Ένταξη: 12 Φεβ 2011
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 05, 2011 4:19 pm
Τίτλος: Burn σε DVD
θελω να κανω την εξης ερωτηση...με το ConvertXtoDVD καιω 1 βιντεο μεσα σε Dvd για να το δω στην ΤV μου..η ερωτηση που θελω να κανω ειναι : πως μπορω να βαλω απο 1 ανιμε πολλα επισοδεια..?? _________________
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 05, 2011 4:26 pm
Τίτλος:
Mε το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα. Είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Δεν καταλαβαίνω την απορία σου. Γιατί να μην βάλεις πολλά videο στο ίδιο DVD; _________________
Ένταξη: 12 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Μάι 05, 2011 4:45 pm
Τίτλος:
Μπορείς να φορτώσεις στην αρχή όσα επεισόδια θες μέχρι να γεμίσει ο χώρος που υπάρχει στο DVD που έχεις βάλει μέσα. Μετά το πρόγραμμα κάνει convert τα πάντα και στο τέλος στα γράφει όλα στο DVD. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορτώσεις τα επεισόδια στο πρόγραμμα. Τα υπόλοιπα τα κάνει μόνο του,. _________________
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Ισχύει,παρόλο που είναι freeware δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αλλά αντίστοιχα... _________________ Don't you feel the rush...??
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Ένταξη: 12 Φεβ 2011
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάι 08, 2011 1:26 am
Τίτλος:
το κατεβασα..εβαλα μερικα επισοδεια απο 1 ανιμε που θελω πατισα Create DVD περιμενα να κανει τα δικα του και τελειωσε και δεν γραφτηκε τπτ μεσα στο DVD ..γιατι?:Ρ _________________
το κατεβασα..εβαλα μερικα επισοδεια απο 1 ανιμε που θελω πατισα Create DVD περιμενα να κανει τα δικα του και τελειωσε και δεν γραφτηκε τπτ μεσα στο DVD ..γιατι?:Ρ
Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις πριν κάνεις το burn...
Τέσπα όταν το ανοίγεις λέει κάπου project settings πατάς εκεί και πηγαίνεις στη τελευταία λίστα και λέει αν θες να φτιάξεις ένα .iso ή να το γράψεις κατευθείαν σε dvd...
Αλλά ακόμη και τώρα που έχεις κάνει το encode θα υπάρχει αποθηκευμένο σε κάποιον φάκελο που όρισες στην αρχή και θα μπορείς από εκεί να το κάψεις... _________________ Don't you feel the rush...??
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας