Παίδες συγνώμη αλλά όλες αυτές είναι κινήσεις του αέρα. Θυμάμαι τι έγινε το καλοκαίρι, με τις συγκεντρώσεις, τις διαμαρτυρίες και όλα όσα έγιναν μετά τις πυρκαγιές, που αποτέλεσμα είχαν σε λιγότερο από 1 μήνα να ξαναβγούν οι ίδιοι και οι ίδιοι και να κάνουν όλα όσα τους κατηγορούσαν οι "αγανακτησμένοι" πολίτες αυτού του κράτους. Για να μην αναφερθώ στην κατάληξη των συγκεντρώσεων αυτών καθαυτών, όπου οι περισσότεροι απλά έπαιρναν τηλέφωνο λέγοντας είμαι εκεί δες με στην τηλεόραση και το μπάχαλο με τα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους.
Τα θέματα αυτά είναι πολύ σοβαρά για να αναλώνονται σε 1-2 συγκεντρώσεις. Θέλει ριζική αλλαγή στον τρόπο σκέψης του Έλληνα. Έτσι όπως γίνονται μου φέρνουν περισσότερο προς αποδοχή ενοχής, παρά ως κάτι το ουσιαστικότερο. Στο εξωτερικό σπανίως γίνονται συγκεντρώσεις, αλλά ο κόσμος ξέρει και τιμωρεί τους υπευθύνους, οπότε και είναι πιο οργανωμένοι δίχως πολλές πολλές φανφάρες.
Τώρα η τηλεόραση δεν είναι τίποτε άλλο παρά από ένα εργαλείο πληροφόρησης, που ο καθένας το διυλίζει και αντλεί αυτά που θέλει. Ή μήπως στο "ανεξέρτητο" internet δεν πέφτουν οι μπαρούφες του αιώνα;
Η δικιά μου πάντως είναι στην πρίζα, καθώς πρέπει κάπως να δουλέψει το Ps και το wii!