Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 22 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Δεκ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 11:57 am
Τίτλος:
|
|
|
Εγώ πάλι λέω να την ανοίξω στις 11. Έτσι, από αντίδραση.
Δε διαφωνώ, θέλουμε σωστή ενημέρωση και τα συναφή, αλλά τέτοιες κινήσεις δεν έχουν κανένα νόημα. Λέτε τα στημένα μηχανάκια της AGB, τα οποία ούτως η άλλως από θέμα δειγματοληψίας είναι αναξιόπιστα, να έχουν τέτοιες μετρήσεις που να ιδρώσει το αυτί των καναλιών και των δημοσιογράφων; Χώρια που τέτοιου είδους κινητοποιήσεις των bloggers (είμαι κι εγώ blogger, δεν έχω κάτι εναντίον τους), όπως π.χ. συνάθροιση στο Σύνταγμα την περίοδο των πυρκαγιών, μου φαίνονται κινήσεις εντυπωσιασμού και όχι ουσίας και αρχίζω να τις βρίσκω εκνευριστικές. Στο συγκεκριμένο θέμα, καλύτερη κίνηση θα ήταν η αποχή από αγορά εφημερίδων για ένα χρονικό διάστημα. Λέω εγώ τώρα, με το μικρό μου το μυαλό...
Αν θες το κάνεις... σίγουρα.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 12:13 pm
Τίτλος:
|
|
|
Όσοι δεν έχουν μηχανάκια της AGB στην τηλεόρασή τους, είτε την έχουν αναμμένη είτε κλειστή το ίδιο και το αυτό είναι.
Εγώ πάλι δεν περίμενα τις 11 του μήνα για να την κλείσω. Έχω να την ανοίξω (για να δω το τηλεοπτικό πρόγραμμα) εδώ και κάτι μήνες. Μακράν από τις πιο άχρηστες συσκεύες του σπιτιού μου. _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases// Saint Seiya Collection// High Definition Movies
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Νοέ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Μάρ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Οκτ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 1:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παιδιά εντάξει... δε διαφωνώ... καλή ιδέα.. κυρίως για όσους έχουν μηχανάκια της AGB... αλλά... η μ@#@#$α που δέρνει στον εγγέφαλο τον κόσμο της τηλεόρασης θα συνεχίσει να υπάρχει... η τηλεόραση στο σπίτι μου ανοίγει μόνο για κάνα Sasuki (πάει το κάστρο του Takeshi  ) ή για κάνα ντοκυμαντέρ στο ΣΚΑΙ.. όλοι οι άλλοι απλά αισθάνομαι ότι υποτιμούν πραγματικά τη νοημοσύνη μου!!!  ... Όποιος δε γουστάρει δε βλέπει... άλλωστε θα το νοιόυν και αύτοί κάποτε πως δε θα περνάει για πολύ ακόμα μπογιά τους... Πως η ενημέρωση έχει χαθεί και πως απλά δε ποσφέρουν τίποτα απολύτως και ο μόνο που κάνουν είναι να γλύφουν κάποιους "μεγάλους"... Δε πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί νοήμονεσ Έλληνες που να μη το έχουν καταλάβει... όπως επίσης δε πιστεύω πως μπορούν να μου πουλήσουν εμένα ή κόσμο σαν εμένα της μ@#@#@ες τους... Το ιντερνετ έχει δύναμη και θα το μάθουν θέλουν δε θέλουν...
Δε πιστεύω πως χρειάζεται να κάνει κανείς κάτι... μπόρα είναι θα περάσει... Αν και η βλακεία ήταν ανέκαθεν αήττητη... αφήστε τους βλάκες να νομιζουν πως κάνουν κάτι.. DVD θα βγουν στο ιντερνετ... θα ξεγυμνωθούν πολλοί ακόμα... και οι δημοσιογράφοι που νομίζουν και αυτοί όπως οι δικηγόροι (εν έχω κάτι μαζί τους αλλά στην πλοιψηφία τους έτσι είναι) ότι τα ξέρουν όλα θα καταλάβουν σε κάποια φάση πως δεν είναι θεοί... και πως οι μ@#@##ες πληρώνονται... γι αυτό και κάποιοι πηδάνε από μπαλκόνια... και εκεί ακόμα υπάρχει θεία δίκη... ζούνε για να την πληρώσουν ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ.... κανείς αθώος ποτέ δε θέλησε να αυτοκτονήσει... οι τύψεις σε οδηγούν εκεί... θα το νιώσυν κάποτε και οι δημοσιογράφοι... _________________
Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Ιαν 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 09, 2008 4:13 pm
Τίτλος:
|
|
|
serestrum έγραψε:
|
εγω δεν βλεπω τηλεοραση πια...μονο δευτερες που βαζει 2 σειρες που μαρεσουν...καλο αυτο??
|
Τι ψάχνεις, επιβεβαίωση; Ό,τι θες κάνεις. Το θέμα μας είναι άλλο
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Ιαν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 09, 2008 4:27 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παιδια, η τηλεοραση που εχουμε ειναι ΑΥΤΟ που ζηταει η κοινωνια.. ΤΕΛΟΣ..
Τσεκαρε ποσο διασημες ειναι οι ειδησεις του σταρ,τσεκαρε ποσοι βλεπουν Τριανταφυλλοπουλο και αλλα πολλα που ξεφευγουν παλι > και θα το παμε πολιτικα [...my favourite]
Αν ημασταν αξιοι για κατι καλυτερο θα το ειχαμε. Αυτο πιστευω εγω.
Δυστυχως η απογοητευση ειναι τοσο μεγαλη που οδηγει πολλους απο μας, ανεξαρτητου ηλικιας, να περιθωριοπιουμαστε και να μην κανουμε τπτ - αντι να αντιδρουμε.
Τελος,και μετα απο 4 edit +, ξεκαθαριζω την γνωμη μου για το thread. Η κινηση αυτη ειναι ψιλοματαιη αλλα τουλαχιστον ειναι μια αντιδραση. Αν ειναι η αρχη για κατι καλυτερο ειναι καλοδεχουμενη. Αλλιως, τιποτα,απλα για να περναει η ωρα..
ΥΓ -και ψιλοασχετο- σοβαροφανεια, λα'ι'κισμος και φτωχικο στην Εκαλη- για να ειναι κοντα στα πεθερικα> Μακη σ'αγαπαω. http://www.makisfacts.com/_________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Νοέ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|