Εγώ έχω το πρώτο και συμφωνώ στο ότι τον κάναν πολύ ποιο τούμπανο τον Βετζέτα από τον Σογκοκου SS3,άλλωστε από τι φάνηκε ήταν και ο αγαπημένος ήρωας αυτού που έκανε το παιχνίδι μιας και υπήρχαν πόσοι διαφορετικοί παίχτες Βετζέτα.
Σαν σχέδιο μου άρεσε περισότερο από τον Μπρολυ SS3 συν του ότι στη ουλτιμαιτ κίνηση τον Μπρολυ τον κάναν λες και ήταν μπαλαρίνα, το έβλεπα και έκλαιγα!!!
Το raging blast 2,ειχε παλι αυτους τους 2 με τις ιδιες κινησεις απο το πρωτο παιχνιδι.Δεν ξερω για εσας αλλα το παιχνιδι ηταν μαπα,ουτε story mode δεν ειχε.Το νεο παιχνιδι που ερχεται το νοεμβριο θα λεγεται dragonball ulitmate tenkaichi και θα εχει και giant characters και πιστευω οπως και απο τον τιτλο θα προσπαθησει να μιμηθει τα καλα tenkaichi games και οχι τις μαπες τα raging blast.
Δεν ξέρω το για το Raging Blast 2 αλλά το πρώτο με ικανοποίησε αρκετά,είχε και story mode!Όπως και να έχει μακάρι το επόμενο να είναι καλύτερο από όλα τα προηγούμενα!
Κοιτούσα σήμερα το thread από την αρχή και είδα κάποιος που ανέφερε κάτι για το φεγγάρι και μια τρύπα που υπάρχει για αυτό το θέμα.Συγκεκριμένα θυμήθηκα ότι στο 21 τουρνουά πολεμικών τεχνών o Goku είχε μεταμορφωθεί σε πίθηκο και ο Master Roshi (ως Jackie Tsan τότε) κατέστρεψε το φεγγάρι για να σταματήσει τον Goku.Όμως στο DBZ ,όπως και κάποιοι άλλοι είπαν ο Picolo το ξανά καταστρέφει.Πόσες φορές καταστράφηκε αυτό το έρμο το φεγγάρι ρε παιδιά;;; _________________
Προσωπικα απο το πρωτο dragonball θυμαμαι λιγα και απο λεπτομερεις σαν αυτες που λες σχεδον τιποτα.Στο Z ομως θυμαμαι που ο πικολο κατεστρεψε το φεγγαρι για να επαναφερει το γκοχαν στην ανθρωπινη μορφη του.
Εγώ πρώτα είδα το DBZ και πριν από λίγες μέρες άρχισα να βλέπω και το πρώτο το dragonball.Όταν έφτασα σε εκείνο το σημείο λέω τι γίνεται πόσες φορές καταστρέφεται το φεγγάρι.Επειδή όμως δεν το έχω δει όλο δεν ξέρω μήπως κάνουν καμιά ευχή για να ξανά δημιουργηθεί ή κάτι τέτοιο. _________________
Το φεγγάρι καταστράφηκε από το κύμα Kame Hame του Χελωνοτζίνι στο 21ο τουρνουά πολεμικών τεχνών, προκειμένου να νικήσει τον Σογκόκου. Λίγο πριν το 23ο τουρνουά, ο Θεός / Kami sama δημιούργησε ξανά το φεγγάρι αλλά πήρε την ουρά από τον Σογκόκου ώστε να μην υπάρξει ξανά πρόβλημα με την μεταμόρφωσή του. Τα παραπάνω αναφέρονται πολύ περιληπτικά, γι' αυτό και υπάρχει μπέρδεμα με το συγκεκριμένο θέμα. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο που ρωτάνε τον Σογκόκου τι απέγινε η ουρά του, αυτός απαντάει πως του αφαιρέθηκε προκειμένου να επιστρέψει η σελήνη στη θέση της. Στη συνέχεια καταστράφηκε οριστικά από τον Piccolo στην αρχή του Dragonball Z. _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Λέω και εγώ δεν μπορεί το φεγγάρι να ξανά υπήρχε ενώ είχε καταστραφεί από τον Μάστερ Ρόσι .Φαντάστηκα ότι κάτι είχε γίνει στα επεισόδια που δεν είχα δει. Ευχαριστώ που μου έλυσες την απορία!! _________________
Το φεγγάρι καταστράφηκε από το κύμα Kame Hame του Χελωνοτζίνι στο 21ο τουρνουά πολεμικών τεχνών, προκειμένου να νικήσει τον Σογκόκου. Λίγο πριν το 23ο τουρνουά, ο Θεός / Kami sama δημιούργησε ξανά το φεγγάρι αλλά πήρε την ουρά από τον Σογκόκου ώστε να μην υπάρξει ξανά πρόβλημα με την μεταμόρφωσή του. Τα παραπάνω αναφέρονται πολύ περιληπτικά, γι' αυτό και υπάρχει μπέρδεμα με το συγκεκριμένο θέμα. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο που ρωτάνε τον Σογκόκου τι απέγινε η ουρά του, αυτός απαντάει πως του αφαιρέθηκε προκειμένου να επιστρέψει η σελήνη στη θέση της. Στη συνέχεια καταστράφηκε οριστικά από τον Piccolo στην αρχή του Dragonball Z.
Το είχα ξεχάσει αυτό. Είχα την εντύπωση πώς για ακόμα μια φορά έφταιγε το γεγονός πως ο Tori-san είναι ξεχασιάρης
Γεια σας θα ήθελα να σας ρωτήσω τι είναι καλύτερο να ξεκινήσω με Dragon Ball Kai κι μόλις το ολοκληρώσω βλέπω από το Z το Majin Buu Saga ήνα δω από την αρχή το DBZ να θυμηθώ και τα παλιά; Ευχαριστώ
Η αλήθεια είναι πως τα kai κόβουν πολύ σαβούρα από τα z και σίγουρα αυτό είναι ένα bonus,παρόλα αυτά αν αντέχεις να δεις το filler parade και είσαι db tard τότε κάτσε δεστα... _________________ Don't you feel the rush...??
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας