Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Νοέ 2008

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 06, 2011 2:39 pm
Τίτλος:
|
|
|
Οrcs must die!!!!! Πολυ γελιο, αφθονο gore και ξυλο σε ενα πολυ καλα στημενο παιχνιδι real time strategy.
Warhammer 40k Space Marine. Οταν το action adventure συναντησε το warhammer 40k.Ενδεικνυται για πολλες φορες αφθονου ξυλου και ατελειωτου gore. _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Δεκ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 06, 2011 2:42 pm
Τίτλος:
|
|
|
xamergt έγραψε:
|
Deykaliona επισης το Uncharted 3 ειναι πληρως εξελινισμενο.Ειτε το παρει καποιος απο εδω ειτε απο εξωτερικο εχει επιλογη για ελληνικη γλωσσα.Αγοραστε το απο εδω για να συνεισφερετε σε τετοιες κινησεις.
|
Ναι το ξέρω φίλε μου! Και συμφωνώ ότι είναι πολύ ωραία προσπάθεια!!! Το έχω πάρει από εδώ από Ελλάδα! Και χρησιμοποιώ τους ελληνικούς υπότιτλους. Είναι όντως καλοί! _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Ιούλ 2012
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 4:24 am
Τίτλος:
|
|
|
Rei_Ayanami έγραψε:
|
Legue of Legends k perimenw na bgei to Torchlight 2!!!
|
Τοο mainstream las, too mainstream...
ΥΓ ΦΙΛΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ. Δεν επιτρεπονται τα greeklish. Για αυτό άλλαξε το πόστ σου, στα καθαρά ελληνικά. _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Ιαν 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 12:49 pm
Τίτλος:
|
|
|
Aχ αυτό το Guild Wars 2 θα φάει πολύ κοσμάκη...
Εγώ παίζω Diablo 3, αν και τώρα τελευταία βαριέμαι να loggάρω. Γι' αυτό έχω κατεβάσει έναν emulator και παίζω Pokemon Light Platinum edition.
Γενικά έπαιξα πολλά παιχνίδια φέτος... (Mass Effect 3 + DLC, Dragon Age 1+2, Kingdoms of Amalur: Reckoning + DLC, Skyrim, Assasin's Creed: Revelations)
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Ιούν 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 12:58 pm
Τίτλος:
|
|
|
AMALUR !!
εχω καει τοσο ασχημα που σχεδον εχω τελειωσει ολες τις αποστολες...
και εχω αλλα 2 expansion ...  _________________ X---Kage Bushin No Jutsu---X
Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Σεπ 2010
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 10, 2013 2:56 pm
Τίτλος:
|
|
|
Τελικά είχα πολύ καιρό να φάω κόλλημα με ένα τέτοιο game.
Injustice gods among us στο wii u και τα μυαλα στα κάγκελα. Και τι καμμενος θα ήμουν εαν δεν ψωνιζόμουν μέχρι αηδίας και στους top 100 (76) προς το παρον. Για μενα που ειμαι και dc fanboy ισως ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη περιοδο σε ξυλο. _________________
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 10, 2013 7:19 pm
Τίτλος:
|
|
|
σου εστειλα invite(aris41090)...
το magic 2014 αγορασα..το ειχε προσφορα στα 5 ευρω και αλλα 5 το expansion..πηρα μια Paysafe των 10 και το τσιμπησα...ναι ρε συ αυτο το ultimate ονλαιν παιχνιδι με καρτες περιμενω και εγω..γιατι οπως ειπες ειναι ακριβο το ''πραγματικο'' και δεν θελω να μπω στο τρυπακι..η βλακεια ειναι οτι και κανενας απο τους φιλους μου δεν ψηνεται για να αγοραζαμε τουλαχιστον αυτα τα intro decks που εεχει να παιζαμε για χαβαλε μεταξυ μας..γιαυτο και κατεφυγα στο παιχνιδι...μαρεσει πολυ παντως ως τωρα απλα νταξει θελω λιγο καιρο να συνηθισω τους κανονες...
ναι το εχω δει και το παιχνιδι και τις blizzard εκανα και αιτηση για να μπω στην beta αλλα μαλλον δεν ημουν απο τους τυχερους...διαβασα οτι εχει να κανει με τον κοσμο του wow και εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο αλλα δεν με ενδιεφερε και πολυ...ειδα καρτες και μπηκα..
οπως και με το scrolls..το οποιο φαινεται ενδιαφερον αλλα οταν εκαναν open beta επρεπε να δωσεις 20 ευρω για να μπεις..πφφφφ..Open beta ετσι...tragitarius τα παλικαρια...
αντε να δουμε τι θα γινει και με το sharing του steam γιατι ειναι πολυ ενδιαφερον.. 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|