Posted: Wed Aug 31, 2011 2:06 pm
Post subject: Dragonball Z επεισόδιο 197 με τη μεταγλώττιση του ant1!
Το συγκεκριμενο επεισοδιο η deagostini δεν το ειχε στη συλλογη Dragonball Z με την μεταγλωτιση του αντ1 για αγνωστο λογο.Kαι το (ξανα)μεταγλωτισε με νεους ηθοποιους.Μαλλον δεν θα το βρηκε στο αρχειο, λογικα.
Ε σας εχω ευχαριστα νεα.Το επεισοδιο το ειχα γραψει σε vhs οταν το πρωτοεδειξε ο αντ1.Την εκανα dvd την κασετα , ριπαρα το επεισοδιο και το ανεβασα με τορεντ.Ηδη το seedarw.Κατεβαστε το και εσεις και βοηθηστε στο seed
http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=241754
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
http://dragonballz-greece.blogspot.com/p/dragonball-z-download-greek-episodes.html
τωρα ειναι dead τα links επειδη εκλεισε το mu δεν ξερω αν ολα ειναι mu links.ισως εχει τιποτα και το greekddl!
Χθες έβλεπα ένα βιντεάκι dragonball-Z στο greektube μεταγλωττισμένο από τον Ant1. Πολύ γέλιο
Απομυθοποιεί βέβαια ότι είχε πλάσει το παιδικό μυαλό μας,
αλλά έχει πλάκα. _________________
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Τιποτα φιλε
Παντος το επεισοδιο αυτο κατα τυχη το εγραψα στον αντ1.Ανεκαθεν εγραφα σειρες, αλλα το συγκεκριμενο επεισοδιο ετσι αψυχολογητα ειπα "ας το γραψω",που να ηξερα μελλοντικα οτι θα το χρειαστουμε
Εγω δεν βρισκω τραγικη τη μεταγλωτιση τουλαχιστον απο τοτε που ενηλικιωνεται ο gohan και μετα, δλδ ολο το επος του Buu το βρισκω μια χαρα.ΕΙναι η σεζον που την εχω σχεδον ολη απο τον αντ1 σε κασετες!
Γενικά τις φωνές του Goku και του Vegeta τις βρίσκω πιο νορμάλ από όλες.
Eγω μονο του Γκοκου και συγκεκριμενα την ερμηνεια του Θέμη Ψυχογιού.
Αυτο το επεισοδιο 197 που το μεταγλωτισε η deagostiny τη φωνη του γκοκου την εκανε ο
Γιώργος Ματαράγκας (αυτος της καλημερας ζωης? ).
Και απο μεταγλωτιση εκτος ελληνικης παλι ειμαι μαζι σου, στα αγγλικα.Συνηθισα τις φωνες στα videogames και μου αρεσουν.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum