Posted: Mon Apr 04, 2011 5:15 pm
Post subject:
Όπως έχουμε πει και σε άλλα thread, υπάρχει πιθανότητα να το δείτε, ωστόσο δεν είναι σίγουρο. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Posted: Fri Apr 08, 2011 4:26 pm
Post subject:
Σίγουρα θα ήταν καλή επιλογή, αλλά δεδομένου τα τόσα projects που έχουμε στην πλάτη μας, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι λίγο δύσκολο.
Ωστόσο, πέρα από αυτό, απ' ότι βλέπω, υπάρχει θέμα με τα raw. Ιαπωνικά raw δεν υπάρχουν ούτε για αστείο, και τα άλλα που κυκλοφορούν είναι σε αναλύσεις του τύπου 320x240... _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
χμμ μπορει να εχουν ξαναρωτησει αλλοι αλλα,μηπως παιζει να αρχησετε κανα kabamaru η triton?η δεν ειναι ανιμε??
Το Τρίτων με ελληνικούς υπότιτλους μπορείς να το βρεις εδώ...
Η μετάφραση και οι διορθώσεις έχουν γίνει από μένα...
Έχω κάνει δυο επεισόδια μόνο δυστυχώς μέχρι στιγμής...
Όσο για το kabamaru η Animearth έχει κάνει το πρώτο επεισόδιο εδώ με dual dub(ελληνικό και ιαπωνικό) και ελληνικούς υπότιτλους...
Click here to see the hidden message (It might contain spoilers)
Πατώντας στην υπογραφή μου μπορείτε να μεταφερθείτε στο group μου στην anidb...
Εκεί κατοχυρώνω ότι anime έχω ξεκινήσει και είναι σχετικά δυσεύρετο,όποιος έχει κάτι που δεν είναι κατοχυρωμένο και θέλει να το κάνει εγγραφή ας μου στείλει ένα pm...
Ήδη έχω συγκεντρώσει υλικό από tv rips και σκοπεύω σύντομα να ξεκινήσω ακόμη περισσότερα projects με ελληνική μεταγλώττιση...
Posted: Mon Apr 11, 2011 7:30 am
Post subject:
To Gt είχε βγει από την ομάδα μας, αλλά βγήκε σε DVD από ελληνική εταιρεία, οπότε και το αποσύραμε.
Σχετικά με τα Batman... Στο μέλλον, όταν ολοκληρωθούν ορισμένα projects όλα είναι πιθανά. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Φιλε monster αυτα ειναι καρτουν δυτικης παραγωγης και δεν εμπιπτουν σαν ανιμε, οποτε δυστυχως δεν θα ασχοληθουμε. Εαν τα θελεις να τα ξαναδεις μπορεις πολυ ευκολα να τα βρεις σε γνωστους τρακερ se dvd h bd εκδοσεις. _________________
Posted: Mon Apr 11, 2011 10:00 pm
Post subject:
Ακριβώς.
Οπότε, αν κάτι δεν είναι anime, δεν μπορούμε να το εντάξουμε στα project μας. _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum