Λοιπόν παιδιά και εγώ σαν παιδί έχω έναν υπολογιστή. Δυστυχώς όμως είναι 7 χρόνων. Τον έχω από την 5η δημοτικού

. Και πήρα την μεγάλη απόφαση να τον αλλάξω

. Βέβαια όχι ακόμα, αλλά το καλοκαιράκι με το καλό (αν γράψω καλά και στις Πανελλήνιες φυσικά). Είμαι γενικώς "σχετικός" (ο Θεός να με κάνει

)με το θέμα, αλλά θα ήθελα κάποια tips από παιδιά που ξέρουν πολύ περισσότερα από εμένα πάνω στο θέμα. Να σας πω λοιπόν τι θέλω από τον επόμενό μου υπολογιστή:
1)Να είναι "φεστούκι" σε ότι έχει να κάνει με επεξεργασίες βίντεο, εικόνων κλπ
2)Να μου επιτρέπει να βλέπω τα αγαπημένα μου anime σε μεγάλη ανάλυση χωρίς κολλήματα κλπ. (το λέω αυτό γιατί κατέβασα το Ghost Hound (από animeclipse φυσικά

) στα 720p και δεν μπορώ να το δω με τίποτα γιατί κολλάει συνέχεια και η εικόνα μένει πίσω από τον ήχο)
3)Πολύ καλά γραφικά για να απολαμβάνω τα αγαπημένα μου παιχνίδια σε μέγιστη ανάλυση και με όλα τα οπτικά εφέ ενεργοποιημένα.
Λοιπόν πάνω σε αυτά έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις:
1)CPU:Τετραπύρηνο ή δυπύρηνο;
2)Κάρτα γραφικών; Πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η μνήμη;
3)Σκληρός; 1Τera είναι μεγάλος; Θα μου δημιουργεί προβλήματα καθυστέρησης;
4)RAM; 4Gb είναι καλά; (2 2Gb εννοώ βέβαια)
Και βέβαια σε πολλούς άλλους τομείς, όπως π.χ τι motheboard; Υδρόψηξη ή όχι; Κάρτα ήχου; Οθόνη HD; Και πολλά άλλα.
Λοιπόν περιμένω προτάσεις για τα προβλήματά μου και όχι μόνο. Μπορείτε όλοι να postάρετε ανάλογες απορίες και να δέχεστε απαντήσεις και το αντίστροφο. Ζητώ συγνώμμη αν υπάρχει ένα αντίστοιχο topic αλλού, αλλά εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα κάποιο.
Παιδιά κρέμομαι απ'τα χείλη σας !!!! (ή καλύτερα απ'τα δάχτυλά σας

)
EDIT:
Βασικά ξέχασα να σας πω ότι η τιμή δεν είναι πρόβλημα. Γι'αυτό μην ντρέπεστε και βγάλτε το εσώψυχά σας!!! Postάρετε τις κρυφές σας επιθυμίες!!!

Δεν είμαι κάνας πλούσιος αλλά μαζεύω λεφτά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου για αυτόν τον υπολογιστή!!! Είμαι διατεθιμένος να σκάσω και 3Κ αν χρειαστεί
Εδώ υποτίθεται πως θα έγραφα τις επιδόσεις του τωρινού μου υπολογιστή αλλά τελικά το ξανασκέφτηκα!!! Δεν θέλω να μου πετάξετε ντομάτες!!! Θα σας δώσω μόνο ένα hint. Κάρτα Γραφικών:GeForce2