Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 12 Δεκ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Μάι 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Ιούλ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 21, 2008 9:46 pm
Τίτλος:
|
|
|
Χιλλια συγχαρητηρια ρε korkofilaki πραγματικα ειναι πολυ βαρια δουλει αυτο που κανεις και σου ευχομαι να την τελειωσεις συντομα.  Μονο μια παρατηρηση.Γιατι δεν βαζεις οτι ανεβαζεις στο αρχικο post?Γιατι ετσι τα μελη θα χανονται και ετσι θα ειναι και πιο συγηρισμενα.Και μολις ανεβαζεις ενα chapter θα λες σε ενα καινουριο post οτι ανεβηκε το ταδε chapter.  [/img] _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Ιαν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 22, 2008 12:31 am
Τίτλος: Re: Κεφαλαιο 15
|
|
|
Καταρχήν ευχαριστώ για όολα τα προηγούμενα !
Είσαι ΑΨΟΓΗ!
Korkofilaki έγραψε:
|
\(^0^)/ Ετοιμο και στα χερια σας! (...η στα ματια σας μαλλον)
Λοιπον λοιπον, σημερα σας εχω και μερικα εξτρα μαζι με το κεφαλαιο. Πρωτον, χρωματισμενο εξωφυλλο απο μενα (επαιξα και λιγακι με το προγραμμα) και δευτερον εικονα απο τις μπολικες αδεσποτες που εχω μαντρωσει μεσω internet. Θα σας βαζω καμια που και που μαζι με τα κεφαλαια - ειτε αστειες εικονες ειτε μικρες ιστοριουλες που εχω βρει (εκτος αμα δεν θελετε, οποτε μου το λετε). Αλλα ας προχωρησουμε στο ψητο.
Κεφαλαιο 15
Rapidshare:
http://rapidshare.com/files/158126739/DBch15.rar.html
Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=DDUBSILS
Η φωτια επιτελους εσβησε... οπως και το βουνο Fry-pan εσβησε απ' το χαρτη. Ο ενθουσιασμενος Goku τους κανει ολους να φρικαρουν για αλλη μια φορα με τη δυναμη του, και κερδιζει μια θεση στη σχολη του Kame Sennin, καθως και μια πριγκιπισσα (αθελα του) για μελλοντικη νυφη! Αλλα πριν ξεκινησουν και παλι οι ηρωες μας για το κυνηγι της τελευταιας Dragonball, υπαρχει μια υποσχεση που πρεπει να κρατηθει...!
|
\
το παραπανς δεν μπόρεσα να το κατεβάσω. μου βγάζει το εξής μύνημα στο rapidshare
Παράθεση:
|
Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Μάι 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 22, 2008 1:56 am
Τίτλος: Re: Κεφαλαιο 15
|
|
|
an1me έγραψε:
|
το παραπανς δεν μπόρεσα να το κατεβάσω. μου βγάζει το εξής μύνημα στο rapidshare
Παράθεση:
|
Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
|
|
o.O Δεν μου 'χει ξανατυχει τετοιο μηνυμα. Απο Megaupload δοκιμασες; Οπως και να 'χει, θα κοιταξω να ανανεωσω το συγκεκριμενο link για καθε ενδεχομενο. _________________ http://korkofilaki.blogspot.com
http://korkofilaki.deviantart.com
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 22, 2008 4:12 am
Τίτλος:
|
|
|
Παράθεση:
|
Έχει συμβεί το εξής. Το rapidshare άλλαξε πολιτική. Τώρα αν κάποιος δεν έχει premium λογαριασμό ανεβάσει κάτι. Οι άλλοι μπορούν να το κατεβάσουν μόνο 10 φορές. Μετά δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα.
|
Το παραπάνω είναι από άλλο site, που αντιμετώπισε ένα μέλος τους το ίδιο πρόβλημα. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 22, 2008 2:14 pm
Τίτλος:
|
|
|