Αγαπητη Naruto team...
(Ok νισαφι πια με τα formalities, το μονο που κανουν ειναι να σας παραφουσκωνουν τα μυαλα)
Ρε παιδια...Το εχετε καταντησει serial το θεμα...Εχω απηυδησει εγω, οι φιλοι μου Σουλα και Τακης που βλεπουμε Naruto μαζι, και οποιος αλλος ετυχε να μιλησω και επισης παρακολουθει εναγωνιως τη σειρα και περιμενει κατι πραγματικο και απτο.
Το εχετε προσεξει οτι μετα το 134-135 και τη μαχη μεταξυ των 2, (μη κανω και κανα spoiler), εχετε βγαλει μονο αυτα που ολοι ονομαζουν fillers (δε ξερω γιατι συγχωρεστε με)..??
Εχετε απογοητευσει παρα πολυ κοσμο αγαπητη ΑnimeClipse...Λυπαμαι πολυ που το λεω αλλα απο τη στιγμη που δε βγαζετε καινουρια επεισοδια Naruto με νοημα, πολυ φοβαμαι πως θα παρατησω τη σειρα και θα στραφω σε καποια αλλη απο τις σειρες που εκδιδεται (πχ Bleach,One Piece κτλ)...
Στρωστε τον ποπουδακο σας κατω και σκεφτειτε τι θα γινει και πως θα προχωρησει το (ΑΛΗΘΙΝΟ) σεναριο και οχι τα παραγεμισματα του τελευταιου χρονου που μας εχουν flameοσει...Παρατηστε πια τις καλοκαιρινες διακοπες, τον ηλιο το αλκοολ και δε ξερω τι αλλο (λες και σασ πλρωνουν γιαυτο ΕΛΕΟΣ) και καντε κατι για μας επιτελους που περιμενουμε 1 χρονο τωρα για καινουριο σοβαρο επεισοδιο ΚΑΙ ΟΧΙ αυτες τις μπαρουφες που μας σερβιρετε ασυστολα διχως ιχνος σεβασμου προς τον απλο οπαδο μιας σειρας και μιας εταιρειας παραγωγης Ανιμε....
Αυτα για τωρα...
Εδιτ: A! και κατι ακομα.Δεν ειστε γελοιοι....Πιρογες ειστε
Με (οχι και τοσο μεγαλο πια) σεβασμο,
Ενας Απογοητευμενος Οπαδος Σας.
Sorry για το ατονικο