παιδιά πιστεύω όλοι παρατηρήσατε ότι αρχισε αυτό το καινούριο ανιμε με την τεράστια επιτυχία του ως μανγκα.
Αποφάσισα να αρχίσω να το μεταφράζω μόνος μου αλλά πριν καλά καλά αρχίσω συμπαίρανα ότι δεν θα τα καταφέρω μόνος μου αλλά θα πρέπει να συνεργαστώ με ένα fansubbing site για να με βοηθήσει αλλά και για να γνωστοποιηθεί περισσότερο η δουλεία μου.
Αν σας ενδιαφέρει η πρόταση μου επικοινωνίστε μαζί μου.
Υ.Γ: μπορώ να αναλάβω την μετάφραση και το timing μόνος μου αλλά δεν έχω ξανακάνει ποτέ καραόκε και θα χρειαζόμουνα βοήθεια σε αυτό.
To Fairy Tail προς ώρας το fansubbaρει η animearth, έχει ξεκινήσει ήδη εργασίες οπότε αναμένουμε νεότερα. Βέβαια η ομάδα από όσο ξέρω είναι κομπλέ. Τώρα αν θες παρόλα αυτά να ασχοληθείς και προσωπικά εσύ με τον υποτιτλισμό, σου εύχομαι καλή τύχη και να βρεις τη βοήθεια που ζητάς. _________________
ναι εδώ και καιρό κατεβάζω από εδώ αλλά σήμερα κατάλαβα ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος και είπα να γραφτω γιατί ήθελα να κάνω αυτό το post.
Οσο για το fairy tail πιο πολύ δεν ήθελα να το μεταφράσω για προσωπική ευχαρίστηση όσο για να το έχω εγώ και άλλοι φανσ στη μητρική μας γλώσσα για να καταλαβαίνουμε καλύτερα το θέμα.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας