Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Anime

Berserk Goto page 1, 2  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Wed Oct 17, 2007 4:19 pm
Post subject: Berserk
Reply with quote

Το είδε κανείς σας αυτό το anime? Φοβερό μέχρι τα τελευταία επεισόδια. Αφού το είδα μέχρι το τέλος μου δημιουργήθηκαν πολλές απορίες.
Η πιο σημαντική είναι γιατί δημιουργήθηκε αυτό το anime? Δηλαδή δεν προσφέρει κάτι σε αυτό που το βλέπει. Μοιάζει με έναν μακρύ πρόλογο για κάτι που δεν έρχεται ποτέ και μάλλον ούτε θα έρθει. Μοιάζει μισοτελειωμένο και από οτι διάβασα είναι (το τελευταίο επεισόδιο δεν κυκλοφόρησε ποτέ). Αλλά πάλι ένα επεισόδιο δεν θα μπορούσε να δώσει ένα σωστό κλείσιμο αυτής της σειράς.
Λες και είχαν σκοπό να προωθήσουν το manga. Τώρα ο μόνος τρόπος να δω πως τελειώνει η ιστορία είναι να αρχίσω να ψάχνω τα manga.
Πραγματικά απογοητέυτικα περισσότερο από κάθε άλλο anime που είδα μέχρι τώρα.

Post Posted: Wed Oct 17, 2007 4:26 pm
Post subject:
Reply with quote

Βασικά όπως γράφεις υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχεις δίκιο.Το anime δημιουργήθηκε για να διαφημιστεί το manga.To manga πάντως είναι εκπληκτικό και στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.Σε συμβουλεύω επίσης να το διαβάσεις από την αρχή και όχι από εκεί που τελειώνει το anime.
Παντως υπάρχει περίπτωση κάποτε το anime να συνεχιστεί.
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Wed Oct 17, 2007 5:02 pm
Post subject:
Reply with quote

Δεν ξέρω ανυπομονώ να δω τι συμβαίνει μετά για να ξαναρχίσω να διαβάζω ξανά τα manga από την αρχή. Άσε που είναι αρκετά ακριβά τουλάχιστον στη Κύπρο (περίπου 9-10 ευρώ)

Post Posted: Wed Oct 17, 2007 5:16 pm
Post subject:
Reply with quote

Μπορείς να τα κατεβάσεις σε ηλεκτρονική μορφή.Και εμένα δεν με βολεύει αυτό
αλλά φαντάσου ότι και εγώ 2 manga διαβάζω επειδή θέλω να μάθω τη συνέχεια.
Το berserk και το Hajime No Ippo. Respekt Respekt Respekt
Back to top

Post Posted: Wed Oct 17, 2007 7:49 pm
Post subject:
Reply with quote

Ναι και εγώ άρχισα να το διαβάζω σε ηλεκρονική μορφή αλλά ρε παιδί μου δεν το χωνεύω με τίποτα. Γιατί ξεκινάς κάτι και το τελειώνεις τόσο απότομα? Είναι σαν το Bleach να τελειώνει εκεί που παίρνουν την Rukia στην soul society με τον Ichigo αιμόφυρτο ή σαν το DBZ να τελειώνει εκεί που ο Goku πεθαίνει από τον Raditz.

Post Posted: Wed Oct 17, 2007 8:16 pm
Post subject:
Reply with quote

Είναι αλήθεια πως το anime τελειώνει απότομα και δεν πιστεύω ότι πρόκειται να συνεχιστεί, μιας και μία ή δύο επιπλέον περίοδοι δεν αρκούν για να καλυφθεί όλο το manga. Επιπλέον, η συνέχεια είναι πολύ πιο σκοτεινή και με πολλή περισσότερη βία, οπότε μάλλον δεν υπάρχει πρόθεση από κάποια εταιρεία να ρισκάρει με ένα αμφιλεγόμενο project. Προσωπικά το manga μου είναι αρκετό, αν και μου φεύγει η ψυχή μέχρι να διαβάσω το επόμενο κεφάλαιο κάθε φορά ... Πάντως αν κάποιος δει το anime ανεξάρτητα, αυτό που μου αρέσει είναι η έντονη fucked up ( Laughing ) αίσθηση που σου αφήνει με το κακό να υπερισχύει απόλυτα και ταπεινωτικά. Και φυσικά η πιο δυνατή στιγμή του έργου είναι νωρίτερα, όταν ο Griffith συνειδητοποιεί το αποτέλεσμα όλων των επιλογών που έχει κάνει για να φτάσει στο κάστρο. Μπρρρ.

Edit : Τα manga μπορείς να τα κατεβάσεις από το www.mangatraders.com . Είναι καλό να τα διαβάσεις από την αρχή, γιατί το anime παραλείπει αρκετά επεισόδια στην αρχή και κάποιους χαρακτήρες που χρειάζονται για να παρακολουθήσεις το manga.
Back to top

Post Posted: Wed Oct 17, 2007 10:01 pm
Post subject:
Reply with quote

Διάβασα τους πρώτους τρεις τόμους και πράγματι το anime αφήνει πολλά έξω επειδή δείχνει απο πριν την μεταμόρφωση του Griffith σε demon lord που θα πρόδιδε πολλά για την πλοκή του anime και σκηνές βίας που ούτε να φανταστώ θέλω πως θα έδειχναν σε animation και χρώμα (yeah right Razz)

Post Posted: Wed Oct 17, 2007 11:05 pm
Post subject: Re: Berserk
Reply with quote

txcforever wrote:
Η πιο σημαντική είναι γιατί δημιουργήθηκε αυτό το anime? Δηλαδή δεν προσφέρει κάτι σε αυτό που το βλέπει. Μοιάζει με έναν μακρύ πρόλογο για κάτι που δεν έρχεται ποτέ και μάλλον ούτε θα έρθει. Μοιάζει μισοτελειωμένο και από οτι διάβασα είναι (το τελευταίο επεισόδιο δεν κυκλοφόρησε ποτέ). Αλλά πάλι ένα επεισόδιο δεν θα μπορούσε να δώσει ένα σωστό κλείσιμο αυτής της σειράς.
Λες και είχαν σκοπό να προωθήσουν το manga. Τώρα ο μόνος τρόπος να δω πως τελειώνει η ιστορία είναι να αρχίσω να ψάχνω τα manga.
Πραγματικά απογοητέυτικα περισσότερο από κάθε άλλο anime που είδα μέχρι τώρα.

Μια από τα ίδια κι εγώ. Ωραίο, πολύ καλό anime που προλογίζει κάτι το οποίο δεν τελειώνει ποτέ. Όταν το είδα πριν αρκετό καιρό, νόμιζα ότι μου είχαν δώσει μόνο το πρώτο DVD της σειράς. Όταν έψαξα τη συνέχεια, κατάλαβα ότι υπήρχαν μόνο τα manga και έφαγα ΤΗΝ απογοήτευση. Sad
Βέβαια, αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να διαβάσω ένα από τα καλύτερα manga που έχουν κυκλοφορήσει (το καλύτερο κατά τη γνώμη μου), όπου έμαθα για τη συνέχεια της σειράς και φυσικά είδα και πόσες σκηνές δεν παρουσίασαν στη σειρά (αμφιβάλλω αν μπορούσαν κιόλας, λόγω της ακαταλληλότητας αυτών των σκηνών).

Post Posted: Thu Oct 18, 2007 11:13 am
Post subject:
Reply with quote

Πράγματι φοβερό το manga αλλα μου βγαίνουν τα μάτια να τα διαβάσω. Αλλά πάλι δυσκολεύομαι να τα αφήσω στην μέση. Πραγματικά το πιο ενδιαφέρον manga που διάβασα μέχρι τώρα.

Post Posted: Thu Oct 18, 2007 1:07 pm
Post subject:
Reply with quote

Αν θες να αποφύγεις να σου βγαίνουν τα μάτια στην οθόνη, το εκδίδει η Dark Horse στα αγγλικά αν ενδιαφέρεσαι http://www.darkhorse.com/search/search.php?frompage=userinput&sstring=Berserk&x=0&y=0 . Τον επόμενο μήνα θα βγει ο τόμος 20 και κάθε 2 μήνες κυκλοφορεί νέος τόμος.

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Thu Oct 18, 2007 10:36 pm
Post subject:
Reply with quote

Κάθε 2 μήνες??? Καλά αφού το manga βρίσκεται ήδη στον 33 (νομίζω) τόμο.

Post Posted: Thu Oct 18, 2007 11:06 pm
Post subject:
Reply with quote

Μιλάμε για αγγλικό release. Το manga στην Ιαπωνία όντως βρίσκεται στον τόμο 30 (περίπου).

Τα manga αφού πρώτα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία,αν παρουσιάσουν υψηλές πωλήσεις υπάρχει περίπτωση να γίνουν Licensed από εταιρίες που θα τα μεταφράσουν στα αγγλικά. Είναι φυσικό ακόλουθο τα manga στην Ιαπωνία βρίσκονται πιο μπροστά.

Τα manga που υπάρχουν διαθέσιμα στο internet είναι scanlations, δηλαδή κάποια άτομα σκάναραν τα manga και μετέφρασαν τα γιαπωνέζικα σε αγγλικά ώστε να έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν την ιστορία και άλλα άτομα πέραν των Ιαπώνων .

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Back to top

Post Posted: Sun Oct 21, 2007 1:27 am
Post subject:
Reply with quote

Phantom Duck wrote:
Τα manga που υπάρχουν διαθέσιμα στο internet είναι scanlations, δηλαδή κάποια άτομα σκάναραν τα manga και μετέφρασαν τα γιαπωνέζικα σε αγγλικά ώστε να έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν την ιστορία και άλλα άτομα πέραν των Ιαπώνων .

FINE BY ME Laughing

Post Posted: Tue Jul 26, 2011 3:25 pm
Post subject:
Reply with quote

Ξεθάβω το θέμα καθώς στο manga (chapter 324 σελ.1) είδα την παρακάτω εικόνα με το κείμενο " Α new anime project has started" ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω?

Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)

Post Posted: Tue Jul 26, 2011 3:38 pm
Post subject:
Reply with quote

Θα βγει σειρά ταινιών από τη Warner Bros και τη Madhouse, που θα καλύψει όλο το μάνγκα από το 2012 και μετά.
Back to top
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Anime All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum