Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 20, 2011 9:17 am
Τίτλος: [Απορία] Θα βγουν και άλλα επεισόδια στο death note;
καλησπερα σε ολους
ειδα προσφατα το death note και εχω εντυποσιαστει
πραγματικα πολυ καλη δουλεια
ηθελα να ρωτησω:
θα βγουν και αλλα επισοδια μετα το 37 επισοδιο?
ακόμα δεν το είδα όλο είμαι στο 35 επισόδιο και δεν γνώριζα πως τελιώνει άλλα με είναι πιάσει μεγάλη απορία και το ρώτησα εδώ :)
εμένα κατά την γνώμη μου τα περισσότερα επισόδια είναι καλύτερα :)
ακόμα δεν το είδα όλο είμαι στο 35 επισόδιο και δεν γνώριζα πως τελιώνει άλλα με είναι πιάσει μεγάλη απορία και το ρώτησα εδώ
εμένα κατά την γνώμη μου τα περισσότερα επισόδια είναι καλύτερα
τις περισσοτερες φορες οχι. Εχουμε δει ανιμε που ενω ξεκινησαν με πολυ καλα χαρακτηριστικα, δεν τελειωσαν "στην ωρα τους", με αποτελεσμα να κανουν κοιλια και ολοι να απορουμε γιατι συνεχιζουμε και το βλεπουμε
Θα ηθελα να ρωτησω...Προσφατα ανακαλυψα οτι υπαρχει ενα project του death note που λεγετε "Death Note Rewrite's" σε ενα anime site που παρακολουθω...Μηπως υπαρχει περιπτωση να το μεταφρασετε μιας και εχετε ειδη ασχοληθει με το death note αυτο καθαυτο? το site θα το ποσταρω αμα θελετε αλλα για αρχη δεν το κανω γιατι δεν ξερω αμα επιτρεπετε.....Απο εκει και περα θα ηταν καλη κινηση
Τα Death Note Re-Light 1 & 2 είναι δύο specials που στην ουσία ξαναλένε την ιστορία της σειράς μαζεμένη. recap δηλαδή. έχουν κάποιες μετρημένες στα δάχτυλα καινούριες γραμμές διαλόγων και μια δυο καινούριες σκηνές.
η Animeclipse για να ασχοληθεί, αρκετά χλωμό, καθώς δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Αν ήταν κάτι διαφορετικό, και ήταν πρόθυμη η παλιά ομάδα να ασχοληθεί, τότε ίσως. Και πάλι όμως αυτό είναι εικασία δικιά μου. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Ωστόσο, το πρώτο special υπάρχει μεταφρασμένο στα ελληνικά από τους N-TG Subs. Ενδέχεται να υπάρχει στο πρόγραμμα και το δεύτερο. _________________ My MAL List
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας