Posted: Tue Feb 28, 2012 4:10 pm
Post subject: GTO μέχρι το τέλος;
καλησπέρα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να τελειωσετε την σειρα gto ηταν πολυ ωραια και πολυ γελιο ο γιοσ μου γελαγε συνεχεια και εγω και δεν πρεπει να ειχανε μεινει και πολλα ακομα ευχαριστω
Μιας και έτυχε να ρωτήσω πρόσφατα,η σειρά θα συνεχιστεί σίγουρα κάποια στιγμή όταν τα παιδιά θα έχουν αρκετό χρόνο από εκεί και πέρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε... _________________ Don't you feel the rush...??
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Eγω να πω οτι την ειδα πριν μηνες ολοκληρη και πραγματικα αξιζει να υποτιτλιστει.Ειμαι σιγουρος πως θα την ξαναπιασουν τα παιδια, οι μεταφρασεις εχουν γινει ηδη
Για να μην πω ψέμματα, το project είναι μέχρι αορίστου dropped. Δεν έχει αλλάξει αυτό προς το παρόν. Με την πρώτη ευκαιρία εαν είναι να βγει κάτι θα το δείτε. Αλλά μην ελπίζετε και σε πολλά πολλά. _________________
Posted: Mon Dec 17, 2012 9:19 pm
Post subject:
πάρα πολύ dropped κιόλας
ίσως αν αποφασίσει ο Υιός του Θεού να ξαναπερατήσει ανάμεσά μας.
και δεν κοροϊδεύω.
άσε που πλέον, εφόσον έφυγα, λείπουν και οι υπόλοιπες μεταφράσεις.
άααααααααααρα... _________________ My MAL List
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum