SaDoW έγραψε:
|
Η προφυλάκιση μπορεί να κρατήσει μέχρι 9 μήνες για τα πλημμελήματα και μέχρι 18 μήνες για τα κακουργήματα.
|
SaDoW σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες ήτανε διαφωτιστικές για το τι γίνεται μέχρι την προφυλάκιση

, αλλά παραμένει αναπάντητο το ερώτημά μου για
το τι ισχύει αφού περάσει το 18μηνο της προφυλάκισης, δηλαδή αν μπορούν να κρατηθούν κι άλλο οι κατηγορούμενοι ή υποχρεωτικά αφήνονται ελεύθεροι, με ή χωρίς περιοριστικούς όρους.
Επιμένω σε αυτό γιατί ίσως όλοι αυτοί οι περιοριστικοί όροι να ήτανε η αυστηρότερη απόφαση που θα μπορούσε να πάρει το δικαστήριο, και κάποιοι λειτουργοί (Εισαγγελέας - Πρόεδρος) να κάνουν ευσυνείδητα την δουλειά τους, μπορεί και όχι, πόσα και πόσα παραδείγματα έχουμε που δεν έχει γίνει αυτό, αλλά κάθε περίπτωση πρέπει να την εξετάζουμε ξεχωριστά και με όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία στα χέρια μας.
Δυστυχώς λαμβάνω υπ' όψιν μου όσα παραπάνω ανέφερες και δεν τα λες και όλα,
π.χ. είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος να εξακολουθεί να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, μήπως θα έπρεπε να τον έχει διαγράψει ο δικηγορικός σύλλογος και δεν μιλάω φυσικά για όσα κάνει στην προσωπική του ζωή γιατί αυτά δεν μας αφορούν
ή/και π.χ. κανονικά δεν πρέπει να εξεταστεί εξονυχιστικά και το παρεθλόν στην υπηρεσία των κατηγορουμένων, μήπως έχουν επαναλάβει νταιλίκια, και αν ναι ποιοί τους κάλυψαν ή έστω σώπασαν για να μην "μπλεχτούν", για μένα και αυτοί πρέπει να έχουνε ανάλογες κυρώσεις,
και άλλα πολλά ...
ίσως μάλιστα να είμαι πιο αυστηρή από σένα και απλά να προσπαθώ να μην με πιάσουν τα διαόλια μου και αρχίσω τα ...

, αλλά να αυτό μου κόλλησε ότι πρέπει να το διευκρινίσω
Left64Vegeta με εντυπωσιάζεις, την αυθεντική ταινία την έχω απολαύσει, αλλά η αλλαγή του πρωταγωνιστή είναι διαβολική και δεν θα την αντέξω
Υ.Γ. Πρόσεχε γιατί υπάρχει περίπτωση να σε μαλώσει κάποιος άλλος admin που έβαλες φωτογραφία του