View previous topic
::
View next topic
|
Author |
Message |
|
Posted: Tue Feb 12, 2008 8:14 pm
Post subject:
|
|
|
Radagast82 wrote:
|
Δεν σε πολυκαταλαβαίνω. Η ουσία είναι πως πιο πολύ χρόνο θα φας αν σου δίναμε όντως ελληνικούς σκέτους υπότιτλους παρά αν κατεβάσεις το AC version το οποίο σχεδόν βάζω και στοίχημα πως θα είναι και ανώτερο τόσο σε ποιότητα video αλλά και audio. (karaoke κτλπ επίσης). Στο κάτω κάτω δεν καταλαβαίνω καν γιατί το σκέφτεσαι. Δεν έχει σημασία αν τα θες για πάσα ή όχι. Είναι απλά ο πιο γρήγορος και αποδοτικός τρόπος να τα πάρεις με gr subs.
Η ΜΟΝΗ περίπτωση που θα σε καταλάβαινα είναι αν έχεις 56k σύνδεση modem. Καμία άλλη. (Χώρια που στο σέρβερ εδώ οι ταχύτητες είναι και πολύ υψηλές αναλογικά σε σχέση με άλλα torrent sites)
|
Επειδή το έχω ξανακάνει καμία ωρίτσα μου παίρνει χοντρικά. Τα επεισόδια που έχω από AnimeOne έχουν αξιοπρεπέστατη ποιότητα . το θέμα δεν είναι το download αλλά το upload
Έχω να κάνω upload καμια 30αρια giga και δεν θέλω αλλά 6 _________________
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 9:25 am
Post subject:
|
|
|
xdarksun wrote:
|
Επειδή το έχω ξανακάνει καμία ωρίτσα μου παίρνει χοντρικά. Τα επεισόδια που έχω από AnimeOne έχουν αξιοπρεπέστατη ποιότητα . το θέμα δεν είναι το download αλλά το upload
Έχω να κάνω upload καμια 30αρια giga και δεν θέλω αλλά 6
|
Masaka... Απλά κατέβασε τα μη το σκέφτεσαι καν έλεος... Δε θα σου κρατήσουμε κακία... ούτε ban κάνουν τα παιδιά εδώ... μη μασάς...Απλά μελλοντικά όσο μπορείς κάνε upload. Δεν σε κρεμάμε κιόλας. _________________ My swords are said to instill in their
wielders the urge to kill, once they grip the hilt.
In the end, they are demonic swords.
A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 2:59 pm
Post subject:
|
|
|
neo^ wrote:
|
Παιδαι το ξεκινησα σημερα και με εχει τραβηξει παρα πολυ.Ειμαι στο 8 επεισοδειο και 8α συνεχισω μεχρι το πρωι....
|
Περιμένω να ακούσω συναισθήματα μετά το τέλος της σειράς... _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 3:10 pm
Post subject:
|
|
|
να πω τα δικα μου που το τελειωσα προσφατα...
πρωτα ενα στον Yasuhiro Nightow που ενω εκανε το Trigun manga σχεδιασε 2 παιχνιδια (Gungrave+Gungrave-Overdose) και εγραψε το σεναριο τους και μετα το ετοιμασε και για το ανιμε...και φυσικα στην φοβερη δουλεια που κανατε...
λοιπον...εχεις ενα σεναριο που περιλαμβανει μαφια και μεταλλαγμενα οντα.παιρνοντας μονο τους κωδικες απο τον κοσμο της μαφιας και τις σκηνες δρασης απο τα μεταλλαγμενα οντα δινεις ολο το βαρος στις σχεσεις των ανθρωπων.στη φιλια,στη θεληση να προστατεψεις και στην αγαπη...
πολλοι το ειπαν βαρετο...γιατι...?
δεν ειπα πολλα γιατι δεν μου βγαινει τωρα...βασικα τιποτα δεν ειπα... _________________
Last edited by serestrum on Thu Feb 28, 2008 3:35 pm; edited 1 time in total
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 3:21 pm
Post subject:
|
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 8:51 pm
Post subject:
|
|
|
Cougar wrote:
|
neo^ wrote:
|
Παιδαι το ξεκινησα σημερα και με εχει τραβηξει παρα πολυ.Ειμαι στο 8 επεισοδειο και 8α συνεχισω μεχρι το πρωι....
|
Περιμένω να ακούσω συναισθήματα μετά το τέλος της σειράς...
|
Απλα
Δεν βαρεθηκα σε κανενα επεισοδιο.Ημουν στην τσιτα συνεχεια.
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Thu Apr 10, 2008 12:45 am
Post subject:
|
|
|
sokollatos wrote:
|
Ενα ακομα σχολιο που θεωρω σωστο την δεδομενη στιγμη ειναι: Το καλυτερο πραγμα ξερεις οταν τελειωνεις ενα anime, ειναι να θες να το ξαναδεις!
|
Εδω θα διαφωνήσω μαζι σου. Το καλύτερο πραγμα όταν τελειώνεις ένα anime ειναι η Σκλεναρίκοβα. _________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won
Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|