Posted: Fri Oct 05, 2012 12:31 am
Post subject: Re: Ζητούνται άτομα για χρονισμό υποτίτλων επί πληρωμή
ZERO_SEQUENCE wrote:
Σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω pm asap.
ερωτηση. Για ποιο ανιμε? Και πια η διαφορα μεταξυ χρονισμου και συγχρονισμου ? γιατι με συγχρονισμο ασχολουμε . μηπως στον χρονισμο, δημιουργω εγω απο την αρχη τους χρονους των υποτιτλων ?
Το δεύτερο από ότι κατάλαβα,ψάχνει κάποιον να τους ετοιμάσει τα timings με βάση τον ήχο,αρκετά χρονοβόρα διαδικασία δυστυχώς...
Ένα φίλος μου είχε κάνει σε μερικά projects χρονισμούς,θες να τον ρωτήσω αν έχει χρόνο και αν ενδιαφέρεται??
Τα επί της πληρωμής θα τα συζήτησετε μεταξύ σας... _________________ Don't you feel the rush...??
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum