Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime

Aquarion Evol
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 04 Μάι 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 13, 2011 11:36 pm
Τίτλος: Aquarion Evol
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξέρω γιατί μπαίνω στον κόπο. μάλλον επειδή βαριέμαι.

Λεπόν λεπόν, καθότι έχουμε αρκετούς piloted (bio)robots-fans εδώ, κοιτάξτε τι μας έρχεται, μάλλον για τη χειμωνιάτικη σεζόν:

Πρόκειται για το sequel της σειράς-ova-ταινίας Sousei no Aquarion του 2005, δημιούργημα του Shouji Kawamori (MACROSS) και του studio Satelight. Αν και ίσως ο όρος sequel δεν είναι αρκετά σωστός, καθώς το καινούριο διαδραματίζεται 12000 χρόνια μετά το πρώτο (εξού και evol από το evolution), οπότε τι sequel και κουραφέξαλα.

Παλιότερα είχα δει την πρώτη σειρά. Πρόκειται περί μπούρδας ολκής και πραγματικά λυπάμαι που την παραγωγή υπογράφουν πολύ μα πάρα πολύ δυνατά ονόματα, όπως ο ίδιος ο Kawamori και η Yoko Kano (GITS, Macross Plus) στη μουσική. Το σενάριο εν ολίγοις είναι ένα post apocalyptic μπαστάρδεμα της ιστορίας του Προμηθέα (εδώ Απόλλωνα), ένα wannabe-love triangle-love story και του Command and Conquer και κοιτάξτε πόσο μαμάτος είμαι που το δικό μου πουλ... biomecha είναι πολύ μεγάλο, μαμεί και δέρνει μόνο του, αλλά στο τέλος θα τους ξεπετάξω όλους τους οχτρούς μου και εσείς θα αποστρέφετε τα μάτια σας από την ουράνια δόξα μου (κυριολεκτικά). Ίσως τα παραλέω, αλλά μέχρι και εγώ που λατρεύω τα mecha σιχάθηκα μέχρι να τελειώσει. Η μουσική του είναι καλή ομολογουμένως όπως και το σχέδιό του.
Αν το μαζέυανε σε 12 επεισόδια, ίσως έβγαινε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Σίγουρα πάντως δεν το προτείνω.

Το καινούριο τώρα.
Δεν ξέρω από ιστορία τι παίζει, κρίνοντας όμως από την μπηχτή που έριξε ο Kawamori ότι οι βασικοί χαρακτήρες της καινούριας σειράς είναι μετενσαρκώσεις της πρώτης και βλέποντας ότι ο πρωταγωνιστής της καινούριας είναι ολόϊδιος ο Apollo της πρώτης, μάλλον αλήθεια είναι. Άρα καταλαβαίνετε ότι μάλλον πάμε για τα ίδια και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Η μουσική του τρέηλερ εμένα μ'άρεσε πολύ, Yoko Kano είναι αυτή, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Τέλος το σχέδιο καλό και το CG βελτιωμένο (η πρώτη σειρά έπασχε λίγο γιατί ήταν πολύ εξόφθαλμη η προσθήκη γραφικών). Κρίνοντας από τα υπόλοιπα ονόματα που είδα μπλεγμένα στην παραγωγή, θερωτικά πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά εγώ κρατάω μικρό καλάθι.

Ετυμηγορία: μην το δείτε Laughing
εγώ μάλλον θα του ρίξω μια ματιά, αλλά εγώ πρώτον είμαι γνωστός βιτσιόζος, δεύτερον είμαι mecha-fan και τρίτον αν όντως βγει χειμώνα, θα είμαι φαντάρος. Δεν θα έχω τίποτα να χάσω.

ΥΓ #1
α ρε Kawamori για αλλη μια φορά προβλέπω να μας απογοητεύεις. γιατί δεν αφήνεις τις παπαριές να βγάλεις κάνα καινούριο Macross της προκοπής; ή έστω Blue Ray του SDF, καίγεται ο κώλος μας ΣΕ ΛΕΩ

ΥΓ #2
Ανακοινώθηκε ότι η τέταρτη σεζόν του Hidamari Sketch πήρε το πράσινο φως. Ποιο Aquarion και μ@λ@κίες, my body is more than ready.

στο μεταξύ, link για το παλιό, και link για το καινούριο

Ένταξη: 24 Μάι 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 17, 2011 9:17 am
Τίτλος:

Me will see! Thumbs UP

Υ.Γ. Κρατάει αρκετά από Macross F και για κάποιον λόγο τα cockpit των mecha μου θυμίζουν αρκετά Hoshi no Koe;!

Ένταξη: 04 Μάι 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 17, 2011 10:53 am
Τίτλος:

ναι τα cockpits μοιάζουν με αυτά του Hoshi no Koe.
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Anime Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας