Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 03 Οκτ 2011
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 02, 2012 8:05 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καλησπέρα και μπράβο για την προσπάθεια. Τελειώνω το GX σε λίγο και έχω φάει τον κόσμο να βρω το 5Ds και μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί δεν μπορώ να το βρω πουθενά ολοκληρωμένο. Άλλος το έχει dubbed και απο τηλεόραση και όχι τα τελευταία επεισόδια που δεν έγιναν όπως έμαθα ποτε dub λόγω λέει κάποιας μύνησης, άλλος έχει subbed και με καλή ανάλυση αλλά ενα επεισόδιο εδώ ένα εκεί. Μακάρι να καταφέρετε να το πάτε μέχρι τέλους να το χαρούμε κι αυτό.
Δύο πραγματάκια μόνο αν μπορεί κανένας να seedarei ειδικά στα πρώτα επεισόδια γιατί δεν δείχνουν να κατεβαίνουν και αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω ολοκληρωμένη τη σειρά άσχετα με ότι θα κατεβάσω και αυτά μιας και έχουμε και τους ελληνικούς υπότιτλους.
Παιδιά ευχαριστώ για την προσπάθειά σας.
Και ένα update: Μόλις κατέβηκαν πρώτα τα επεισόδια 14-15 και τα είδα λίγο. Απλά άψογη δουλειά. 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 04, 2012 1:05 pm
Τίτλος:
|
|
|
Λοιπόν παιδιά! Έχω καιρό να ανανεώσω το ποστ εδώ...
Yu-Gi-Oh 5D's
Επεισόδιο 18
Queen's Blade Rurou no Senshi
Επεισόδιο 10 720p 1080p
Brave 10
Επεισόδιο 6
Επεισόδιο 7
Aquarion EVOL
Επεισόδιο 7
Επεισόδιο 8
----
Παράθεση:
|
Καλησπέρα και μπράβο για την προσπάθεια. Τελειώνω το GX σε λίγο και έχω φάει τον κόσμο να βρω το 5Ds και μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί δεν μπορώ να το βρω πουθενά ολοκληρωμένο. Άλλος το έχει dubbed και απο τηλεόραση και όχι τα τελευταία επεισόδια που δεν έγιναν όπως έμαθα ποτε dub λόγω λέει κάποιας μύνησης, άλλος έχει subbed και με καλή ανάλυση αλλά ενα επεισόδιο εδώ ένα εκεί. Μακάρι να καταφέρετε να το πάτε μέχρι τέλους να το χαρούμε κι αυτό.
Δύο πραγματάκια μόνο αν μπορεί κανένας να seedarei ειδικά στα πρώτα επεισόδια γιατί δεν δείχνουν να κατεβαίνουν και αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω ολοκληρωμένη τη σειρά άσχετα με ότι θα κατεβάσω και αυτά μιας και έχουμε και τους ελληνικούς υπότιτλους.
Παιδιά ευχαριστώ για την προσπάθειά σας.
|
Όντος να τα βρεις πολύ δύσκολα πλέον, και νομίζω πως για να τα κατεβάσεις είναι. Αυτά εγώ τα είχα κατεβάσει παλιά από αγγλικά Fansubs και ήταν από ότι θυμάμαι σε MU links, δηλαδή σήμερα δεν δουλεύουν. Αλλά χωρίς να νομίζεις ότι δεν θέλω να σου πω είναι των TnKP και κάποια από το Shin-Paku και δεν θυμάμαι πως λεγόταν η αλλη ομάδα.
Τώρα μπορείς να τα βρεις σε τορρεντ... Μπορείς να δεις στο Bakabt μπορεί να τα έχει...
Παράθεση:
|
Και ένα update: Μόλις κατέβηκαν πρώτα τα επεισόδια 14-15 και τα είδα λίγο. Απλά άψογη δουλειά. Thumbs UP
|
Ευχαριστούμε πολύ... Κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε σχέση με τα πιο παλιά επεισόδια τώρα τα τελεύταία έχουν καλύτερα typesettings, καλύτερες διορθώσεις, καραόκε, κεφάλαια καλύτερο Encond. _________________ Τα Wallpapers μου
Μy Anime List
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 17, 2012 10:11 am
Τίτλος:
|
|
|
Καλημέρα σε όλους.
Από ότι είδα τα παιδιά έχουν ανεβάσει και τα torrents για τα επεισόδια 19 και 20
του YUGIOH 5Ds για οποιον ενδιαφέρεται. Επίσης συγνώμη που γίνομαι κουραστικός
αλλα κάποιος αν μπορεί να seedαρει ρε παιδιά το 7. Εδώ και 2 εβδομάδες το έχω και
δεν λέει να ολοκληρωθεί.
Ευχαριστώ.
---------------------------------------
Thanks σε όποιον έκανε το seed. 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Οκτ 2011
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 18, 2012 2:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
Έχοντας περάσει αρκετές βδομάδες από την τελευταία ανακοίνωση, ήρθε η ώρα ποστάρω τα καινούρια Release μας!
Yu-Gi-Oh 5D's
Επεισόδιο 19
Επεισόδιο 20
Queen's Blade Rurou no Senshi (Έχουμε την ολοκλήρωση της σειράς)
Επεισόδιο 11 720p & 1080p
Επεισόδιο 12 720p & 1080p
Brave 10
Επεισόδιο 8
Επεισόδιο 9
Aquarion EVOL
Επεισόδιο 9
Επεισόδιο 10 NEW
Ακούω τα σχολιά σας για Release, και μην ξεχνάτε να κάνετε seed για να τα πάρουν όλοι!
*Αν κάποια από τα παραπάνω δεν έχει seed κάντε ένα ποστ εδώ για να τα τακτοποιήσουμε!_________________ Τα Wallpapers μου
Μy Anime List
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Μάρ 2012
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Απρ 2011
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 08, 2012 11:50 am
Τίτλος:
|
|
|
Mpompiras έγραψε:
|
Μιας και έχω καιρό να ανανεώσω με νέα επεισόδια μάλλον
Batch File (Όλα τα επεισόδια μαζί)
|
+1
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Οκτ 2011
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 21, 2012 2:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
TitaniaErzaGR έγραψε:
|
Το λάθος έχει διορθωθεί προ δύο ημερών
|
Ναι αυτο ρωτάω. Ήταν απλά λάθος το όνομα και άρα δεν χρειάζεται να ξανακατεβασω το αρχειο ή ειναι και άλλο το αρχείο γιατι έχει διόρθωση και σε κατι άλλο πέραν του ονόματος;
Ευχαριστώ.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|