Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω σας ανακαλυψα λογω του Fairy Tail κυριως επειδη εψαχνα για επεισοδια Anyway congratz για την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια σας που να πουμε ειναι καλυτερη και απο πολλα αγγλικα Fansubs συνεχιστε ετσι _________________ Nothing Is True ! Everything is Permitted!
Posted: Thu Feb 03, 2011 11:48 am
Post subject:
Καλώς όρισες φίλε Ezio Auditore!
Σου εύχομαι καλή διαμονή στην παρέα μας και ελπίζω να είσαι ενεργό μέλος στις συζητήσεις μας.
Όσο για το Fairy Tail, πραγματικά τα παιδιά τα σπάνε _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Γεια σας παιδιά!Ονομάζομαι πετρος. Θα ήθελα να σας δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εξαιρετική σας προσπάθεια και σας εύχομαι ότι καλύτερο και καλή δύναμη για να συνεχίσετε .Τέλος, το αγαπημένο μου anime είναι το dragonball
Καλώς ήρθες Πετράν!! Να'σαι καλά! Σ'ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια! Θα συνεχίσουμε για όσο μπορούμε και αντέχουμε! Να είσαι σίγουρος γι'αυτό! Όσο για το Dragonball όλοι το αγαπάμε!! _________________
Καλησπέρα παιδια.! Καινουριος την παρεα σας ! Πρώτα απο ολλα συγχαρητηρια για τη δουλεια σας! Εισαστε υπέροχοι σε όλα! και 2ον εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στο Hajime no Ippo ..ποτε με το καλο τα επισοδεια.. _________________
Καλησπέρα παιδια.! Καινουριος την παρεα σας ! Πρώτα απο ολλα συγχαρητηρια για τη δουλεια σας! Εισαστε υπέροχοι σε όλα! και 2ον εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στο Hajime no Ippo ..ποτε με το καλο τα επισοδεια..
Καλωσήρθες φίλε! Ελπίζω να περάσεις καλά στην παρέα μας. Σ'ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Κοίτα απ'όσο μπορώ να ξέρω το Ippo είναι σε καλό δρόμο. Κάποιο μέλος της ομάδας ίσως μπορούσε να σου πει κάτι παραπάνω από εμένα. Και παλί καλωσήρθες!!! _________________
Posted: Wed Mar 09, 2011 2:40 pm
Post subject:
Yo. "Παρακολουθω" παρα πολυ καιρο το σαϊτ, κατεβαζοντας/ανεβαζοντας ανιμε με τα οποια δουλευετε αλλα και διαβαζοντας παντα ορισμενα τοπικς για χαβαλε. Ο λογος που δεν εκανα εγγραφη ειναι γιατι σιχαινομαι-βαριεμαι τα registers. Τελικα, ηταν πιο ευκολο απ' οτι φανταζομουν.
Posted: Wed Mar 09, 2011 4:02 pm
Post subject:
Μισο. Heretics οταν λες, με ποια σημασια, της εκκλησιας;
Θελω να πω, δεν εχω αγνοια απο anime/manga συζητησεις για να πεις οτι δεν θα επρεπε να βρισκομαι εδω.
Posted: Wed Mar 09, 2011 4:31 pm
Post subject:
Δε με κατάλαβες.
O Horus ήταν ένας από τους primarchs που πρόδωσε τον God-Emperor και πρωτεργάτης του πασίγνωστου Horus Heresy, που έλαβε χώρα μάντεψε που, στην Terra = Γη.
ΕDIT: Oι Imperial Fists, που έχω στη sig, καθώς και ο primarch τους, ο Rogal Dorn, ήταν αυτοί που αντιμετώπισαν τους Chaos Champions του Horus και κατακρεουργήθηκαν αφού υπερκεράστηκαν 20:1. Γι αυτό το μίσος και η απέχθεια μου σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τέτοιους προδότες. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=GZfJOK_Ywmk&feature=related
Last edited by bezdim on Wed Mar 09, 2011 4:34 pm; edited 1 time in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum