εν ολιγοις εχει να κανει με εναν αστυνομικο που τα βραδυα ''μεταμορφωνεται'' σε εναν στυγερο δολοφονο που παιρνει την δικαιοσυνη στα χερια του και σκοτωνει συμμοριες,κακους και διαφορους που αξιζουν να πεθανουν....
ειναι action,sheinen...
ειναι το 2 sheinen μανγκα που διαβαζω μετα το homunculus(γιαυτο θα ανοιξω τοπικ αργοτερα) και μπορω να πω οτι εχει potentials...αν και μεχρι στιγμης εχει 1 τευχος...
ερχονται και αλλες προτασεις by arislp...
στα θετικα του τωρα...ωραιο artwork και πολυ δραση...αρνητικα ακομα δεν εχει...
Πολύ καλό...(όπως πάντα οι προτάσεις σου είναι <δυνατές>)
Μου άρεσε ιδιαίτερα το artwork στις gore σκηνές και το story φαίνεται πολλά υποσχόμενο (αλλά το έφαγε ο σιχαμένος!).
Περιμένω κλασικά τέλος στυλ death note ή αγαπούλες και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!!
Περνάμε στα <ώριμα> manga, δηλαδή μεγαλώσαμε?
(όσο για το Homunculus είναι ολίγον τι ανώμαλο...) _________________
Πολύ καλό...(όπως πάντα οι προτάσεις σου είναι <δυνατές>)
Μου άρεσε ιδιαίτερα το artwork στις gore σκηνές και το story φαίνεται πολλά υποσχόμενο (αλλά το έφαγε ο σιχαμένος!).
Περιμένω κλασικά τέλος στυλ death note ή αγαπούλες και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!!
Περνάμε στα <ώριμα> manga, δηλαδή μεγαλώσαμε?
(όσο για το Homunculus είναι ολίγον τι ανώμαλο...)
χαιρομαι που σου αρεσε...εχω και ενα αλλο να προτεινω...θα στο pmαρω κιολας...
ναι ψιλομοιαζει στο death note στο οτι εχει εναν δυνατο χαρακτηρα ο οποιος χτιζει και μια αδυναμη μορφη...τωρα το τελος αν ζησουμε να το δουμε τα λεμε(αναλογως και τα group,ταχυτητα και λοιπα.νομιζω εχουν κυκλοφορησει ολα τα τευχη γιατι εχει κυκλοφορησει το 2006 οποτε)....
η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ξεφευγουμε και λιγο απο τα κλασικοτατα πλεον shonen(οχι οτι με χαλανε ετσι)....αλλα ναι οσο να'ναι μεγαλωσαμε....σουπεργουαου γιναμε...
για το homunculus και εγω διαβασα οτι ειναι λιγο ανωμαλο αλλα ειμαι ακομα στο 2 τσαπτερ οποτε ακομα ''σχετικα'' ολα ομαλα...παντως το εχει το ενδιαφερον του...θελω να δω που θα καταληξη το ολο θεμα..
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 31, 2011 12:30 am
Τίτλος:
Ξέχασα να ποστάρω χθες μετά τη ανακοίνωσή σου!
Όντως αρκετά καλό φαίνεται. Σαν σχέδιο δεν λέει κάτι το ιδιαίτερο πέρα όντως από τα gore κομμάτια του.
Σαν στόρυ φαίνεται ωραίο και μου άρεσε που από το πρώτο chapter σου εξηγεί μπαμ-μπαμ τα βασικά του πως γίνεται η δουλειά γιατί αυτό προϊδεάζει γρήγορη εξέλιξη. Λες οτι ξεκίνησε το 6. Ξέρουμε αν τελείωσε ή αν συνεχίζει κανονικά;
Αν συνεχίζει ακόμα, φοβάμαι για τα τετριμμένα... _________________
Και τα ρέστα μου στο παρακάτω:
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας