και αν απλά αγνοισουν τα τελεφτεα επισόδια που ξεφευγουν από το manga δεν θα είναι το καλίτερο ?Εγώ πάντος προτίνω να παζευτούμε σε σιλαλιτίριο έξω απο τιν Γιαπονέζικη πρεσβία απετόντας κενούρια επισόδια μεσα στο 2008 ! _________________
Εγώ πάντος προτίνω να παζευτούμε σε σιλαλιτίριο έξω απο τιν Γιαπονέζικη πρεσβία ........
Εγω απο την αλλη προτεινω να αφησεις στην ακρη το συλλαλητηριο και να κατευθυνθεις προς κεντρο Ηρακλειο σε λιγες μερες
Για περισσοτερες πληροφοριες πανε εδω
Υ.Γ. Αν και off topic, ελπιζω λογω signature να θεωρουμαι εντος _________________
Προχθες κατεβασα το anime και χθες το τελειωσα .Εχεται κανει εξαιρετικη δουλεια το anime ειναι τελειο(ειχα ακουσει ειδη καλα λογια) αλλα με χαλασαν τα τελευταια επεισοδια.
Το anime αυτό με έχει ικανοποιήσει φοβερά, δεν έχω το project του animeclipse βέβαια επειδή τα έχω ιδι στα αγγλικά και το έχω δει από τα πρώτα επεισόδια.
Μπράβο πάντως καλή ιδέα η μετάφραση του anime αυτού, είναι ένα από τα θρυλικά anime.
Ακόμη και στο εξωτερικό είχε την μικρότερη τηλεθέαση απ΄όλα της χρονιάς.. (γι'αυτό και έκανε και πλήρη αποτυχία και δε θα βγει άλλο season)
Υπήρχαν πολύ ανώτεροι τίτλοι (σε όλους τους επι μέρους τομείς κιόλας) πέρσυ όπως DeathNote και Seirei no moribito πχ. (και πολλά άλλα).
Το μόνο που είχε το claymore ήταν άφθονη δράση.
Πραγματικά τπτ άλλο δεν ήταν σε υψηλά επίπεδα..
Τεσπά δικαίωμα του καθενός να πιστεύει πως είναι "θρυλικό" άλλωστε όλα σχετικά είναι.Απλά μπορεί να έδωσε ότι ήθέλε κάποιος
at the time=χορταστική δράση.
To Manga πάντως αντίθετα με το anime είναι πολλά επίπεδα ανώτερο από κάθε άποψη...
Απλά μη λέμε υπερβολές όταν κάτι είναι καθαρά υποκειμενικό.. _________________ My swords are said to instill in their
wielders the urge to kill, once they grip the hilt.
In the end, they are demonic swords.
A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.
Αυτό από που το συμπέρανες? Κάθε άλλο παρά το καλύτερο της χρονιάς μπορεί να χαρακτηριστεί. Στην Ιαπωνία πάτωσε γι αυτό προσπάθησαν άρον άρον να τελειώσουν τη σειρά. Αν διαβάζεις και το Μάνγκα καταλαβαίνεις τι εννοώ. Εντάξει στο εξωτερικό τα πήγε καλύτερα όχι όμως και κορυφαίο...μην τρελαθούμε...
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων εμένα μου άρεσε αρκετά το Claymore. Το Μάνγκα καλύτερο από το Άνιμε (μιας και εκεί τα μπέρδεψαν λίγο στο τέλος)... _________________ Arvendui for President
εγω παλι ειμαι υπερ του claymore..και οσον αφορα το χαρακτηρισμο του RaiDeNJuNioR οτι ειναι καλυτερο ανιμε της χρονιας ...βρε παιδια υποκειμενικη αποψη εξεφρασε αφου δεν γινεται ποτε σε ανιμε να εχουμε αντικειμενικη....θα συμφωνησω παντως σε ορισμενα σημεια με τους προλαλησαντες και ειδικοτερα οτι
1)οντως ειχε πολυ δραση κατι το οποιο μου αρεσε αρκετα διοτι δεν ειχε κανενα (σχεδον) φιλερ
2)τα τελευταια επ ηταν ψιλομουφε αλλα σε αυτο ευθυνονταν η αλλαγη στην εταιρια που το ανελαβε
3) οντως το μανγκα ειναι καλυτερο ...αλλα αλλο ανιμε αλλο μανγκα
4) το οτι δεν εκανε εισπρακτικτη επιτυχια (μεταξυ μας αυτο δεν το ξερω αλλα για να το λετε μαλλον θα ισχυει) δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο ανιμε...ενα ανιμε που το κατατασσω μεσα στα 5 πιο αγαπημενα μου
5) σε αυτο που ειπε ο Radagast82 το οτι <<Υπήρχαν πολύ ανώτεροι τίτλοι (σε όλους τους επι μέρους τομείς κιόλας) πέρσυ όπως DeathNote >> ειναι σχετικο και αυτο διοτι ειναι προσωπικη αποψη οπως του RaiDeNJuNioR οποτε δεν σημαινει οτι ειναι και η σωστη..αλλα ουτε και η λαθος....καθως και το DeathNote για παραδειγμα οχι μονο ειναι εντελως διαφορετικου στυλ απο το claymore οποτε δεν μπορουμε να συγκρινουμε 2 διαφορετικα ειδη αλλα προς το τελος τα ψιλο-χοντρο λαθακια του τα ειχε..
και που θελω να καταληξω? ολα ειναι σχετικα και υποκειμενικα καθως και το πιο σημαντικο?φιλε RaiDeNJuNioR δεν εισαι μονος σου κρατα γερα
α και παραλιγο να το ξεχναγα << claymore rulessss >> _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
εγω παλι ειμαι υπερ του claymore..και οσον αφορα το χαρακτηρισμο του RaiDeNJuNioR οτι ειναι καλυτερο ανιμε της χρονιας ...βρε παιδια υποκειμενικη αποψη εξεφρασε αφου δεν γινεται ποτε σε ανιμε να εχουμε αντικειμενικη....θα συμφωνησω παντως σε ορισμενα σημεια με τους προλαλησαντες και ειδικοτερα οτι
1)οντως ειχε πολυ δραση κατι το οποιο μου αρεσε αρκετα διοτι δεν ειχε κανενα (σχεδον) φιλερ
2)τα τελευταια επ ηταν ψιλομουφε αλλα σε αυτο ευθυνονταν η αλλαγη στην εταιρια που το ανελαβε
3) οντως το μανγκα ειναι καλυτερο ...αλλα αλλο ανιμε αλλο μανγκα
4) το οτι δεν εκανε εισπρακτικτη επιτυχια (μεταξυ μας αυτο δεν το ξερω αλλα για να το λετε μαλλον θα ισχυει) δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο ανιμε...ενα ανιμε που το κατατασσω μεσα στα 5 πιο αγαπημενα μου
5) σε αυτο που ειπε ο Radagast82 το οτι <<DeathNote>> ειναι σχετικο και αυτο διοτι ειναι προσωπικη αποψη οπως του RaiDeNJuNioR οποτε δεν σημαινει οτι ειναι και η σωστη..αλλα ουτε και η λαθος....καθως και το DeathNote για παραδειγμα οχι μονο ειναι εντελως διαφορετικου στυλ απο το claymore οποτε δεν μπορουμε να συγκρινουμε 2 διαφορετικα ειδη αλλα προς το τελος τα ψιλο-χοντρο λαθακια του τα ειχε..
και που θελω να καταληξω? ολα ειναι σχετικα και υποκειμενικα καθως και το πιο σημαντικο?φιλε RaiDeNJuNioR δεν εισαι μονος σου κρατα γερα
α και παραλιγο να το ξεχναγα <>
Όντως φίλε το claymore είχε από τους υψηλότερους seeders και leechers θυμάμαι πέρσι, τώρα ας πει οτί θέλει ο καθενας, από την στιγμή που γράφω στο claymore section δεν ενοχλώ κανέναν.Ετσι κι αλλιώς ο καθένας εκφράζει την γνώμη του
Καλο το Claymore, στο τελος το μαμησαν λιγο... οχι λιγο, πολυ... και δικιο εχει ο Jack Black, για να γινει θρυλικο πρεπει να περασει καμποσος καιρος. Το manga ηταν σαφως καλυτερο αν και δεν προκειτε να ασχολιθω πολυ... _________________
Και ναι, μ' αρέσουν τα Pokemon...
πολυ καλο! τωρα ειμαι στο επισοδιο 11 το ειχα παρατησει για καμποσους μηνες γιατι ειχα κολλησει με naruto και one piece αλλα τωρα το ξαναποιασα να πω την αληθεια οταν ειδα την πρωτη μαχη με γιομα επαθα πλακα λογο της βιας που περιειχε αλλα μετα συνηθησα _________________ Επισκευτείτε το blog μου.
To Claymore είναι φανταστικό Anime και ένα απο τα αγαπημένα μου.Το team της Α.C το έβγαλε αρκετά γρήγορα και σε άριστη ποιότητα αυτό το έκανε ακόμα πιο τέλειο!! !! _________________
Ένταξη: 14 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάι 22, 2009 6:55 pm
Τίτλος:
Πριν λίγες μέρες είδα για δεύτερη φορά όλα τα επεισόδια του Claymore και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μου αρέσει πάρα πολύ.
Κρίμα που δεν άρεσε στους Ιάπωνες (αμάν πια, τι θέλουν δηλαδή για να είναι ικανοποιημένοι και αυτοί; ) ωστέ να ελπίζαμε σε συνέχιση της σειράς.
Δεν ξέρω τι λένε οι προλαλήσαντες - γνώστες για διαφορές μεταξύ manga και anime γιατί έχω δει μόνο το anime, αλλά έτσι όπως άφησαν να αιωρείται το τέλος νομίζω ότι με λίγη καλή φαντασία+λογική σκέψη θα μπορούσαν να δώσουν συνέχεια, ήδη έχουνε αφήσει υπόνοιες για όσα θα μας απασχολούσαν στην συνέχεια της ιστορίας (περί της οργάνωσης, της αποστασίας, των κατοίκων της αβύσσου κ.λπ.) εάν υπήρχε δηλαδή συνέχεια.
Claymore...Claymore...Claymore...
Ένταξη: 21 Οκτ 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 23, 2009 3:15 am
Τίτλος:
Αγαπητή Ναυσικά. Πραγματικά σου προτείνω να συνεχίσεις το claymore διαβάζοντας το manga διότι η ιστορία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική και πιστέυω οτι αξίζει (ακόμα και άν δεν είσαι fan των manga). Βέβαια τα δύο τελευταία επεισόδια διαφέρουν απο το manga, αλλά είμαι σίγουρος οτι αυτό δε θα σε χαλάσει καθόλου. Και εγώ λυπάμαι πολύ που διακόπηκε έτσι απότομα ενα τόσο ξεχωριστό anime αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένος που συνεχίζεται το manga. _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας