View previous topic
::
View next topic
|
Author |
Message |
|
Posted: Sat Oct 28, 2006 7:33 pm
Post subject:
|
|
|
nestor wrote:
|
foukas7 wrote:
|
Παιδιά μου βγάζει αυτό το μύνημα και δεν το καταλαβαίνω. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί?
''Your ratio is dangerously low! Please seed. If you do not improve your ratio you will soon be shitlisted.''
Ευχαριστώ.
|
Μονο αν κανεις seed θα εξαφανιστει!To βελος με τα πρασινα γραμματα δειχνει ποσο upload εχεις κανει, ενω το βελος με τα κοκκινα ποσο εχεις κατεβασει.Καλο θα ηταν οτι κατεβαζεις να το στελνεις τουλαχιστoν 1 φορα πισω(αφηνωντας τον torrent client που χρησημοποιεις ανοιχτο χωρις να πειραξεις το torrent και το/τα αρχειο/αρχεια που εχεις κατεβασει).Ετσι θα παρατηρησεις οτι σιγα-σιγα το ratio σου ανεβαινει .
|
Παιδια επειδη εχω το ιδιο προβλημα και θελω να προσφερω κατι και γω...
Εχω πολλες σειρες αλλα πως μπορω να seedαρω αρχεια? Κανω create new torrent?
ΥΓ: Ειμαι noobακος με τα torrents και χρησιμοποιω μtorrent...
Thanks
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sat Oct 28, 2006 9:38 pm
Post subject:
|
|
|
Despic: για να κανεις seed Κατι που εχεις ηδη κατεβασει απο τον tracker, πηγαινεις στον Tracker και κατεβαζεις το torrent του anime που θες να seedαρεις. Στην συνεχεια δινεις αποθηκευση προορισμου στον φακελο που εχεις ηδη το anime (προσοχη, το filename πρεπει να ειναι ακριβως το ιδιο) και πατας αποθηκευση. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Thu Nov 02, 2006 4:44 am
Post subject:
|
|
|
Όποιος μπορεί ας βάλει το golden boy για seeding... Μόνο εγώ το κατεβάζω!
Να πω thnx στους ήδη 3 seeder: sugata, Neos και σε ένα guest από το Qatar!  _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 5:05 pm
Post subject:
|
|
|
Το οτι εχεις ανεβασει 633mb δεν σημαινει οτι εχεις ανεβασει καποια συγκεκριμενα ολοκληρωμενα επεισοδια.
καθε φορα που κανεις seed καποιος "παιρνει" αυτο που εσυ ανεβαζεις, τμηματικα.
καταληγοντας μπορεις να seedαρεις ολα τα επεισοδεια για οσο χρονικο διαστημα θες ταυτοχρονως
πραγμα που σημαινει οτι μπορεις να ανεβασεις περισσοτερα απο οσα εχεις κατεβασει
(αν γελαγε κανεις αυτος ,ο ιδιος, θα ητανε για γελια,μπορει να ακουγεται απολυτο και προσβλητικο αλλα κανεις δεν τα ηξερε ολα απο την κουνια του )  _________________ 
|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Sun Nov 05, 2006 5:18 pm
Post subject:
|
|
|
Καταρχας mary70 δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις και δεν πιστευω να γελασει καποιος με τις δικες σου.
Σχετικα με την πρωτη σου ερωτηση νομιζω οτι ενοουσες να κατεβαζεις και να κανεις seed ταυτοχρονα το οποιο φυσικα και γινεται αλλα πρεπει να ρυθμισεις καταληλα το upload rate σου ετσι ωστε να μη σου 'τρωει' απο το download.
Π.Χ.Στο utorrent πηγαινεις preferences->connection->global maximum upload rate xxkb/s
Τελος, μπορεις να κανεις seed οσα επισοδια μαζι θελεις αρκει να εχεις ρυθμισει στον client σου το maximum active torrents αμα τα torrent που θελεις να seedαρεις ειναι περισοτερα απο αυτα που επιτρεπουν οι default ρυθμισεις του client.
Π.Χ.Στο utorrent πηγαινεις preferences->queueing->maximum number of active torrents _________________ 
|
|
Back to top
|
|
|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|

|
Posted: Mon Nov 06, 2006 3:35 pm
Post subject:
|
|
|
Παδια μπορει να κανει καποιος seed στα kakurenbo και pale cocoon?
Ευχαριστω πολυ! _________________ 
|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 9:57 pm
Post subject:
|
|
|
Τωρα ειμαστε μονο 3 leechers και κανενας seeder στα πρωτα επεισοδεια Naruto...και παει σφαιαιαιρα!
Αν γινεται καποιος να βοηθησει λιγο την κατασταση...
Αλλα και παλι δεν βοηθα πολυ να εχουμε ενα thread ,οπου θα παραγγελλουμε αυτα που θελουμε να seedαριστουν...
προτινω παλι να καθιερωσουμε μια ωρα μαζικου seeding
(το βρισκω 100% εφικτο ,ως λυση)  _________________ 
|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 11:26 pm
Post subject:
|
|
|
oc3an wrote:
|
Κοιταξτε εαν δεν υπαρξει private tracker με οριο στο ratio (δλδ αν ειναι πολυ χαμηλο να χεις κυρωσεις), ο τρακερ ΔΕΝ θα παει μπροστα. Κ αυτο πολυ απλα γιατι ολοι οι "εξω" (οι εκτος της κοινοτητας δηλαδη) και μερικοι "μεσα" ΔΕΝ seedaroun γιατι δεν εχει καμια επιπτωση αυτο. Απλα τραβανε κ την κανουν. Αν δε seedaroun οσο το δυνατον ολοι, δεν παμε μπροστα. Η ζημια ειναι "απ΄έξω"..
Φυσικα δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικα
|
Έχουν αναφερθεί όμως σε άλλα posts κάποιες περιπτώσεις "σφαλμάτων" σχετικά με την καταγραφή του ratio
δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου οπότε μπορεί όσα λεω να μην ισχύουν...(μετο μαλακο...  )
π.χ.
κάπου διάβασα οτι αν δεν πατήσει κάποιος stop στον bittorrent client του τα στοιχειά χάνονται...αν αυτό ισχύει τοτε μπορεί κάποιος να κατεβάζει και να μην καταγράφεται  _________________ 
|
|
Back to top
|
|

|
|
Back to top
|
|
|