Πρόκειται για σατιρική εκπομπή με βίντεο που σχολιάζουν την καθημερινότητα και θέματα που μας αφορούν όλους ενδεικτικά όπως λέει και ο ίδιος ο Mikeius...
Το βίντεο αυτό πιθανόν να ενοχλήσει, λόγω γλώσσας και εικονογράφησης, που μπορεί να θεωρηθεί ακραία από κάποιους.
Είμαι ο Mikeius και ψάχνω αφορμές για να αδειάσω τη χοληδόχο κύστη μου για όσα παρατηρώ γύρω μου.
Το ΜΠΡΑΦ το φιλοξενείται στο comedy lab όπου και μπορείτε να ενημερωθείτε για νέα επεισόδια...
Το τελευταίο(υπ αριθμόν 24) βγήκε στις 16/12/2011...
File Details
General
Complete name : E:\ΜΠΡΑΦ\ΜΠΡΑΦ 01 - Mikeius vs Ελληνίδες Πορνοστάρ.mp4
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media / Version 2
Codec ID : mp42
File size : 27.0 MiB
Duration : 2mn 53s
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 1 302 Kbps
Encoded date : UTC 2011-04-07 23:14:15
Tagged date : UTC 2011-04-07 23:14:15
gsst : 0
gstd : 173720
gssd : BADC21201HH1319504340579121
gshh : o-o.preferred.grnet-ath1.v16.nonxt1.c.youtube.com
Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L3.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 1 frame
Format settings, GOP : M=1, N=30
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Bit rate : 1 151 Kbps
Maximum bit rate : 3 610 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 25.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.050
Stream size : 23.8 MiB (88%)
Tagged date : UTC 2011-04-07 23:14:17
Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 144 Kbps
Maximum bit rate : 216 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 44.1 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 3.04 MiB (11%)
Title : (C) 2007 Google Inc. v08.13.2007.
Encoded date : UTC 2011-04-07 23:14:16
Tagged date : UTC 2011-04-07 23:14:17
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δες και τα υπόλοιπα φίλε,ο τύπος δεν παίζεται...
Ακόμη και η Candy Candy δεν την γλίτωσε και δικαιωματικά πιστεύω... _________________ Don't you feel the rush...??
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
εννοειται οτι αγαπαμε mikeius....εχει και site αν δεν θελετε να κατεβαζετε τα επεισοδια αν και δεν ειναι μεγαλα.....εχιε και blog παντως το παλικαρι...τα εχει με ολο το κοσμο...δεν εχει αφησει κανεναν ασχολιαστο...
O Mikeius έχει το γνωστό blog faeenamalaka και γενικά ό,τι γράφει είναι σπαρταριστό! Το ίδιο και τα videos του που ουσιαστικά πρόκειται για παλιότερα blog posts του "βιντεοποιημένα"!
Μπορείτε να τα βρείτε στο comedylab.gr και στο youtube!
Πολύ γέλιο!
O Mikeius έχει το γνωστό blog faeenamalaka και γενικά ό,τι γράφει είναι σπαρταριστό! Το ίδιο και τα videos του που ουσιαστικά πρόκειται για παλιότερα blog posts του "βιντεοποιημένα"!
Μπορείτε να τα βρείτε στο comedylab.gr και στο youtube!
Πολύ γέλιο!
Έχεις απόλυτο δίκιο κοπελιά,πολλά από αυτά τα είχα διαβάσει στο blog του πολύ καιρό πριν ξεκινήσει να φτιάχνει βιντεάκια...
Απορούσα σε κάποια φάση αν όντως υπάρχει και η έκφραση "φάε ένα μαλάκα"...
Να επισημάνω όμως και κάτι ακόμα,στο youtube για κάποιο περίεργο λόγο τα έχουν κάνει λίγο σκ... άστα να πάνε με τους τίτλους σε περίπτωση που θέλετε να τα δείτε από εκεί...
Από την άλλη αν τα δείτε στο comedylab πλέον έχει και διαφημίσεις πριν τα βιντεάκια... _________________ Don't you feel the rush...??
