Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 31 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 27, 2006 1:48 am
Τίτλος: Ομαδοποίηση χρηστών διαμοιρασμού
|
|
|
Λοιπόν ο τίτλος τα λέει όλα
Για να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έχει να κάνει με τα παιδιά που κάνουν μετάφραση (γενικά) και την ομάδα τον συντονιστών και την ομάδα διαχείρισις τις κοινότητας.
Σκέφτηκα να κάνουμε ομάδες αναμεταξύ μας ώστε να βάλουμε διαφορετικά Project στον "χ" χωρητικότητας σκληρό μας και να στέλνουμε μόνιμα 1-2 τίτλους!
Δεκτά προτάσεις σχόλια και όχι χαζομάρες για FTP-HTTP-IRC-DC και ότι άλλο μπορεί να υπάρχει.
Είναι καθαρό θέμα για τον Tracker για να μην τον αφήνουμε να ψοφάει και να τα σηκώνει όλα ο Ninja.
**Για να μην παρεξηγηθώ όποιον δεν τον αγγίζει το θέμα να μην μιλήσει δεν είναι υποχρεωτικό αυτό που λέω αλλά μια πρόταση!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Αύγ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 27, 2006 3:21 am
Τίτλος:
|
|
|
Αυτό θα ήταν πολύ καλό αλλά απ' ότι έχω καταλάβει στο site "μόνιμοι" seeders είναι πάνω κάτω 20 άτομα... Δεν πιστεύω ότι αν δώσουμε τέτοια δουλειά σε κάποιον εκτός αυτών των 20 θα το έκανε εν τέλη... _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Σεπ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 27, 2006 1:16 pm
Τίτλος:
|
|
|
Cougar, πίστεψε με τα 20 άτομα είναι αρκετά η πρόταση έχει 2 βασικά σκέλη:
1. Να έχουμε 2-3 Project έτσι δεν θα πιάνουμε πολύ χώρο στον σκλήρο (εγώ έχω πρόβλημα με αυτό το θέμα)
2. Θα έχουμε καλύτερη αξιοποιήση του upload μας
Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα κάνουμε τον Ninja 2 επιπέδου χρήστη ώστε να βοηθάει στην καλύτερη δυνατή ταχύτητα διαμοιρασμού τον Project Και όχι να είναι αυτός ο βασικός και εμείς να τρέχουμε!
Συγνώμη oc3an αλλά δεν μπορούσα να σε περιμένω να το πεις εσύ
Εγώ μπορώ να διαθέσω σκληρό 20-30Gb Για κάποια Project και τώρα στέλνω το Gnugrave και το DeathNote και αν βρω που είχα το Black Lagoon θα το βάλω και αυτό!
Αν κάνουμε ομάδες τον 3ον και κατα μέσω όρο στέλνουμε από 10kb σε κάθε Anime ο άλλος θα κατεβάζει το λιγότερο με την ομάδες αυτές με 30 + αν υπάρχει κάποιος που το στέλνει γιατί το κατέβασε εκείνην την στίγμη και πρέπει να το στείλει πίσω μια φορά + τον Ninja!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Μάι 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 27, 2006 2:00 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ninja on rescue. . Δεν ξέρω εάν περιμένετε καμία απάντηση και από εμένα. Εγώ πλέον εδώ και 2 χρόνια έχω συνηθίσει. Δεν θέλω να σας χαλάσω το πάρτι αλλά πλέον δεν με ενδιαφέρει το όλο θέμα.
Αυτό που με ενδιαφέρει εινάι πιος/πιοι θα κάνει/κάνουνε seed όταν φύγω...
Επίσης το θέμα σκλήρου. Εγώ έχω 200Giga και τα 35 απο αυτά τα χρησιμοποιά το AnimeClipse.
