Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 04, 2012 10:49 pm
Τίτλος: Umi no Triton(Τρίτων ο ήρωας της θάλασσας)
Καλησπέρα,ψάχνω το Umi no Τriton(στα ελληνικά Τρίτων ο ήρωας της θάλασσας)
Από το συγκεκριμένο υπάρχουν τρεις κασέτες οι οποίες αντιστοιχούν στα ιαπωνικά dvd σε 2 (75λεπτες) ταινίες.
Συγκεκριμένα έχω τις δυο τελευταίες κασέτες από youtube αλλά κάποια parts δεν δουλεύουν και το παιδί που το ανέβασε έφαγε ban(teleopticus τον λένε αν τον ξέρει κανένας) για τα δικαιώματα και μπορώ να κάνω μόνο την δεύτερη ταινία(και το τελευταίο μέρος της πρώτης) τώρα για αυτό χρειάζομαι και την πρώτη κασέτα...
Αν υπάρχουν και οι τρεις ακόμη καλύτερα μιας και το youtube αλλοιώνει την ποιότητα... :\
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας