τελικά παιδιά πρόβλημα δη υπήρχε απλά κόλλαγε γιατί δη είχα σβήσει το torrent όλα ok
Δηλαδή τώρα έσβησες το torrent, δεν seedάρεις και διορθώθηκε το πρόβλημα; Όχι ρε φίλε...
Τέσπα ίσως να έφταιγε που είχες γενικότερα φορτώσει το pc σου και ειδικά αν είναι και κάπως παλιό σε HD δεν τραβάει. Πάντως θα μπορούσες να κλείσεις για λίγο το μtorrent, να δεις το επεισόδιο σου, και μετά να το ξαναενεργοποιήσεις. Κρίμα να μην seedάρουμε καθόλου. _________________
μια ερωτηση προς οσους εχουν δει αρκετα horror anime.....επειδη εγω δεν εχω δει και πολλα....μπορει να θεωρηθει τοπ στο ειδος του απο οσα εχετε δει μεχρι τωρα??(1 επεισοδιο... )οπως προειπα μου εκανε εντυπωση πως ενα ανιμε μπορει να ειναι οντως χεσιμο...πολυ dark ατμοσφαιρα και μαρεσει τρελα....εχετε btw να προτεινετε κανα αναλογο ανιμε horror??
Posted: Thu Jul 15, 2010 11:11 am
Post subject:
τοπ στο ειδος του οχι ...
αλλα ειναι πολυ καλο ανιμε
ωραιο horror (προσωπικα παντα) ειναι και το petshop of horror _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Posted: Thu Jul 15, 2010 11:52 am
Post subject:
πολυ οραιο ανιμε. λατρεβω οτιδηποτε περιεχει ζομπι αλλα με χαλασε που δεν διχνουν το καλυτερο. σε μια ταινια ( ή ανιμε σε αυτη τη περιπτωση ) με ζομπι αυτο που αξιζει ειναι τα splatter. μας δειχνεις το αιμα να πεταγετε, ε δειξε και το κεφαλι που εχει ανοιξει σαν τριανταφυλλο να ολοκληρωθει η ευτυχεια μας μην μας δειχνεις μονο βρακια αλλοστε αμα καποιος δεν ξερει πως πεθαινει ενα ζομπι πρεπει να μαθενει. ποτε δεν ξερεις ποτε θα συναντησει ενα μπροστα του πολυ τελεια δουλεια παντως παιδια. μπραβο σας. keep up the good work _________________
Posted: Thu Jul 15, 2010 2:08 pm
Post subject:
γιατι ειστε βιαστικοι?
το ανιμε ξεκινησε πολυ δυνατα... και ειμαστε στο 2 επεισοδιο..
περιμενετε ... αμα τα δειξουν ολα απο την αρχη μετα τι θα δειξουν? _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum