Posted: Sat Jun 30, 2012 7:37 am
Post subject: Anime & Manga news
Πήρε το μάτι σας κάποιο νέο για κάποιο παλιότερο άνιμε ή μάνγκα?
Σας ψυθίρισαν στο αυτί για κάποιο καινούριο άνιμε ή μανγκα?
Μυριστήκατε dvd/BD στην αγορά?
Με λίγα λόγια, θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας κάτι που είδατε στο ANN?(ή και κάπου αλλού)
Aλλά μην ξεχνάτε! νέο δεν είναι μόνο ό,τι έχει να κάνει με naruto-bleach-one piece-fairy tail-dragonball!!!
και ξεκινώ: στο 31ο τέυχος Weekly Shonen Sunday ανακοινώθηκε η έναρξη αναμετάδοσης της νέας σειράς Hayate no Gotoku, aka Hayate the combat butler, για το ερχόμενο φθινόπωρο. λέγεται ότι πρόκειται για remake της σειράς του 2008 που βασίζεται στο ομώνυμο manga και που μεταφέρθηκε στην τηλεόραση με 52 επεισόδια στον πρώτο κύκλο από το Studio SynergySP και άλλα 25 στον δεύτερο από το J.C.Staff (συν μια ταινία και ένα OVA).
το οποίο εμένα προσωπικά μου άρεσε τόσο ώστε να αντέξω 52 επεισόδια μαραθώνιο αλλά στα πρώτα 6 του δεύτερου βαρέθηκα. είναι όλα όσα περιμένει να δει κανείς από άνιμε της κατηγορίας του (κακό αυτό), αλλά περιέργως είναι πολύ διασκεδαστικό (καλό αυτό).
στο remake τα ηνία αναλαμβάνει το Studio Manglobe, που ναι μεν έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα στο παρελθόν αλλά τα τελευταία χρόνια κάνει τη μια πατάτα μετά την άλλη. στόχος είναι η νέα σειρά να είναι πιο πιστή στο original manga. είδωμεν.
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Posted: Sat Jun 30, 2012 7:50 am
Post subject:
Πολύ ωραίο thread Θανάση!
Και εννοείται ότι έχει γίνει αυτομάτως ανακοίνωση. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Μα αυτο εννοουσα και εγω. Απο την στιγμη που στην τελευταια ταινια κλεινει ο κυκλος και δεν αφηνει ανοικτα θεματα,δεν θα μπορουσα να φανταστω storyline για μια ακομη ταινια,εκτος και αν αναλωθουμε στο θεμα των μαγων και την ριζα αυτων και της μαγειας...
Ααα έχω παίξει και τα 3 παιχνίδια, δεν ήξερα ότι υπάρχει και σειρά anime (αν και είναι αμερικανιά, δεν ξέρω κατά πόσο αποκαλείται anime σε αυτήν την περίπτωση).
Master, εσύ που τα ξέρεις όλα, έχει βγει τίποτα άλλο anime-like σχετικά με το ME ή μόνο αυτή η ταινία;
All times are GMT + 2 Hours Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Next
Page 1 of 7
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum