Μαλλον δεν καταλαβαινεις την ιδεολογια ενος help thread.
Ειμαι υπερ της δημιουργιας ενος νεου topic, εφοσον δεν υπαρχει κατι παρομοιο προηγουμενως, για τον εξης απλουστατο λογο: Υπαρχει ταξη και οργανωση, συνεπαγοντας ευκολια στην προσβαση της πληροφοριας απο τα μελη.
Π.χ. εσυ για παραδειγμα, εισαι ενα νεο μελος στο φορουμ, και ψαχνεις να βρεις καποιο Thread που να αναφερεται στο προβλημα σου.
Οποτε πολυ απλα, κανεις αναζητηση.
Οταν σαν Hit σου βγαζει "Προβλημα με τα Plawres 1-20", δεν θα δωσεις σημασια μιας και ο τιτλος του θεματος δεν σε αφορα, και θα υποθεσεις πολυ λογικα οτι το Thread αυτο αφορα ενα προβλημα στο κατεβασμα των plawres 1-20.
Οταν ομως αντ'αυτου βρεις ενα hit με τιτλο "Πως μπορω να μετατρεψω τα avi σε dvd", τοτε θα βρεις ακριβως αυτο που σε ενδιαφερει.
Δηλαδη με λιγα λογια, κατσε σκεψου ενα ατομο που ψαχνει μια συγκεκριμενη λυση στο προβλημα του. Θα ηθελες να μπει σε ενα thread 10 σελιδων, οπου εκει μεσα θα εμπεριεχονται ολων των λογης οι αποριες;
Μη σκεφτεσαι δηλαδη με την λογικη "Δεν λεει να φτιαξω νεο Thread για την απορια μου, μιας και ηδη απαντηθηκε μια προηγουμενη απορια μου" αλλα να σκεφτεσαι με την λογικη " Να ανοιξω ενα νεο thread, οπου να διασαφηνιζω εκει λειτουργικα τον τιτλο του θεματος, ωστε να βοηθησω και τα αλλα μελη που θα εχουν στο μελλον το ιδιο προβλημα με μενα, να βρουν κατευθειαν το Thread αυτο, και να μοιραστουν/μοιρασουν τις αποψεις μου και ολες τις πληροφοριες-λυσεις που θα δεχτω.