τελικα για την ταινια φτιαξατε υποτιτλους?
μολις ειδα και το τελευεταιο επεισοδιο απο την σειρα!
μου αρεσε παρα πολυ η σειρα αλλα στο τελος μ αφησε
ενα κενο,θα ηθελα δηλαδη να ναι μαζι τα αδερφια...
Ένταξη: 02 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 19, 2007 12:40 pm
Τίτλος:
sofos έγραψε:
τελικα για την ταινια φτιαξατε υποτιτλους?
Ναι, έχουν γίνει υπότιτλοι στα ελληνικά για την ταινία. Απλά για να γίνει ένα release, δεν αρκούν μόνο οι υπότιτλοι. _________________
Loyalty comes at a price!
Ένταξη: 04 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 20, 2007 11:31 am
Τίτλος:
sunday έγραψε:
Offtopic: Mπορεί να κλείνει τη σειρά το τελευταίο OVA του Rurouni Kenshin αλλά δεν αποκαλύπτει και κάτι το μη προβλέψιμο.
Απλα εννοουσα οτι η ταινια ειναι συνεχεια της σειρας με δικη της πλοκη κι οχι τυχαια σημεια απο τα επεισοδια οπως σε αλλα πχ bleach. _________________ .:: Gungrave Released By AC ::.
εχω μια απορια οσον αφορα την ταινια.ο ed ειναι 18 χρονων, o al ενω θα επρεπε να ειναι 16,ειναι 14(ετσι λεει οταν τον δειχνει πρωτη φορα,να περιπλανιεται στην ερημο)
edit:μολις ειδα στην ταινια οτι ο al ειναι 13 και ο ed 18,(το επιβεβαιωσα)
2 χρονια διαφορα δεν ειχανε;;
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 11, 2007 8:45 am
Τίτλος: FMA MOVIE
έχοντα δει 40 επεισόδια fma από το cine+ και έχοντας πάθη κάτι παραπάνω από πώρωση περνώ το θάρρος να ζητήσω από οποιον έχει χρόνο και υπομονή να φτιάξει ελληνικούς υπότιτλους για την ταινία oπως όλη ξέρουμε το fma έχει γίνει license στην ελλάδα και δεν μπορεί να γίνει project τις animeclipse..
και η σειρά τελειώνει περίπου σε 2 βδομάδες και απότι έχω ακούσει το cine + δεν έχει προοπτικές να παίξει την ταινία οποτε θα παρακαλούσα οποιον μπορεί να ασχοληθεί θα το κάνα εγώ αλλα δεν ξέρω καλά αγγλικά αλλιώς θα την έβλεπα με την μια και απτά αγγλικά :/
Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια ότι τα παιδιά του FMA Project έχουν τελειώσει εδώ και πολύ καιρό τη μετάφραση της ταινίας. Το κακό είναι ότι δεν αρκεί μόνο η μετάφραση για να γίνει ένα release κι επιπλέον το project έχει γίνει drop. Οπότε καλύτερα να μιλήσει ο deliopoulos που είναι υπεύθυνος για το FMA για το ποιες είναι οι προθέσεις της ομάδας.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας