Επειδή κάποιοι ρωτανε για τα DVD, έχω σε αυθεντικά τα 2 boxset της πρώτης σεζόν (12 DVD συνολικά, 65 επεισόδια). Aυτά είναι και τα μόνα DVD που έχει βγάλει η WarnerBros, το 1ο boxset βγηκε το Σεπτέμβριο και το 2ο μόλις πριν ένα μήνα. Η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή, δεν είναι κρύσταλο, αφού πρόκειται για σειρά του 80. Υπότιτλους έχει μονο Αγγλικούς και αν θυμάμαι καλά Γαλλικούς και Ισπανικούς.
Όταν λες η δουλειά? Πιστευω εννοείς πως θα γίνει να πάρετε όλοι όσοι θέλετε τα DVD. Δυστυχώς όπως καταλαβαίνεις δε μπορώ να αντιγραψω 12 DVD σε όσους τα θέλουν. Αλλά μόλις ανοίξει πάλι το ADN μπορώ να δημιουργησω μια αλυσίδα με τα DVD και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Επίσης πρέπει να βρω ένα καλό τρόπο να συμπιέσω τα DVD9 σε DVD5, καλό το Shrink αλλά υπάρχουν και πιο ποιοτικοί τρόποι.
στο site του gamato υπαρχουν τα 78 πρωτα επεισοδεια στα ελληνικα μεσα σε ενα αρχειο τορεντ.ειναι αντιγραμμενα απο το star και με την ελληνικη μεταγλωτιση.οι ποιοτητα ειναι τελεια,τελεια μα τελεια,ειναι σε μορφη avi.οποιως θελει να μου πει να του στειλω το torrent! _________________ zorro vs hawk eyes mihawk
στο site του gamato υπαρχουν τα 78 πρωτα επεισοδεια στα ελληνικα μεσα σε ενα αρχειο τορεντ.ειναι αντιγραμμενα απο το star και με την ελληνικη μεταγλωτιση.οι ποιοτητα ειναι τελεια,τελεια μα τελεια,ειναι σε μορφη avi.οποιως θελει να μου πει να του στειλω το torrent!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας