Η συναντηση δεν ειναι διαγωνισμος γνωσεων σε ανιμε και μανγκα, ουτε θα ερωτηθουμε ποσο παλιοι ειμαστε στα σάιτ για να μας κρινουν. Για πλακα θα μαζευτουμε το οποιο => πολυ χαβαλε.
Posted: Sat Jul 02, 2011 2:37 pm
Post subject:
Πολύ σωστόστ.
Εγώ έφτασα Θεσσαλονίκη. Εις αναμονή του meeting... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Posted: Sat Jul 02, 2011 3:29 pm
Post subject:
οκ εγώ θα περιμένω φοτογραφίες για να δω τι έχασα γιατί τελικά το πρόγραμμα μου με συνουσίασε και δεν είμαι φρι...αλλά δεν το βάζω κάτω... _________________
Άκουσα στις ειδήσεις ότι καμιά 100 άτομα με περίεργα μπλουζάκια μαζεύτηκαν στον Λευκό Πύργο και κάνανε αλλαγή βάρδιας με τους Αγανακτισμένους.
bezdim wrote:
Nick7lf wrote:
Εις αναμονή του meeting... Cool
Εν
Εννοεί μάλλον "πίνουμε εις αναμονή του meeting". Όπως λέμε "εις υγείαν".
Όπως είδες η ώρα που το έγραφε ήταν η ώρα του μεσημεριανού φαγητού. _________________
Posted: Sun Jul 03, 2011 12:15 am
Post subject:
Πραγματικά τα έσπασε το meeting.
Είχαμε μεγάλη συμμετοχή. Πάντα τέτοια. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Πραγματικά δεν περίμενα να περάσω τόσο ωραία στο meeting! Ήτανε και η πρώτη φορά που έρχομαι οπότε ήμουν λίγο επιφυλακτικός, αλλά ήταν υπέροχα, και ο κόσμος και οι συζητήσεις! Καλή δουλειά παιδιά και τα λέμε, αν όχι πιο σύντομα, του χρόνου!
Posted: Mon Jul 04, 2011 1:26 am
Post subject:
Από τα ωραίοτερα, αν όχι το ωραίοτερο meeting. (προσωπική άποψη) _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3, 4Next
Page 3 of 4
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum