Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 08 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 11, 2007 2:38 am
Τίτλος: Προσωπική μου δουλειά!
|
|
|
Μολις μεταφρασα το πρωτο chapter του bleach (manga).
To το ξεκυνισα απο βαρεμαρα νομιζοντας οτι θα τελιοσει γρηγορα, μα τελικα μου πηρε δυο γεματες μερες (απο την στιγμη που το αρχισα δεν μπορουσα να το αφισω).
Θελω να μου πητε την γνωμη σας. μα δεν ξερω πως να το φορτοσω! καθως 52 σελιδες ειναι πολες για να τις βαζω μια μια στο imageshack. Δεν τις δεχτικε ουτε zipαρισμενες! _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 11, 2007 4:10 am
Τίτλος:
|
|
|
Μπορείς να τις βάλεις σε ένα *.rar αρχείο και να τις κάνεις upload στο rapidshare ή κάτι αντίστοιχο... Καλό θα ήταν πάντως να μας δώσεις κι ένα "sample" βάζοντας 3-4 pics εδώ μέσω imageshack!  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 11, 2007 11:24 am
Τίτλος:
|
|
|
Αν και δεν έχω μεγάλη τρέλα με το bleach, κατέβασα τη δουλειά σου και την είδα.
Νομίζω ότι η δυσλεξία δε σε βοηθάει καθόλου στο εγχείρημά σου. Πολύ καλά έκανες και έλιωσες πάνω από το λεξικό, αλλά δυστυχώς στο κείμενό σου υπήρχαν πολλά ορθογραφικά, κάτι που δυσκολεύει τον αναγνώστη. Ίσως να δοκίμαζες να περάσεις το κείμενό σου από έναν ηλεκτρονικό ορθογράφο πρώτα, γιατί χάνει πολύ έτσι όπως φαίνεται. Από αισθητική άποψη, θα προτιμούσα σε κάποια σημεία το κείμενο να ήταν περισσότερο κεντραρισμένο σε σχέση με τη φούσκα, αν καταλαβαίνεις τί εννοώ.
Από εκεί και πέρα όμως, είναι εντυπωσιακό που κάθησες και παιδεύτηκες τόσο πολύ για να ετοιμάσεις το 1ο τεύχος. Ας σου πήρε δύο μέρες, μην το βάλεις κάτω!
Ελπίζω να συνεχίσεις ακόμα καλύτερα!
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 11, 2007 11:47 am
Τίτλος:
|
|
|
gerund_infinitive έγραψε:
|
Αν και δεν έχω μεγάλη τρέλα με το bleach, κατέβασα τη δουλειά σου και την είδα.
Νομίζω ότι η δυσλεξία δε σε βοηθάει καθόλου στο εγχείρημά σου. Πολύ καλά έκανες και έλιωσες πάνω από το λεξικό, αλλά δυστυχώς στο κείμενό σου υπήρχαν πολλά ορθογραφικά, κάτι που δυσκολεύει τον αναγνώστη. Ίσως να δοκίμαζες να περάσεις το κείμενό σου από έναν ηλεκτρονικό ορθογράφο πρώτα, γιατί χάνει πολύ έτσι όπως φαίνεται. Από αισθητική άποψη, θα προτιμούσα σε κάποια σημεία το κείμενο να ήταν περισσότερο κεντραρισμένο σε σχέση με τη φούσκα, αν καταλαβαίνεις τί εννοώ.
Από εκεί και πέρα όμως, είναι εντυπωσιακό που κάθησες και παιδεύτηκες τόσο πολύ για να ετοιμάσεις το 1ο τεύχος. Ας σου πήρε δύο μέρες, μην το βάλεις κάτω!
Ελπίζω να συνεχίσεις ακόμα καλύτερα!
|
Να τονισω οτι το εκανα με το προγραμα της ζωγραφικης και οχι κανενα photoshop! Στην αρχη τα κυμενα δεν ειναι τοσο κεντραρισμενα στα bubles, μα απο ενα συμιο και μετα το παρατηρισα οτι δεν φενοταν καλα και το διορθοσα. Απλα δεν μπικα στον κοπο να διορθοσω τα πρωηγουμενα! σημερα θα το επεξεργαστω λιγο ακομα για να δω τι θα μπορουσα να διορθοσω. Συγουρα ομως αυτη δεν ειναι δουλια που γηνετε απο ενα ατομο! Λεω αν το φερω σε μια ηκανοποιητικη μορφη λεω να το στιλω στους anubis μπας και φερουν τπτ της προκοπης!  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Νοέ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 13, 2007 7:50 am
Τίτλος:
|
|
|
Demonas_DKS έγραψε:
|
στην προσπαθεια σου Kite να κατσεις να φιαξεις 57 σελιδες και μαλιστα με το προγραμμα της ζωγραφικης σε 2 μερες!
Τα λαθη ειναι αρκετα..ας πουμε απο μια ματια στην πρωτη σελιδα βρηκα οτι τα αισθανομαι,δραστηριοτητα,συνεπως και πεφτει εχουν γραφτει λαθος.
Αλλα ειμαι σιγουρος οτι στο επομενο release θα εχεις μια καταπληκτικη βελτίωση!
|
Iδη εχω αρχισει την επισκεβη εχοντας το world ανιχτο δηπλα. Δηστιχος ομως αυτη η δουλια ειναι λιγοτερο ευχαριστη (να καθομαι να διορθονω τα ιδια μου τα λαθηι), και μερικες λεξεις τις εχω τοσο λαθος που ουτε το world δεν τις αναγνοριζει! Any way, τωρα ειμαι στην διορθοση της σελλιδας 10, μα σταματισα γιατι η συνκεκριμενη σελλιδα με κουρασε καθως ειχε πρωβλιμα με τις διαστασεις, και εγω χτες ανεβαλα πηρετο...
Ο ξαδερφος μου μεροταει συνεχεια πωση φαντασια μπορει να εχει ενας ανθρωπος για να κανει τοσα λαθη. Sorry guys! Αυτα εχει η δισλεξια! _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Ιαν 2008