Τι να πω άλλο. Μακάρι να πετύχει αυτό που θέλετε να κάνετε.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Σεπ 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 27, 2006 8:44 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ninja έγραψε:
|
Αυτό που με ενδιαφέρει εινάι πιος/πιοι θα κάνει/κάνουνε seed όταν φύγω...
|
δυστυχως αυτοι που δεν seedαρουν καθολου, θα διαπιστωσουν τη σκληρη πραγματικοτητα οταν θα γινει αυτο...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Σεπ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 27, 2006 10:34 pm
Τίτλος:
|
|
|
1η ερωτηση, πως θα κανουμε upload εγω εχω οπως και οι περισσοτεροι upload 256κβ/ς που σημαινει το μαχιμυμ 25κβ/σ
2η Ποσο upload εχει ο ninja και seedarei συνεχεια?? τις περισσοτερες φορες κατεβαζω με 100κβ/ς και αναρωτιεμαι πως γινεται οταν βλεπω seed στα τζουμαρου να κανουν 3 ατομα??
:wallbash: δεν καταλαβαινω!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Αύγ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 27, 2006 10:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
freak27 έγραψε:
|
1η ερωτηση, πως θα κανουμε upload εγω εχω οπως και οι περισσοτεροι upload 256κβ/ς που σημαινει το μαχιμυμ 25κβ/σ
2η Ποσο upload εχει ο ninja και seedarei συνεχεια?? τις περισσοτερες φορες κατεβαζω με 100κβ/ς και αναρωτιεμαι πως γινεται οταν βλεπω seed στα τζουμαρου να κανουν 3 ατομα??
:wallbash: δεν καταλαβαινω!!
|
Η γραμμη που εχει ο Ninja δεν την φτανουν ολες οι συνδεσεις τον υπολοιπων seeder μαζι...
(50/50 Mbits αν θυμαμαι καλα ) _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Ιούν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 27, 2006 11:24 pm
Τίτλος:
|
|
|
freak27, είσαι πολύ σπασαρχίδας! σταμάτα να κάνεις 2πλές απαντήσεις υπάρχει και το edit! Αυτό σηκώνει κάρτα κανονικά γιατί το κάνεις συνέχεια!
όταν υπάρχουν 3 άτομα με μέγιστο upload 20kb ο ένας και οι τρις 60 (θεωρητικά πάντα) και από πίσω να στηρίζει ο Ninja όσο υπάρχει τότε θα κατεβάζουν όλοι γρήγορα και τα Project δεν θα είναι ποτέ Death.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχω εγώ εσύ και όποιος θέλει κάποιο συγκεκριμένο Project! Αυτό γιατί γίνεται; γιατί δεν μπορείς να έχεις 100 με τα 20kbps upload κολοκύθια θα βοηθάς! Ενώ αν έχεις 2-3 το μέγιστο μπορείς να στέλνεις είτε το ένα είτε το άλλο
Αυτά ακόμα περιμένω να δω τι θα πει και ποιος θα πει! Δεν βλέπω να γίνεται κάτι πάντως!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 28, 2006 12:14 am
Τίτλος:
|
|
|
1ον Αναφερομουν σε περιπτωση που ο NINJA ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ τοτε τι θα καναμε?? θα μας αφηνε στο ελεος κυριολεκτικα και φυσικο ειναι ενας ανθρωπος να κουρραστει ή για καποιο χρονικο διαστημα να μην μπορει να κανει seed. για τοτε αναφερομουν
2ov An διαβαζες θα εβλεπες οτι δεν εχω 100 αλλα 1 ΑΝΙΜΕ ΤΟ PLAWRESS SANSHIRO KAI EKEI ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ SEED
3ον Σορυ για τις διπλες reply δεν εχω συνιθησει σε forum
4ov Mην μου την μπαινεις υπαρχουν και οι admin na μου δωσουν καρτα αλλα απο οτι φαινεται καποιος αλλος εφαγε μια και οχι απο admin για "φραστικη επιθεση"
καλυνηχτα!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|