Log in Username Password
Log me on automatically each visit    
Register
Register
Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Νέα

Anime.GR meeting στην Αθήνα Goto page Previous  1, 2
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Sun Oct 28, 2007 12:13 pm
Post subject:
Reply with quote

Ήταν το πρώτο μου meeting και πέρασα πάρα πολύ καλά!!! Γνώρισα πολλά άτομα από το anime.gr, όχι όλους όμως. Έχει κλείσει ο λαιμός από το πολύ μπλαμπλα... Laughing Σπάσαμε και 4 ποτήρια! Μια χαρά περάσαμε...
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Mon Oct 29, 2007 10:00 am
Post subject:
Reply with quote

Να ευχαριστήσω και από εδώ όσα παιδιά μας τιμήσαν με την παρουσία τους... ελπίζω να περάσατε καλά και να σας ξαναδούμε είτε σε καμία συνάντηση, είτε και στις προβολές...

και για όσους δεν κατάλαβαν είμαι ο (α)ψηλός που σας έπρηζε να κάθίσετε και μετά σας πήρε και τα χρήματα... Whistling
Back to top

Post Posted: Mon Oct 29, 2007 11:59 am
Post subject:
Reply with quote

HaHa big smile HaHa big smile HaHa big smile HaHa
Φυσικά και σε θυμάμαι φιλε μου -το ίδιο και η τσέπη μου big smile -
Και όσο για τις προβολές να είσαι σίγουρος ότι θα τις τιμήσουμε Thumbs UP .

When captured birds grow wiser, they try to open the cage with their beaks. They don't give up, because they want to fly again ...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

Post Posted: Mon Oct 29, 2007 5:08 pm
Post subject:
Reply with quote

Για όσους ενδιαφέρονται ανέβασα στην gallery του anime.gr τις φωτογραφίες που τράβηξα.
Εναλλακτικά μπορείτε να τις δείτε και στο post που ανακοίνωσα ότι τις ανέβασα πατώντας το spoiler button. Cool
http://www.anime.gr/forums/off-topic/2920-anime-gr-meeting-athens-14.html#post95960

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Back to top

Post Posted: Mon Oct 29, 2007 7:13 pm
Post subject:
Reply with quote

fingo, αυτό είναι το link http://www.anime.gr/forums/off-topic/2920-anime-gr-meeting-athens-18.html#post95960 . Πρέπει να έχεις βάλει να εμφανίζονται περισσότερα posts ανά σελίδα.

Επίσης εδώ είναι το link για την Gallery για όποιον ενδιαφέρεται http://www.anime.gr/forums/photoplog/index.php?c=14

Thumbs UP

ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Mon Oct 29, 2007 9:11 pm
Post subject:
Reply with quote

Ευτυχώς δεν "φαίνομαι" σε καμία.Εκεί που φαίνομαι είναι μακριά είναι θολά Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Mon Oct 29, 2007 9:49 pm
Post subject:
Reply with quote

Phantom Duck wrote:
fingo, αυτό είναι το link http://www.anime.gr/forums/off-topic/2920-anime-gr-meeting-athens-18.html#post95960 . Πρέπει να έχεις βάλει να εμφανίζονται περισσότερα posts ανά σελίδα.

Το ξέρω ότι έχω βάλει να εμφανίζονται περισσότερα μηνύματα σε κάθε σελίδα αλλά έδωσα το permalink του post μου νομίζοντας ότι θα κατευθύνει ακριβώς στο μήνυμά μου.Δεν ισχύει;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Back to top
Post new topic     This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     AnimeClipse Forum Index » Νέα All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum