Ειχα φτιάξει αυτο το "γκρουπ" αρχικά για να πειραματιστώ με τον υποτιτλισμό, και τελικά αποφάσισα να συνεχίσω τα releases που προφανώς αφορούν τις σειρές Digimon στα αγγλικά αλλα και στα ελληνικά (οπου έχω όρεξη :Ρ ).
Η ομάδα στην αρχή είχε 2 μέλη, εμένα και τον Hajime_Saito στον ρόλο του μεταφραστή. Αργότερα οι RYRO ανακοίνωσαν οτι δεν θα ασχοληθούν με τα τελευταια επεισοδια απο Digimon Adventure, οποτε αποφασίσαμε με τη βοήθεια της Katan (στη μετάφραση) να ολοκληρώσουμε εμεις τη σειρα! Πράγμα που δεν έγινε, γιατι μόλις βγάλαμε 2 επεισόδια έβγαλαν τα επόμενα οι RYRO.
Και μετά απο πολυ καιρο η νέα σεζον ανακοινώθηκε, Digimon Xros Wars, και μετά το πρώτο release και την κακή κριτική που δεχτήκαμε αποφασίσαμε να "προσλάβουμε" άλλα 2 άτομα. Έναν Αμερικάνο (Glaedr58) για την διόρθωση των αγγλικών κειμένων, και έναν Ιάπωνα (Nobu-chan) για τη μετάφραση εξ'ακοής. Και νομίζω η διαφορά στην ποιότητα φαίνεται ήδη
Καλή αρχή κι από μένα παιδιά! _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Μπράβο παιδιά! Συγχαρητήρια!
Κάπου διάβασα ότι θα το βγάλετε και με Ελληνικά, αληθεύει;
Είναι από τις αγαπημένες μου σειρές.
Ειδικά το παιχνίδι digimon world 3 στο psx, θα μου μείνει αξέχαστο.
Μακάρι να δούμε τίποτα royal knights όπως Alphamon, Imperialdramon PM και τέτοια, στο xros wars.
Και πάλι, μπράβο παιδιά!
τι μου θυμισες τωρα ρε μαν...
και το 1 και το 2 δεν ηταν καθολου κακα βεβαια αλλα το 3 ηταν απλα κορυφη...
θα του δωσω μια ευκαιρια και του x-ros αν και μετα τις 2 πρωτες σεζον(αντε βαλε και λιγο την τριτη λογω renamon) ηταν αποτυχιες πιστευω....
congrats παιδια για την επιλογη σας και good start!!!!!
btw με αφορμη τα δικας σας release ειπα να ψαξω τις 2 πρωτες σεζον και της βρηκα με ιαπονεζικο ηχο και αγγλικους υποτιλους...ετσι απλα...ενω παλια υπηρχαν μονο τα αγγλικα...οποιος θελει λινκ ζηταει...
Καλή καινούρια αρχή παιδιά κ από έμενα, μπορώ να πω ότι στην αρχη είμουνα αρκετα ''πορωμένος'' με τα Digimon. εβλεπα 5 επισοδεια κάθε μέρα, αλλα΄αργότερα τα παράτησα εφοσον χάλασε το στορυ κ δεν ήταν αυτό που περιμενα σε καποια επισόδεια της επόμενης σεζόν(Δεν θυμάμαι πια ήταν για να πω την ακρίβεια).!!
Θα ξεκινησω να δω κάποια επισόδεια από εσάς...κ έπετε η συνέχεια,!! _________________
You can kill the dreamer, yes, you can definitly kill the dreamer, but you can NOT kill the dream!
If we took an eye for an eye, the whole world would be BLIND!
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 28, 2010 11:33 pm
Τίτλος:
Πολύ καλή προσπάθεια παιδιά!!! Όλοι αγαπήσαμε τα Digimon σαν παιδιά!!! Κάλη νέα αρχή σας εύχομαι! Μεράκι και καλή θέληση και όλα τα άλλα θα βρεθούν!!! _________________
Ευχαριστούμε παιδια! Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!
badtoyz έγραψε:
Μπράβο παιδιά! Συγχαρητήρια!
Κάπου διάβασα ότι θα το βγάλετε και με Ελληνικά, αληθεύει;
Είναι από τις αγαπημένες μου σειρές.
Μακάρι να δούμε τίποτα royal knights όπως Alphamon, Imperialdramon PM και τέτοια, στο xros wars.
Και πάλι, μπράβο παιδιά!
Ναι θα βγουν με ελληνικους υποτιτλους, σε συνεργασία με την Animearth!
Περισσότερα όταν τελειώσουν οι διακοπές
Όσο για την σειρά, εχει καποιες προοπτικες, αρκεί να χρησιμοποιήσουν σωστά τους κακους... _________________
Digimon Xros Wars episode 4
At last! Here is the next episode!! We worked really hard as I said in the previous post, and here I want to thank Darkphoenix again for the awesome filtering/encode he did! The video quality is outstanding! You should check it for yourselves because im out of words
Τέλεια 1000x , τα σπάει το επισόδειο. Κ η ποιοτητα δεν παιζεται!!! Καταπληκτική δουλειά παιδιά. Αντε κ να τα δουμε στα Ελληνικά με συνεργασια με του Animearth , ανυπομωνούμε!!!!!
Κ πα΄λι _________________
You can kill the dreamer, yes, you can definitly kill the dreamer, but you can NOT kill the dream!
Παιδια θα συνεχισετε να βγαζετε με αγγλικους υποτιτλους η θα τους παρατησετε οταν αρχησετε την συνεργασια με τους Animearth...???/
Edit:Παιδιά απο τι είδα εχετε αλλαξει αρκετα πραγματα σε αυτο το επισοδειο... τα οποία παρέχουν ενα τέλειο release! (π.χ το style των υποτιτλων, το logo τοποθετηθηκε πιο πάνω....κ.λ.π)θα διατηρηθούν αυτές οι αλλαγές...?(ελπίζω ναι!!) --(αλλα τότε θα βγαλετε κ v2 των προηγούμενων επισοδειων...?) _________________
Ευχαριστούμε πολύ παιδια Φυσικά όλα τα εύσημα πανε στο Darkphoenix που έκανε της αλλαγές!
shanks_theo έγραψε:
Παιδια θα συνεχισετε να βγαζετε με αγγλικους υποτιτλους η θα τους παρατησετε οταν αρχησετε την συνεργασια με τους Animearth...???/
Edit:Παιδιά απο τι είδα εχετε αλλαξει αρκετα πραγματα σε αυτο το επισοδειο... τα οποία παρέχουν ενα τέλειο release! (π.χ το style των υποτιτλων, το logo τοποθετηθηκε πιο πάνω....κ.λ.π)θα διατηρηθούν αυτές οι αλλαγές...?(ελπίζω ναι!!) --(αλλα τότε θα βγαλετε κ v2 των προηγούμενων επισοδειων...?)
Θα συνεχίσουμε τα αγγλικά releases μέχρι το τέλος της σειράς Φυσικά οι αλλαγές θα παραμείνουν! Όσο για το version 2 λέω να περιμένουμε μερικά άλλα πραματακια που θα ετοιμαστούν αργότερα όμως _________________
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας