Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 17, 2008 2:49 pm
Τίτλος:
|
|
|
neo^ έγραψε:
|
Τι κολπακια δλδ να κανει?
|
Στην αρχή θα μπορεί να πετάει 2 πορτοκάλια στον αέρα ταυτόχρονα.
Μετά θα βελτιωθεί και θα πετάει 3.Μετά 4,μετά 5 κτλ.
Όταν θα φτάσει στο ανώτερο επίπεδο θα ...ξεκινήσει να κάνει κόλπα με την τράπουλα... 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Οκτ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 17, 2008 3:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
ZERO_SEQUENCE έγραψε:
|
Zaraki.-
είναι αρχηγός χωρίς bankai και έχει αρχίσει να αποκτάει επαφή με τον "σύντροφό" του
|
Θεωρω οτι αυτο που κανει τουμπανο τον Zaraki ειναι οτι ειναι τοοοσο δυνατος και χωρις Bankai....Αμα θελουν να το κανουν σουπα το bleach θα του το δωσουν ....Δεν θα λεει παντως....Ειναι ο πιο δυνατος και οι δυναμεις του πολυ δυσκολα μπορουν να ειναι sealed...Θα αλλαξει και το μοναδικο στοιχειο που μου αρεσει στον Zaraki;;;;  _________________ Why is it drug addicts and computer afficionados are both called users?

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Φεβ 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Νοέ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Ιούν 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 23, 2008 11:59 pm
Τίτλος:
|
|
|
Το καλύτερο bankai το έχει ο Gin!!!!
Διάολε, γιατί να μην μπορώ να είμαι αντικειμενικός?
Όσον αφορά τον Kenpachi το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρώτα απ'όλα το reiatsu του παραείναι τεράστιο αλλά...
παραμένει τόσο αυτάρεσκο και εγωιστικό που καταστρέφει το ίδιο του το katana. Ποτέ καταρχήν δεν έχει δεχθεί το katana του ως βοηθό του, άρα πως θα μπορέσει ποτέ να βγάλει bankai?
Οπότε ο Kenpachi είναι χαρακτήρας που από άποψη δυνάμεων θα χρειαζόταν πάρα πολλή ώρα για να τον αναλύσουμε...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 24, 2008 9:58 am
Τίτλος:
|
|
|
Το καλύτερο bankai λογικά θα το έχει ο Aizen.Εδώ τους ξεφτύλισε όλους χωρίς καν να το χρησιμοποιήσει και είχε όλη την soul society κάτω από την "ύπνωση" του.
Φαντάσου το bankai του.
Βέβαια το πιο άχρηστο bankai είναι του ichigo.Υποτίθεται ότι αποκτάει τρομακτική ταχύτητα και fighting energy αλλά πέρα από τα 2 λεπτά που είχε σε ταχύτητα τον byakuya όλοι οι υπόλοιποι αντίπαλοι του δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την ταχύτητα του.. _________________
.:: My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Νοέ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 25, 2008 2:04 am
Τίτλος:
|
|
|
Hajate έγραψε:
|
.::Rey::. έγραψε:
|
Βέβαια το πιο άχρηστο bankai είναι του ichigo.Υποτίθεται ότι αποκτάει τρομακτική ταχύτητα και fighting energy αλλά πέρα από τα 2 λεπτά που είχε σε ταχύτητα τον byakuya όλοι οι υπόλοιποι αντίπαλοι του δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την ταχύτητα του..
|
Πέστα χρυσόστομε.Τόσα χρόνια (λέμε τωρα) προσπαθώ να τους πείσω.
|
Βασικα....για μένα το ΠΛΕΟΝ κουλό, εκνευριστικό και άκυρο bankai είναι του abarai renji...
Σκέτο τσίρκο η κατάσταση με το συναρμολογούμενο-φιδο-bankai να περνάει μέσα απο στeφάνια με φωτιά, να το διαλύει σε κομμάτια μία ο Buyakya, μια ο κάθε αντίπαλος και κάθεται με τη Logo να το ξανακολλάει ο άμπαλος abarai.... Κατάλληλο για κουλούς (και ψιλο-βλάκες) vice-captains και για εκπαίδευση ryoka με δυνάμεις που αποκτήσανε στο άκυρο, λόγω καλής διαγωγής (ε, ξέρω γω? στο τέλος θα μας προκύψει κρυφό ταλέντο και ο βλάκας συμμαθητής που όλοι αποφεύγουν και κλαίει) λόγω παρέας με τον ichigo (βλέπε chad)...
Τελικά και για να γίνεις σούπερ ήρωας με ειδικές δυνάμεις...θέλεις βίσμα. Αει στο καλό.... ΔΕ θα γίνω shinigami !!!!! _________________ Ποτέ μην διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο. Δεν είναι βέβαιο οτι οι άλλοι θα καταλάβουν την διαφορά!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Νοέ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 07, 2008 5:42 pm
Τίτλος:
|
|
|
Βασικα....για μένα το ΠΛΕΟΝ κουλό, εκνευριστικό και άκυρο bankai είναι του abarai renji...
Σκέτο τσίρκο η κατάσταση με το συναρμολογούμενο-φιδο-bankai να περνάει μέσα απο στeφάνια με φωτιά, να το διαλύει σε κομμάτια μία ο Buyakya, μια ο κάθε αντίπαλος και κάθεται με τη Logo να το ξανακολλάει ο άμπαλος abarai.... Κατάλληλο για κουλούς (και ψιλο-βλάκες) vice-captains και για εκπαίδευση ryoka με δυνάμεις που αποκτήσανε στο άκυρο, λόγω καλής διαγωγής (ε, ξέρω γω? στο τέλος θα μας προκύψει κρυφό ταλέντο και ο βλάκας συμμαθητής που όλοι αποφεύγουν και κλαίει) λόγω παρέας με τον ichigo (βλέπε chad)...
Τελικά και για να γίνεις σούπερ ήρωας με ειδικές δυνάμεις...θέλεις βίσμα. Αει στο καλό.... ΔΕ θα γίνω shinigami !!!!!
Φιλε μου, δεν πρεπει να 3εχναμε οτι ο Renji, εχει ηδη δηλωσει οτι δεν ξερει το bankai του αρκετα καλα.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ SHINIGAMI VICE-CAPTEN, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ LEGO!!! lol 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Νοέ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 07, 2008 5:54 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παιδια όμως οπως και να εχει, το εχουν γ@.....σει το 8εμα.
Οταν ο Ιτσιγκος καταφερε και χρησημοποιησε το Shikai του και αρχισε να πεταει μπλε κοιματακια, εμεις τριβαμε τα ματια μας. Μετα, εβγαλε και Bankai και μειναμε να χασκουμε απο την εκπλικτική ταχυτητα του. Μετά ομως, μασ προεκυψε ΚΑΙ το hollow transformation!!! Αμαν πια ρε Ιτσιγκε, τι διαολο, δεν φτανει ποτε σε top-level αυτό το παλικάρι???
Το αλλο το καλο. Καθε φορα που ο Ιτσιγκος και η παλιοπαρεα νικαν ένα κακό, σκαει μπαμ μπαμ μύτη ενας εχ8ρος πιο κακος και πιο δυνατός!
Νισάφι πια! Δεν 8α βγει ποτε ενας εχ8ρος που να τον εχει στο χαλαρό???
Τεσπα, εγω δεν πιστεύω οτι υπαρχει ένα καλυτερο bankai, το κα8ενα εχει τα υπερ και τα κακά του εναντια σε διαφορους αντιπαλους
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Νοέ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 09, 2008 7:38 am
Τίτλος:
|
|
|
Παράθεση:
|
Τεσπα, εγω δεν πιστεύω οτι υπαρχει ένα καλυτερο bankai, το κα8ενα εχει τα υπερ και τα κακά του εναντια σε διαφορους αντιπαλους
|
Συμφωνω και εγω με αυτο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|