To
www.blue-whitegt.com είναι το πιο δημοφιλές ελληνικό torrent site. Με έκπληξή μου λοιπόν καθώς έριχνα μια ματιά στα torrents συνάντησα αυτό:
http://www.blue-whitegt.com/details.php?id=13161&hidden_pass=&viewcomm=70273#comm70273
(ίσως να θέλει register)
Δεν γίνεται καμία αναφορά στους Animeclipse (μόνο εγώ έκανα ένα comment και ανέφερα και το site) αλλά έτσι το συγκεκριμένο μεταφρασμένο ova έγινε γνωστό σε πολύ πιο ευρύ κοινό (στο bluewhite ΠΑΝΤΑ κατεβάζεις με 35-40kbs, τόσους χρήστες έχει). Hatebreed και οι υπόλοιπο από το group θα ήταν μια καλή ιδέα να κάνατε κάποια συνεννόηση και να ανεβάζατε και εκεί τα torrents όλων των υπόλοιπων torrents, δεν νομίζετε; Naruto, Bleach, Plawles Shanshiro, FFVII Advent Children, Karas, Elfen Lied ΟΛΑ αυτά είναι σίγουρο ότι θα πιάσουν πολύ!! Και ενδιαφέρουν και πολύ κόσμο μάλιστα που δεν γνωρίζει για τους Animeclipse. Πιστέψτε με, θα γίνει ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα προς το ελληνικό κοινό αν ανέβουν και τα υπόλοιπα torrents στο blue-whitegt. Θα εκλείψει επίσης και το πρόβλημα του seeding, μια και ο καθένας θα μπορεί να κατεβάζει τα anime σε πολύ καλές ταχύτητες. Υπόψιν, δεν το έχω ψάξει αλλά μάλλον μπορεί ο καθένας να ανεβάζει όποιο torrent θέλει χωρίς από πριν συνεννόηση, οπότε ίσως έτσι το θέμα να γίνεται ακόμα λιγότερο πολύπλοκο.
Δείτε το και αποφασίστε.