Παιδιά είναι εύκολο σε κάποιον να φτιάξει μια userbar (όπως του Itachi στη sig μου) με τον Buggy από One Piece?Έψαξα στα γνωστά μέρη με userbars αλλά δεν βρήκα τίποτα.
Για userbar δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά για τη μεταμόσχευση οφθαλμού (που όπως βλέπω απεγνωσμένα ζητάς στο sig σου) κάτι μπορώ να κάνω και μάλιστα τελείως δωρεάν. _________________
Παιδιά είναι εύκολο σε κάποιον να φτιάξει μια userbar (όπως του Itachi στη sig μου) με τον Buggy από One Piece?Έψαξα στα γνωστά μέρη με userbars αλλά δεν βρήκα τίποτα.
Ευχαριστώ
Σου εφτιαξα μια σπεσιαλ!
Παρε και την κανονικη...
_________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 05, 2008 9:03 pm
Τίτλος:
Super!Πολλά ευχαριστώ -=S=-!
Αν και η special userbar αληθεύει κατά ένα βαθμό (ναι είμαι ερωτευμένος με την φωνή του ) νομίζω πως θα χρησιμοποιήσω την normal version..
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας