Log in Username Password
Log me on automatically each visit    
Register
Register
Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » TV - Cine - Comics

Live action Ταινίες
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Fri Oct 09, 2015 3:14 pm
Post subject: Live action Ταινίες
Reply with quote

Προχθές έπεσε το μάτι μου σε κάτι torrent με κανονικές ταινίες βασισμένες σε anime/manga. Οποτέ λέω για κάτσε να δουμε αν μπορούν οι Ιάπωνες...

Είδα λοιπόν:

1) Attack on Titan
Δεν είχα ιδέα τι παίζει με το manga και το story γενικότερα πριν δω την ταινία. Τελικά μου άρεσε πολύ. Τα εφφέ ήταν παράξενα, ίσως κάποιοι τα βρουν φτηνιάρικα, αλλά στην τελική ήταν αξιοπρεπέστατα και δεν νομίζω ότι απωθούν. Πάρα πολλές brutal σκηνές μέσα στην ταινία, οι ηθοποιοί κάπως μέτριοι αλλά οι φάτσες των Titans ήταν επικές happy
Σίγουρα αξίζει να την δείτε, εγώ πείστηκα μετά να δω και το anime και τώρα ίσως δώσω και μια ευκαιρία στο manga. Σίγουρα θα δω και τις επόμενες...

2)Death Note
Από ότι είδα έχουν βγει 3 ταινίες. Η πρώτη που είδα ήταν καλούτσικη. Δυστηχώς δεν κατάφεραν να πιάσουν καλά το "σατανικό" υφάκι του Kira. Πάρα πολύ καλός όμως ο ηθοποιός που κάνει τον L. Τα εφφέ όποτε εμφανίζεται ο Ryuk δεν είναι καλά. Θα ξενίσει σίγουρα αυτούς που δεν έχουν δει το anime/manga. Η Misa μελαχρινή? happy

Γράψτε όσες live-action movies έχετε δει και δεν είναι για πέταμα, ψήνομαι να δω και άλλες.
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Fri Oct 09, 2015 6:25 pm
Post subject:
Reply with quote

η καλυτερη εβερ ταινια βασισμενη σε μανγκα ειναι το kenshin...ταινιαρα..δες την.

οσο αφορα το attack on titans επειδη εγω ξεκινησα απο το ανιμε και μετα επιασα το μανγκα(ξεκινα τα asap) η ταινια μπορω να πω οτι μου φανηκε χαλια...αυτα τα ολιγα.... Thumbs UP
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » TV - Cine - Comics All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum