pisteuo oti o Snake einai apisteyta konta me to pragmatiko senario!
kai an den einai sto kefali to biochip den mas niazei sigoura einai kapoy mesa ston mixanismou tou jumaru, pou den einai apo tin Gauss i opiadipote alli eteria. ta exartimata opos eixe pei me ton Blue Havai einai ikatou, diladi o Sanshiro synexizei na stirizei tou patera tou ta "kmmatia" pou stin telikei den xerei ti krivoun mesa tous kai apla itan tixeros pou ftiaxnontas to vraxioli energopiise to biochip tou jumaru!
olo ginete logo gia ta data pou mazeyei o jumaru stis maxeis, stin pragmatikotis einai data koiniseis tipota allo, i auta theloun toulaxiston oi "kaloi", apo tin alloi mporei na einai olla ena DITHEN kolpo enantion tou sugata kai akoma kai o warmer na zileuee ton patera tou (vlepei Gundam) na itan aytos pou prokalese ton thanato tou, na ekane filo kai ftero to ergastirio tou alla na min katafere na vrei ta data kai to biochip, dioti o pateras tou ta ekripse ston Jumaru kai ta afise klironomia ston Gio toy, Diesthanontas to thanato tou.pios tha skeutotan na koitaxei se ena Toy!!!
mexri pou eidan oti to Toy egine mania kai o Jumaru eixe kati pou ton ekane xexoristo....
kai olles oi epitheseis na ginonte kai kala me skopo na endinamosoun to pneyma kai pisma tou sanshiro na ftasei autos ekei pou theleoyn oi Bad guys!!! kai na to vroun etoimo!
skeytite episeis oti kathe plawres pou vazei i shelah na antimetopisei o jumaru exei kai diaforetika opla, i diaforetiki stratigiki i stil maxeis!
etsi to biochip stonjumaru enisxiite me dedomena pou mporei na antimetopisei ena Robot-gundam se mellontikes maxes!
apo mpounies kai klotsies, meta eidame tsekouria, velones, ellikoptera, polemikes texnes, enaeria maxi, 0 varitita,meta pryraulakia, na dite mta ha doume kai oplo laser i sferes san opla!
kai o jumaru apla gemizei tin database tou, san ena kalo programma skaki
kai san kalo Real Time Strategy game me A.I pou mathenei tis taktikes sou kai me autes pou exei saved sou kanei diaforetikes epitheseis san anthropo kai pio grigora!
we are very close i think!!!