Αυτά είναι...
Όλε λέμε,άντε και με το καλό να δούμε και το νέο Kenshin... _________________ Don't you feel the rush...??
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Μην είναι άλλο ένα Dragonball Evolution θα τους πάρει ο Άκουμα! Μην είναι ο Κενσίν ένας "πρέπει να το παίξω πολύ βαρύς και μάγκας" γιατί θα βάλω στους παραγωγούς να βλέπουν ασταμάτητα ταινίες τύπου 2012,expendables,,Cloverfield, bloodrain και για αποκορύφομα ταινίες του Ξανθόπουλου και το σικουέλ που θα κάνουν θα είναι το "Φύγε Χιτοκίρι κρατάω μαχαίρι"!
Καλα μην νομίζεις, αυτοί μπορεί να το χάσουν στην υπερπροσπάθεια ,πλας ότι έχουν βάλει το χεράκι τους και οι Αμερικανοί "Warner Bross Pictures" και γενικά είναι δύσκολο να πετύχεις τους χαρακτήρες και ιδικά άμα σέβεσαι το έργο κινδυνεύεις να χαθείς στην υπερβολή.Μακάρι να τι βγάλουν τούμπανο την ταινία
Καλά το DBE ήταν πολύ χάλια. Λίγο δύσκολο να μεταφέρουν το κανονικό DB σε ταινία, δεν ξέρω αν φταίνε οι Αμερικανοί, καθώς στο DB υπάρχουν δεινόσαυροι, άνθρωποι σκυλιά, γάτες και αλλά, αν και εμένα προσωπικά θα μου άρεσε αν βασίζονταν όσο πιο πολύ γίνεται στο anime. O Kenshin είναι πιο βάτος, βασίζεται σε πιο αληθοφανή γεγονότα, απλά θα μου άρεσε οι τεχνικές να μηνούν αναλλοίωτες και να έχουν το υπερφυσικό τους κομμάτι, God Speed, Amakakeru Ryū no Hirameki και τα λοιπά. _________________
Καλά το DBE ήταν πολύ χάλια. Λίγο δύσκολο να μεταφέρουν το κανονικό DB σε ταινία, δεν ξέρω αν φταίνε οι Αμερικανοί, καθώς στο DB υπάρχουν δεινόσαυροι, άνθρωποι σκυλιά, γάτες και αλλά, αν και εμένα προσωπικά θα μου άρεσε αν βασίζονταν όσο πιο πολύ γίνεται στο anime. O Kenshin είναι πιο βάτος, βασίζεται σε πιο αληθοφανή γεγονότα, απλά θα μου άρεσε οι τεχνικές να μηνούν αναλλοίωτες και να έχουν το υπερφυσικό τους κομμάτι, God Speed, Amakakeru Ryū no Hirameki και τα λοιπά.
+1
Θελω να δω τις κινησεις του Battousai και να δω ποσο ρεαλιστικα θα κανουν τις σκηνες που ανεβοκατεβαινει στους τοιχους ή χανεται απο δω κι απο κει.
Αφου θα βγει καλοκαιρι, μακαρι να γινει προσπαθεια να βγει σε ελληνικο κινηματογραφο εστω απο καποια ομαδα otaku. Εγω προτιθεμαι να ταξιδεψω οπουδηποτε για να την δω.
Η ταινία τα έσπασε απίστευτα. Από τις καλύτερες εαν όχι η καλύτερη μεταφορά ήρωα στην μεγάλη οθόνη τα τελευταία χρόνια. Εντυπωσιακές μάχες, καλη σκηνοθεσία και πάνω από όλα πιστό στο πνεύμα του μάνγκα.
Μάγκες εαν δεν το δείτε χάνετε. _________________
Δεν μου αρεσε. Εχω καιρο που διαβασα το manga(κατι χρονια) αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν εχει σχεση με την πλοκη του manga και οι χαρακτηρες ειναι "επιφανειακοι". Ασε που μπλεκει και το πρωτο OVA χωρις λογο. Για μενα καλυτερα να κανανε μια ταινια βασισμενη στα δυο OVA και μονο. Παντως ειναι καλογυρισμενη. Σε ατομα που δεν εχουν δει το anime ή δεν εχουν διαβασει το manga ισως να αρεσει.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum