Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Manga

Συνεργασία ANUBIS COMICS & VIZ MEDIA Goto page Previous  1, 2, 3
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Sun Dec 23, 2007 1:57 pm
Post subject:
Reply with quote

nookie wrote:
Επομενως το ζητημα πλεον μετατοπιζεται στο ποιοτικο κομματι του εγχειρηματος...Καπου πιο πανω..η φιλη ενος φορουμιστα μας κανει μεταπτυχιακο στη μεταφραση...Ευχομαι αμα ζητησει δουλεια στην Α. να μην της πουν("sorry,you are OVERqualified,we can't hire you...")...

Έχεις απόλυτο δίκιο και όταν θα πάει και ζητήσει αυτά που αξίζει λόγω σπουδών θα της πουν άσε, βρίσκουμε και φτηνότερους, πολλοί πεινάνε την σήμερον ημέρα!

Post Posted: Sun Dec 23, 2007 2:10 pm
Post subject:
Reply with quote

Cougar wrote:
nookie wrote:
Επομενως το ζητημα πλεον μετατοπιζεται στο ποιοτικο κομματι του εγχειρηματος...Καπου πιο πανω..η φιλη ενος φορουμιστα μας κανει μεταπτυχιακο στη μεταφραση...Ευχομαι αμα ζητησει δουλεια στην Α. να μην της πουν("sorry,you are OVERqualified,we can't hire you...")...

Έχεις απόλυτο δίκιο και όταν θα πάει και ζητήσει αυτά που αξίζει λόγω σπουδών θα της πουν άσε, βρίσκουμε και φτηνότερους, πολλοί πεινάνε την σήμερον ημέρα!

Ακριβως!!Το γυρνανε στο ταπεινο στυλ "μα εσυ..με τετοια προσοντα..ντρεπομαι να σε προσλαβω..οποτε δεν μπορω να σε προσλαβω"

Εταιρειες....

NIHIL VERUM,NISI MORS

PS: Hey emo's....go kill yourselves... ----->There is no need for y'all!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
joe
Μωρό

Post Posted: Mon Dec 24, 2007 2:33 am
Post subject:
Reply with quote

Cougar τα quote σου ειναι αλλου φοβαμαι. Εχεις δικιο ομως για την τιμη. Επειδη το ειχα παρει απο το καταστημα που ψωνιζω στον Πειραια και στα ελληνικα κανει εκπτωση η τιμη ηταν οντως 14 ευρω. Την ειχα θεωρησει μαλιστα τοσο ρομπα τιμη που πηρα αλλα 2 για να τα δωρισω. Το πρωτοπηρα σε τευχη το 98 τα οποια αθροιστικα στοιχιζαν το ιδιο με την wide hardcover εκδοση. Τωρα αν αυτο ειναι κλεψια σηκωνω τα χερια ψηλα. Αυτα περι ενημερωσης.
Και καμια ορεξη δεν εχω για κοντρες αλλα καλο ειναι πριν παρουμε υφος να ξερουμε λιγο πως δουλευουν οι εκδοσεις και να ξερουμε τι ειναι εφικτο και τι οχι. Αν επιμενετε οτι εκτυπωσεις τιραζ εκατονταδων χιλιαδων πρεπει να τιμολογουνται το ιδιο με εκτυπωσεις 3-4 χιλιαδων στην καλυτερη λυπαμαι αλλα θα περιμενετε πολυ.*

Καλο θα ηταν επισης να γινει ενας καταλογος με τις εκδοσεις και τα λαθη και να αποσταλει στην εταιρεια ετσι ωστε να μην εχουν κανενα αλλοθι.

Τυχαινει να ειμαι μεγαλος φαν του Κοναν (ασχετο με manga), εχω τα παντα αλλα χαρηκα τρελλα οταν ειδα επανακυκλοφορεια ιστοριων σε πολυτελη εκδοση. Ποιοτικα ειναι πολυ καλα και τα πηρα ενω τα εχω σε τευχη απλα επειδη πραγματικα αξιζαν.

Η εταιρεια δειχνει να εχει τη προθεση να ασχοληθει και να συνεχισει αυτη την εξιδεικευση στο αντικειμενο fantasy+comics τις τυχον πατατες εμεις θα τις επισημανουμε και με τον τροπο μας θα επιβαλουμε αλλαγες, με γενικους αφορισμους και το ελληνικο στυλακι ''ολοι ασχετοι ειναι'' δεν παμε πουθενα.

Συμφωνω οτι υπαρχει τρελλη ακριβεια αλλα να σκεφτεις οτι ενα βιβλιο ειναι 2-3 ποτα σε ενα κλαμπ τοτε μαλλον τα βγαζει τα λεφτα του.

* Στις εκτυπωσεις ισχυει οσο περισσοτερα αντιτυπα τοσο καλυτερη σχεση τιμης-ποσοτητας.
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Sun Jan 18, 2009 10:10 am
Post subject:
Reply with quote

Δεν ξερω για εσάς αλλά εμένα η δουλειά της Anubis μου άρεσε πολύ. Και με τις νέες κυκλοφορίες της (Berserk, Death Note, Bleach) έδειξε πως θα ασχοληθεί σοβαρά με αυτά.Η τιμή δεν είναι τόσο άσχημη αν αναλογιστούμε τη ποιότιτα στη δουλεια και στις σελίδες τους. Μόνο να μην είχαν αυτά τα τεράστια SFX... Sad

Post Posted: Sun Jan 18, 2009 1:12 pm
Post subject:
Reply with quote

ZeLiGa wrote:
Μόνο να μην είχαν αυτά τα τεράστια SFX... Sad

πιστεψε με ειναι πολυ μικρα... μπροστα στα τερατα της Viz η Anubis σεβεται πολυ παραπανω το σχεδιο, ευχομαι να μην ειχα ολο το RuroKen στα αγγλικα και να το επαιρνα τωρα στα ελληνικα...

Post Posted: Sun Jan 18, 2009 2:43 pm
Post subject:
Reply with quote

Εγώ στα αγγλικά έχω πάρει μόνο τον 28ο (δεν τον έχω διαβάσει ακόμα) γιατί δεν θέλω να διαβάσω το τέλος σε scanlation. Σπόπευα να πάρω και άλλους αλλά καλά που με πρόλαβε η Anubis.

Ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά στο Berserk γιατί (ευτυχώς) μέχρι τώρα δεν το έχω διαβάσει από κάπου αλλού.
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Manga All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum