Posted: Tue Mar 06, 2012 12:43 am
Post subject: Σπαστικός ήχος;;;
Παιδια γνωριζετε που μπορω να βρω εναν ηχο περιπου 30'' που ειχε βγει γυρω στο 2005 με την ονομασια ''Σπαστικο'' και πραγματικα σου εσπαζε τα νευρα γιατι ηταν σε πολυ χαμηλη συχνοτητα?Κατι σαν υπερηχος.Οποιος ξερει που μπορω να το βρω παρακαλω να κανει τον κοπο να ποσταρει! _________________ miki
Ξέρω ακριβώς ποιον ήχο λες...
Τον έβαζα επίτηδες για πλάκα μέσα στην τάξη...
Οι καθηγητές τρελαίνονταν...
Oh teh memories... ^^
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να υπάρχει ακόμη στο παλιό μου κινητό...
Θα το κοιτάξω και θα σου πω(εκτός αν προλάβει κανείς άλλος αύριο...)
Νύχτες... _________________ Don't you feel the rush...??
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Αν έβλεπες τον καθηγητή να βγάζει το ακουστικό και να το χτυπάει πάνω στην έδρα δεν νομίζω να σου φαινόταν τόσο αποτυχία ο θόρυβος σε σύγκριση με την αντίδραση του...
Θα καώ στη κόλαση... :-P
Το κινητό μου δεν μπόρεσα τελικά να το βρω οπότε αν και όταν το βρω... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Posted: Fri Mar 09, 2012 6:34 pm
Post subject:
Αν είναι αυτός που νομίζω εγώ τον είχα βρει κατά τύχη ως mosquito (κουνούπι).
Πραγματικά ότι ποιο εκνευριστικό... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum