Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 22, 2008 7:37 am
Τίτλος: mpg joiner
Συνανθρωποι βοηθεια!
Η καινουργια μου video camera "γραφει" σε σκληρο σε μορφη mpg. Θελω να ενωσω καποια clips. Το προγραμμα που χρησιμοποιουσα για τετοιες εργασιες μεχρι τωρα, ειναι το AVI MPEG RM WMV Joiner . Το προβλημα ειναι οτι, οταν προσπαθω να ενωσω τα clips που εχω παρει απο τον σκληρο της βιντεοκαμερας, μου εμφανιζει ενα μυνημα που λεει, οτι τα επι μερους αρχεια εχουν διαφορετικο audio bitrate, και οταν εγω το αγνοω και ενωνω τα αρχεια, καποια κομματια δεν εχουν ηχο.
Ξερετε καποιο αλλο προγραμμα να μου προτεινετε; Δεν θελω να αρχισω να κατεβαζω και να εγκαθιστω προγραμματα στην τυχη για να τα δοκιμασω, γεμιζοντας "σκουπιδια" τον ερμο τον υπολογιστη μου. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση Θα το δοκιμασω. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας