Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 11 Ιούν 2005
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 23, 2007 2:07 am
Τίτλος:
|
|
|
Ο Θεός του κόσμου να σας έχει πάντα καλά και να σας δίνει απλόχερα ό,τι επιθυμείτε όπως και εσύ έτσι απλόχερα μας χαρίσατε μια σειρά που έμελλε να μάθουμε τι θα γίνει μετά από 20 περίπου χρόνια!
Είναι η καλύτερη ευχή που μπορώ να σας δώσω!!!
Σας ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου!
Νίτζα come back!!! We need you!!!  _________________ "P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Some people are so ungrateful to be alive, but not you ... NOT ANY MORE ... - Saw

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Φεβ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάρ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Αύγ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 24, 2007 4:58 pm
Τίτλος:
|
|
|
Σε προηγούμενο post έχω ήδη ευχαριστήσει όλους όσους έκαναν ένα παιδικό ανεκπλήρωτο όνειρο πραγματικότητα ύστερα από 15-20 χρόνια.
(Το πρωτοείδα αν δεν κάνω λάθος γυρω στο 89-90 ίσως και λίγο νωρίτερα. Με τις επαναλήψεις που έπαιζε τελευταία φορά είδα τον Jumaru το 93 αν δεν κάνω λάθος.)
Σήμερα (πρίν λίγο) ύστερα από τοσα χρόνια είδα τα 2 τελευταία επεισόδια.
Στα τελευταία λεπτά του τελευταίου επεισοδίου δεν άντεξα και άρχισα να κλαίω - δεν ντρέπομαι να το πω-. Πείτε το συγκίνηση, πείτε το χαρά, πείτε το θλίψη που τελείωσε μια απο τις αγαπημένες μου παιδικές σειρές. Ίσως όλα μαζί από λίγο. Τα μάτια μου είναι ακόμα βουρκωμένα....
Και μόνο που μετά από τόσο καιρό μου προκαλέσατε τέτοια συναισθήματα... για μένα θα είστε πάντα ένα κομμάτι της παιδικής μου ηλικίας.
Το Ευχαριστώ είναι πολύ λίγο...

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Δεκ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 24, 2007 5:06 pm
Τίτλος:
|
|
|
Είστε αυτοί που κάνανε το όνειρο πραγματικότητα γιά ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες των 20+ και ένας Θεός ξέρει για πόσους ξένους φίλους των κλασσικών και μη anime.
Μετά από κάτι τέτοιο, ότι και να υποθεί πραγματικά δεν φτάνει με τίποτα...
Ο σεβασμός και η ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο αυτής της ομάδας και όσων σας βοήθησαν είναι πράγματα αυτονόητα...
Από πλευρά μου, σας εύχομαι τις ίδιες και μεγαλύτερες επιτυχίες στη ζωή σας!
 και ευχαριστούμε και πάλι.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάρ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 26, 2007 1:39 am
Τίτλος:
|
|
|
sotakas, ευχαριστουμε για την φιλοδωρια, ομως δεν χρειαζομαστε χρηματα για την δουλεια μας, μιας και προκειται καθαρα περι χομπι.
Το μονο που θελουμε, ειναι φιλοφρονησεις και threads σαν αυτο, οπου εκφραζετε την ευγνωμοσυνη σας.
Βεβαια δεν παυουμε ποτε να επιθυμουμε οποιεσδηποτε παρατηρησεις απο σας, οι οποιες εχουν ως σκοπο να βελτιωσουν την δουλεια μας  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Φεβ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 26, 2007 3:35 am
Τίτλος:
|
|
|
Μια χαζή ιδέα...  γιατί να μην βάζατε το κουμπάκι του paypal για donations για την πληρωμή seederBot? Για να αλαφρώσει ninja Raziel και γενικώς όλα τα παλικάρια που βοηθάνε?
λέμε τώρα...
Y.Γ.  στην ομάδα.  Juhmaru Setup!!! (ναι?!?! το γραψά σωστα επιτέλους? :P )  _________________ -=+ProUd MemBeR Of Und3rN3t+=-
-*-SuperB Fansub Series-*-
Never ArguE witH an IdiOt he DraGs You DowN to HiS LeVeL and BeAtS yoU witH expeRience!!!
\m/ (O_o) \m/

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Νοέ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Οκτ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Μάι 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιαν 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 26 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 31, 2007 2:41 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Μάι 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 31, 2007 3:06 pm
Τίτλος:
|
|
|
lonestar: με οποιοδηποτε torrent client και να χρησιμοποιεις (π.χ. utorrent) μπορεις να διαλεξεις ποια αρχεια θες να κατεβασεις απο το συνολικο batch torrent. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|