Ακόμη και η Candy Candy δεν την γλίτωσε και δικαιωματικά πιστεύω...
Ναι και εγώ το είδα το συγκεκριμένο μπραφ, αλλά νταξ, τι να σχολιάσουμε, ο τυπάς είχε δει μόνο μέχρι και το επεισόδιο 20, μετά δεν άντεξε, αλλά βγήκε να κάνει review για όλη τη σειρά.
Σε γενικές γραμμές βέβαια λιώνω στο γέλιο με τον τρόπο που τα λέει, και σε πάμπολλα θέματα έχει δίκιο που τα χώνει. _________________
Μονο μερικα απο τα βινεο του μου αρεσαν, τα αλλα ειναι τετριμενα καθως αλλα κλεμενα απο αλλους κομικους. Οποιος βλεπει αμερικανικη stand up comedy θα το εχει καταλαβει. Εκτος απο αυτα πολλα απο τα βιντεο του ειναι ρατσιστικα.
Δεν ειμαι hater, απλα λεω την αποψη μου. Καλο ειναι να παρουσιαζουμε και τα ανρηνιτηκα απο εκεινο που μας αρεσει.
Για να μην βιαστει να με κρινει καποιος, εχω να δηλωσω οτι εχω δει και τις 2 season του Μπραφ. Δεν μου αρεσαν, εκτος απο κανα 3-4 βιντεο.
Προτιμω το ''Στο μυαλο του Σιλα'' που υπαρχει επισης στο comedylab. Ουτε εκεινο με ενθουσιαζει αλλα εχει καποια πολυ αστεια βιντο. Φυσικα το ολο θεμα ειναι υποκειμενικο.
Συμφωνώ απόλυτα! Σε μερικά απο τα βίντεο του υπάρχει τόσος ρατσισμός που στην τελική προτειμώ να το κλείσω παρά να συνεχίζω να ακούω το θάψιμο! (πχ ένα βίντεο για τους παχύσαρκους )
Ναι και εγώ το είδα το συγκεκριμένο μπραφ, αλλά νταξ, τι να σχολιάσουμε, ο τυπάς είχε δει μόνο μέχρι και το επεισόδιο 20, μετά δεν άντεξε, αλλά βγήκε να κάνει review για όλη τη σειρά.
Κάτι παραπάνω θα ήξερε...
Δεν είχε όμως και άδικο,η ελληνική μεταγλώττιση ήταν άθλια...
Kagestrife έγραψε:
με το adblocker δεν εχει διαφημισεις..
Yeah,I know...
Για αυτό αγαπάμε την αλεπουδίτσα...
Adblock plus και no script ftw... _________________ Don't you feel the rush...??
Κάτι παραπάνω θα ήξερε...
Δεν είχε όμως και άδικο,η ελληνική μεταγλώττιση ήταν άθλια...
Να με συγχωρεί πολύ η χάρη σου, αλλά διαφωνώ κάθετα μαζί σου. Οι ελληνικές μεταγλωττίσεις στα anime εκείνης της περιόδου, τότε στην κρατική τηλεόραση, ήταν απλά επικές. Εκτός και αν έχεις τίποτα επικριτικό να πεις για την ερμηνεία του Αργύρη Παυλίδη ή της Ματίνας Καρρά. Και για όσους είναι νεότεροι και δεν γνωρίζουν, μιλάμε για θρύλους στο είδος τους, με πάμπολλες μεταγλωττίσεις στο ενεργητικό τους.
Το ότι ο Μικές και ο κάθε Μικές δε γούσταρε να δει ένα anime δε το κατακρίνω, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν μπορεί με λίγα επεισόδια που τα θυμάται και κακήν κακώς από τον καιρό του Νώε να παριστάνει τον φωτεινό παντογνώστη μιας σειράς 115 επεισοδίων. Για όποιον γνωρίζει και το έχει δει, φαίνεται η ακυρότητά του. Εντάξει δε λέω, για κάποιον μη σχετικό πολύ ωραία τα είπε, γελάσαμε, αποστολή εξετελέσθη. _________________
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας