Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 02, 2011 7:28 pm
Τίτλος: Otaku - Φιγούρες, αφίσες, αντικείμενα που έχετε σπίτι σας
παιδιά μου κάηκε ο Η/Υ και τςρα τον έφτιαξα. . .δεν σηκώνει εύκολα τον 1 τερα σκλήρο μόνο με άνιμε μεσα(σποντα. . ) και οκ . . κανενα πρόβλημα λλα και εγς ειμαι αν όχι βετεράνος ύμιβετερανοσ καθως έχω δει πολλές σειρες :P
επίσης είμαι τρελά καμένος καθως έχω το ν Zampakuto του ιψηιγο tenza zangetsu σε Bankai μορφή και 3 Hug pillows με τιν Μόκα απ'το Rosario + Vampire και την succubus καθώς και την Feena απο το Yoake Mae Yori Ruri Iro Na χωρίς να θέλω να κοκορευτώ απλά το αναφέρω...
Πρωτον, το thread εχει ξεφυγει για λιγο απο το σκοπο του.Για να κλεισουμε το θεμα Γιωργαρε καλος χρυσος αλλα ακομα εισαι λιγος τοσο σε 8εμα τρολλ οσο και σε θεμα ανιμε.
Πρωτον και κυριοτερον bleach sucks.
Δευτερον παρατηρησε why u are still a newfag...
Το πιο imba απο ολα:
Αυτα ειναι μερικες ενδεικτικες πικ, απο τον δεξιο τοιχο που ειναι μικρος και δεν χωραει πολλα.Εαν 8ες και τον αριστερο πες μου
Οσο για τα ανιμε μετα τα 6 tb feel free to pown us.
PS Just so you know your waifus will never be there for u...
PS2 Whose your veteran now :P _________________
Ωραία. . . πόσο χρονων είσαι ομως ρε φιλάρα. .? εγώ είμαι 14. . .Έχω πολύ δρόμο ακόμα. . .. . .ας πούμε ότι ο καθένας ειναι ευχαριστημένος με αυτα που έχει!
επίσης περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. . .το Bleach μου αρεσέι τρελα. . οπως και το One piece. . .δεν λέω οτι δεν εχει σκαμπανεβάσματα. . .Ωστόσο εξακολουθεί να μου αρέσει τρελα!
Πρωί πρωί, να ψάχνω αντίστοιχο θέμα διάολε.
ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ.
Σπαμάρετε τις συλλογές σας επίσημα εδώ.
Thank you, καλημέρα.
Επίσης, αν θέλετε αλλαγή τίτλου σε κάτι πιο μικρό και συνάμα περιεκτικό σε νόημα, πείτε το. _________________
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας