Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 26 Ιαν 2013
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Μάρ 2010
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 10, 2013 10:12 pm
Τίτλος:
|
|
|
geoclop έγραψε:
|
Ο κωδικός στην αποσυμπίεση που πάω να κάνω μου λέει ότι είναι λάθος, τσέκαρέ το σε παρακαλώ μία.
|
geoclop κοιτα λιγο τα εισερχομενα σου, διοτι πρωτα ειδα το μεηλ σου και μετα την δημοσιευση σου εδω.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ, οσοι εχετε κατεβασει τα επεισοδια 5-12 και παρουσιαζουν προβλημα με τον κωδικο αποσυμπιεσης ,ο οποιος ειναι, *AnimeTranslationsForTheFansByTheFans* , μαζι με τα αστερακια, να μου το πει.
Εγω θα ξανακατεβασω τα αρχεια για να τα checkαρω για καλο και για κακο και θα σας ενημερωσω.
Ευχαριστω,
ASGARD _________________ ASGARD-FANSUBS
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Μάρ 2010
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 10, 2013 10:19 pm
Τίτλος:
|
|
|
geoclop έγραψε:
|
Εγω σε ολα που δοκιμασα λαθος κωδικο μου εγραψε.
|
να φανταστω κανεις τον κωδικο copy/paste ετσι ? _________________ ASGARD-FANSUBS
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 10, 2013 10:31 pm
Τίτλος:
|
|
|
Λοιπον, απo`τι παρατηρησα, αν και ακουγετε κουφο, αν κανεις κατευθειαν copy/paste τον κωδικο απο το site στο .rar , τοτε βγαζει λαθος στην αποσυμπιεση, ακομα και σε εμενα που εχω τα αρχικα αρχεια. Δεν ξερω γιατι γινετε αυτο. Προσπαθηστε να κανετε πρωτα copy/paste τον κωδικο σε ενα αρχειο txt, να τον αποθυκευσετε, και μετα απο εκει copy/paste στο .rar . Εγω ετσι το κανω, και δουλευει μια χαρα.
EDIT: By the way, κατεβασα απλα για δοκιμη τα rar του 5 επεισοδιου και αποσυμπιεζονται μια χαρα. Ακολουθηστε τον παραπανω τροπο η απλα πληκτρολογηστε απευθειας τον κωδικο  _________________ ASGARD-FANSUBS
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Νοέ 2010
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 20, 2013 12:51 pm
Τίτλος:
|
|
|
ASGARD-FANSUBS έγραψε:
|
Λοιπον, απo`τι παρατηρησα, αν και ακουγετε κουφο, αν κανεις κατευθειαν copy/paste τον κωδικο απο το site στο .rar , τοτε βγαζει λαθος στην αποσυμπιεση, ακομα και σε εμενα που εχω τα αρχικα αρχεια. Δεν ξερω γιατι γινετε αυτο. Προσπαθηστε να κανετε πρωτα copy/paste τον κωδικο σε ενα αρχειο txt, να τον αποθυκευσετε, και μετα απο εκει copy/paste στο .rar . Εγω ετσι το κανω, και δουλευει μια χαρα.
EDIT: By the way, κατεβασα απλα για δοκιμη τα rar του 5 επεισοδιου και αποσυμπιεζονται μια χαρα. Ακολουθηστε τον παραπανω τροπο η απλα πληκτρολογηστε απευθειας τον κωδικο
|
πρωτον συχαρητηρια για την φοβερη σου προσπαθεια μεγαλε και απο τι διαβασα εισαι μονος σου... προσπαθω να βαλω το pass στα rar και δεν το δεχεται με οποιον τροπο τι με txt με τιποτα.... ισως φταιει κατι εχεις καμια ιδεα? και παλι μπραβο καλη αρχη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάι 20, 2013 2:54 pm
Τίτλος:
|
|
|
 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Και ναι, δουλευω μονος. Σε ποια κομματια σου παρουσιαζει το προβλημα? Και σε εμενα εβγαλε αυτο το προβλημα 2-3 φορες αλλα οταν εισηγαγα μονος τον κωδικο, δουλεψε μια χαρα. Πες μου σε ποια κομματια εχεις προβλημα, να τα κατεβασω και να δω αν οντως υπαρχει καποιο προβλημα. Διοτι μου το εχουν αναφερει ξανα αλλα μετα μαλλον τα καταφεραν.
Οτι αλλο θες, στην διαθεση σου.
ΥΓ. Αν θες κατεβασε την σειρα μεσω του τορρεντ. Seedαρω φουλ (50κβ δηλαδη διοτι εχω 4αρα γραμμη. Στο τορρετν δεν υπαρχει καποιος κωδικος.
ASGARD _________________ ASGARD-FANSUBS
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 21, 2013 2:58 pm
Τίτλος:
|
|
|
φιλε μου καλησπερα !!! Μολις κατεβασα για δοκιμη το δευτερο επεισοδιο και κανει extract μια χαρα. Ξαναδοκιμασα με το copy/paste τον κωδικο και δεν επιασε. Αλλα αν τον πληκτρολογω εγω απευθειας, δουλευει μια χαρα. Στον κωδικο του αρχειου ανοικουν και τα αστερακια (*) στην αρχη και στο τελος που εχει. Παιζουν σημαντικο ρολο και τα κεφαλαια γραμματα. Να το γραφεις οπως το βλεπεις. Αν εχεις παλι προβλημα κανε update το winrar σου. Αλλιως θα σου προτεινα να κατεβαζες την σειρα μεσω τορρεντ. Σε 2-3 μερες θα εχει κατεβει. Απο σημερα παλι θα συνταρω κανονικα το GA REI ZERO διοτι χθες και προχθες seedαρα το καινουριο επεισοδιο απο το δευτερο μου προτζεκτ. Οποτε θα εχεις καλη ταχυτητα αν βρεθουν και κανα 2 ακομα seeders
EDIT:Φιλε μου το τορρεντ εχει 7 seeders. Θα εχεις πολυ καλη ταχυτητα._________________ ASGARD-FANSUBS
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 22, 2013 3:45 pm
Τίτλος:
|
|
|
χαιρομαι φιλε μου που ληθυκε το θεμα. Καλη προβολη :-) και ελπιζω να σου αρεσει η δουλεια μου, σαν πρωτη που ειναι  _________________ ASGARD-FANSUBS
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Φεβ 2014