Posted: Fri Nov 02, 2007 11:29 pm
Post subject: Claymore Manga (Προσοχή SPOILERS!)
Ως μεγάλη fan του Claymore γενικώς και ειδικότερα του manga, αποφάσισα να φτιάξω το συγκεκριμένο topic.
Εδώ μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε σχετικά με το manga του Claymore και τα spoilers επιτρέπονται βέβαια!
Έπειτα από μεγάλη αναμονή, κυκλοφόρησε το raw του chapter 74, όπως είδα σε forum. Περιμένουμε με αγωνία λοιπόν για τη μετάφραση....
Posted: Mon Dec 03, 2007 8:54 pm
Post subject:
Ωραίο Chapter μπορώ να πω. Το μόνο που με ενοχλεί (εκτός από το γεγονός ότι έχουμε Chapter μια φορά το μήνα... ) είναι πως κατά βάση γνωρίζω ήδη τι θα συμβεί στη συνέχεια... ...Καταρχήν για ένα Chapter ακόμα (το πολύ) βλέπω την Miata να κυνηγάει την Galatea για να την σφάξει. Η μάχη μεταξύ τους θα διακόπτεται συνεχώς αφού θα τους κυνηγάει το άλλο το τέρας.... ...κάτσε λίγο... ...εδώ όλοι είναι τέρατα....
Ας επιστρέψουμε στην συζήτησή μας...μπλα μλπα και ξαφνικά θα καταλάβουν πως για να επιβιώσουν (Psycho-Miata & Τσουτσέκι-Claris) και να ολοκληρώσουν την αποστολή τους, δηλ να σκοτώσουν την Galatea... ...θα πρέπει να συμμαχήσουν...προσωρινά...με την Galatea (είσαι Sugeee ) για να σφάξουν αυτό το πρόστυχο αραχνοειδές.... _________________ Arvendui for President
Eλπιζω να υπερισχυσει η κοινη λογικη και να συμμαχησουν εναντια στο νεο τερας. Αλλωστε ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου(ακομα και αν ειναι και δικος μου εχθρος). _________________ He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.
Posted: Fri Dec 07, 2007 2:10 am
Post subject:
Frodhi wrote:
Eλπιζω να υπερισχυσει η κοινη λογικη και να συμμαχησουν εναντια στο νεο τερας. Αλλωστε ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου(ακομα και αν ειναι και δικος μου εχθρος).
Οπότε θα μπορούσαν να συμαχίσουν και με το awakened being
Πρέπει να κάνουν κάτι και να βγάζουν τουλάχιστον 2 το μήνα. Ακούς εκεί θα περιμένουμε μέχρι τον Ιανουάριο _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Παιδιά έχω φάει κόλημα.Βοηθήστε τον συνάθρωπο και δώστε links από που κατεβάζετε.Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά το 75 και αναγκάστηκα να το διαβάσω online.
Επίσης κάθε πότε γίνεται release και πόσες μέρες καθυστέρηση έχουμε για το scanlation?
Επίσης μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως κόπηκε το χέρι της Galatea?Η Miata της το έκοψε?Δεν μπορώ να καταλάβω στο σχέδιο.Η ιστορία έχει απλά απογειωθεί.. _________________
Posted: Mon Dec 17, 2007 3:39 pm
Post subject:
.::Rey::. wrote:
Παιδιά έχω φάει κόλημα.Βοηθήστε τον συνάθρωπο και δώστε links από που κατεβάζετε.Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά το 75 και αναγκάστηκα να το διαβάσω online.
Θα μπορούσες πχ να κατεβάσεις από τους narutochaos. Γενικά ότι βγαίνει σε Anime το ανακοινώνουν και δίνουν και ο link...
Narutochaos
Επίσης κάθε πότε γίνεται release και πόσες μέρες καθυστέρηση έχουμε για το scanlation?
1 φορά το μήνα....
Επίσης μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως κόπηκε το χέρι της Galatea?Η Miata της το έκοψε?Δεν μπορώ να καταλάβω στο σχέδιο.Η ιστορία έχει απλά απογειωθεί..
Η άποψή μου είναι ότι το έκοψε το αφυπνισμένο καθώς εκείνη τη στιγμή η GalateGalatea ναι μεν πολεμούσε με την psycho-miata αλλά ξαφνικά πετάχτηκαν τα χέρια/κολόνες/στύλοι της αφυπνισμένης.... _________________ Arvendui for President
1 φορά το μήνα....
Επίσης μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως κόπηκε το χέρι της Galatea?Η Miata της το έκοψε?Δεν μπορώ να καταλάβω στο σχέδιο.Η ιστορία έχει απλά απογειωθεί..
Η άποψή μου είναι ότι το έκοψε το αφυπνισμένο καθώς εκείνη τη στιγμή η GalateGalatea ναι μεν πολεμούσε με την psycho-miata αλλά ξαφνικά πετάχτηκαν τα χέρια/κολόνες/στύλοι της αφυπνισμένης....
Το ότι βγαίνει μηνιαία το ξέρω.Εννοούσα ημερομηνία.(1η κάθε μήνα, 15 του μηνός, πότε?Και πόσο παίρνει στα groups να το μεταφράσουν?)
Ελπίζω να γίνει κάτι με το χέρι.Γιατί δε λέω μπορεί να έγινε πιο δυνατή με το να τυφλωθεί αλλά κουλή αμφιβάλλω αν θα δυναμώσει.Πάντως πιστεύω ότι δεν θα πεθάνει πριν συναντήσουν την Clare.Ποιος ξέρει μπορεί η Clare να περάσει κοντά από την Holy City και να δώσει ένα "χέρι"
Πάντως έχει γίνει θεά.Από συμπεριφορά, skill, attitude.Τα σπάει.Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα γιατί άλλαξε το γρήγορο σπαθί στο Windcutter. _________________
Το ότι βγαίνει μηνιαία το ξέρω.Εννοούσα ημερομηνία.(1η κάθε μήνα, 15 του μηνός, πότε?Και πόσο παίρνει στα groups να το μεταφράσουν?)
Αν δεις παραπάνω τα δύο συνεχόμενα post μου θα καταλάβεις πως οι ημερομηνίες είναι σχετικές...
Ελπίζω να γίνει κάτι με το χέρι.Γιατί δε λέω μπορεί να έγινε πιο δυνατή με το να τυφλωθεί αλλά κουλή αμφιβάλλω αν θα δυναμώσει.
Η Galatea αν θυμάμαι καλά είναι αμυντικού τύπου. Να σου θυμίσω πως η Deneve είναι επίσης αμυντικού τύπου και μέχρι τώρα την έχουμε δει να χάνει 2-3 φορές το αριστερό χέρι και να ξαναβγάζει καινούριο.
Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα γιατί άλλαξε το γρήγορο σπαθί στο Windcutter
Αν κατάλαβα καλά η Clare συνδύασε τις δύο τεχνικές, ώστε να μπορεί να τις χρησιμοποιεί χωρίς να ελευθερώνει yoki για να μη γίνεται αντιληπτή. _________________
All times are GMT + 2 Hours Goto page 1, 2, 3 ... 27, 28, 29Next
Page 1 of 29
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum