Εγώ βασικά, με τόσα που έχω ακούσει για τη συνέχεια (του manga, και κατά συνέπεια του anime αργότερα) έχω να πω ότι κάλλιστα θα μπορούσε να τελειώσει το στόρυ στο επόμενο επεισόδιο ας πούμε.
Ή ακόμα και σ' αυτό που έπαιξε τώρα.
Viva happy end. _________________
Ξέρει τι είναι aftermath, αλλά δεν μπορεί να γράψει μια πρόταση σωστά στα ελληνικά.
Και θα συνεχίσω να το postάρω όσες φορές και αν το λογοκρι... εεε γκουχ γκουχ σβήσετε. Γιατί πιστεύω είναι ένα θέμα που αφορά στη σωστή λειτουργία του forum. Μπορεί πορτοκαλί χρωματάκι να μην έχω, αλλά το μπανεράκι της ομάδας το έχω ακόμα. Και όσο το έχω ακόμα αλλά και όταν δεν το έχω, θα συνεχίσω να το λέω: προσβάλλει την αισθητική μου να βλέπω ανορθόγραφα posts οπουδήποτε, αλλά ειδικά στο forum της AC που είναι και φημισμένη για την ποιοτική δουλειά της (θέλω να πιστεύω ότι ως διορθώτρια έχω συμβάλλει ένα κόκκο και εγώ σ' αυτό).
Δεν μιλάμε εδώ ούτε ιαπωνικά, ούτε αγγλικά, ούτε greeklish, ούτε αλαμπουρνέζικα, ούτε γύφτικα, ούτε ελληνικά του κώλου. Μιλάμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και όποιος δεν μπορεί να το κάνει αυτό, μπορεί να επιλέξει ένα από τα παρακάτω:
1) να ανοίξει κανα βιβλίο να ξεστραβωθεί
2) να εγκαταστήσει κάνα ορθογραφικό έλεγχο
3) να πάρει το πέος
4) συνδυασμός των παραπάνω.
Αν θέλετε, μπορείτε να το ξανασβήσετε. Εγώ θα ξαναποστάρω.
Νομίζω πως τώρα μπορούμε να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.
Αν θες επαναφέρω και τα προηγούμενα μηνύματα, για να επιτευχθεί μέγιστη συνοχή (αν η συνοχή ως έννοια μπορεί να πάρει τέτοια ιδιότητα), αλλιώς πέτα ένα strikeout στο "μέγιστη".
Το να γράφεις την ελληνική γλώσσα στο νετ πλέον έχει γίνει αρκετά εύκολο, με τους αυτόματους διορθωτές κειμένου.
Αυτοί συναντιούνται με τη μορφή μικρών σε μέγεθος προσθέτων, για οποιοδήποτε φυλλομετρητή επιλέξετε. (μπδγ, το φυλλομετρώ το έχει, τον φυλλομετρητή όχι).
Η αλήθεια είναι psofia πως μετά από ένα σημείο δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τα ορθογραφικά συνήθως λάθη που κάνει ο καθένας στην απάντησή του. Ναι είναι ενοχλητικό, αποκρουστικό, ιδίως για όσους έφαγαν ή μόλις πριν κάνα χρόνο ξεκίνησαν να γεύονται στη μάπα τους τα καλά και συμφέροντα της Φιλ. Αθ. Σε καταλαβαίνω, αλλά κάνε ένα κοντρόλ και συ. Διδακτική.
Παρεμπιπτόντως, θέμα λογοκριθίας δεν υπάρχει. Ούτε σβησίματος. Θέμα άσχετου περιεχομένου με το αντικείμενο που πραγματεύεται κάθε θεματική ενότητα, παίζει και να υπάρχει. Εξ ου και ο διαχωρισμός. _________________
είναι τραγικό πάντως.
σαφώς και δεν περιμένω από όλο τον κοσμάκη να γράφει σωστά τη λέξη απόρροια, π.χ., αλλά όταν βλέπω ρήματα με ο στο τέλος αντί ω, δεν μπορώ, ανταριάζομαι. _________________ My MAL List
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5Επόμενη
Σελίδα 1 από 5
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας