Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι Κορκονέας κ' Σαραλιώτης Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 29, 2010 6:17 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ λέω να πάω να δω καμιά ταινία... Τι λέτε γι' αυτήν;
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 14 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 29, 2010 10:12 pm
Τίτλος:

SaDoW έγραψε:
Η προφυλάκιση μπορεί να κρατήσει μέχρι 9 μήνες για τα πλημμελήματα και μέχρι 18 μήνες για τα κακουργήματα.

SaDoW σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες ήτανε διαφωτιστικές για το τι γίνεται μέχρι την προφυλάκιση Wink , αλλά παραμένει αναπάντητο το ερώτημά μου για το τι ισχύει αφού περάσει το 18μηνο της προφυλάκισης, δηλαδή αν μπορούν να κρατηθούν κι άλλο οι κατηγορούμενοι ή υποχρεωτικά αφήνονται ελεύθεροι, με ή χωρίς περιοριστικούς όρους.

Επιμένω σε αυτό γιατί ίσως όλοι αυτοί οι περιοριστικοί όροι να ήτανε η αυστηρότερη απόφαση που θα μπορούσε να πάρει το δικαστήριο, και κάποιοι λειτουργοί (Εισαγγελέας - Πρόεδρος) να κάνουν ευσυνείδητα την δουλειά τους, μπορεί και όχι, πόσα και πόσα παραδείγματα έχουμε που δεν έχει γίνει αυτό, αλλά κάθε περίπτωση πρέπει να την εξετάζουμε ξεχωριστά και με όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία στα χέρια μας.

Δυστυχώς λαμβάνω υπ' όψιν μου όσα παραπάνω ανέφερες και δεν τα λες και όλα,
π.χ. είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος να εξακολουθεί να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, μήπως θα έπρεπε να τον έχει διαγράψει ο δικηγορικός σύλλογος και δεν μιλάω φυσικά για όσα κάνει στην προσωπική του ζωή γιατί αυτά δεν μας αφορούν
ή/και π.χ. κανονικά δεν πρέπει να εξεταστεί εξονυχιστικά και το παρεθλόν στην υπηρεσία των κατηγορουμένων, μήπως έχουν επαναλάβει νταιλίκια, και αν ναι ποιοί τους κάλυψαν ή έστω σώπασαν για να μην "μπλεχτούν", για μένα και αυτοί πρέπει να έχουνε ανάλογες κυρώσεις,
και άλλα πολλά ...

ίσως μάλιστα να είμαι πιο αυστηρή από σένα και απλά να προσπαθώ να μην με πιάσουν τα διαόλια μου και αρχίσω τα ... Evil or Very Mad , αλλά να αυτό μου κόλλησε ότι πρέπει να το διευκρινίσω Razz

Left64Vegeta με εντυπωσιάζεις, την αυθεντική ταινία την έχω απολαύσει, αλλά η αλλαγή του πρωταγωνιστή είναι διαβολική και δεν θα την αντέξω Laughing

Υ.Γ. Πρόσεχε γιατί υπάρχει περίπτωση να σε μαλώσει κάποιος άλλος admin που έβαλες φωτογραφία του Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 24 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 29, 2010 11:19 pm
Τίτλος:

αγαπητη μου ναυσικα
μετα το περας τον 18 μηνων ... υπαρχουν συγκεκριμενες περιπτωσεις που με διαταγη του εισαγγελεα γινετε κρατηση αλλα συνηθως ειναι η υποχρεωτικη απελευθερωση με περιοριστικους ορους (εξαρταται το τι συμφνια εχει γινει με το δικηγορο αν εχει πεσει λαδι και στην ουσια ποσο αλεπου ειναι ρε παιδι μου) εφοσον το αποτελεσμα της δικης δεν εχει βγει ακομα και ειναι αμφιβολο....
και αυτο γιατι
Αν εμενα με πιασουν και με χωσουν μεσα (προφυλακιση) μετα απο 18 μηνες γινει το δικαστηριο και ειμαι αθωος μπορω να κινηθω νομικα και να κανω μυνηση ζητωντας χρηματικη αποζημιωση για τους 18 μηνες (παρακαλω αυτα ειναι απο συζητησεις με φιλους που γνωριζουν κατι παραπανω αλλα δεν ειναι δικηγοροι επιφυλλασομαι ως ενα σημειο οποτε αν καποιος ξερει καλυτερα να με διορθωσει να μην δινουμε λαθος πληροφοριες )

Τωρα.. θελοντας και μη και ο πιο στυγνος εκληματιας εχει το δικαιωμα της υπερασπισης
ο συνηγορος υπερασπισης προσπαθει να αποδηξει στο δικαστηριο οτι ο πελατης του ειναι αθωος... (με θεμιτα η αθεμιτα μεσα)

Θεμιτα μεσα --> στοιχεια , λεπτομερεις που παραποιηθηκαν αλλαξαν η απλα δεν διερυνηθηκαν . αλλοθι

Αθεμιτα μεσα--> λαδωμα , λιγο λαδωμα, καμμια φορα και λαδωμα πολλες φορες λαδωμα αντε και καμμια φορα λαδωμα με μια δοση απο εκβιασμο παραποιηση στοιχειων - αποκρυψη στοιχειων κ.ο.ε.

Απο τον δικηγορικο συλλογο για να του αφαιρεσουν την αδεια εππαγγελματος πρεπει να θιχτει η ακαιρεοτητα του ως δικηγορος (χρηματισμος κατεξακολουθηση παραποιηση στοιχειων κτλ) και μαλιστα δημοσια.. και βεβαια πανω απο ολα να γινει καταγγελια
Εαν καταφερε να χρησιμοποιησει αθεμιτα μεσα χωρις να τον παρουν χαμπαρι τοτε εχει κυρηχθει αθωος ενας επικίνδυνος ανθρωπος οχι γιατι ειναι αθωος αλλα γιατι χρησιμοποιηθηκαν παραθυρακια και λαδια
Για τον δικηγορο ειναι απλα ακομα μια νικη στο βιογραφικο του (και τιποτα παραπανω) για αυτον η και για την φιρμα που ειναι καταχωρημενος - εκπροσωπει
οσες πιο πολλες νικες τοσο πιο "καλος" ο δικηγορος περισσοτερες σοβαρες υποθεσεις περισσοτερα λεφτα λιγοτερος κινδυνος για τον ιδιο ξερει ποιον να χρηματισει ποιον να χρησιμοποιησει οποτε το αποτελεσμα το υποθετει (εκτος και αν το ξερει ηδη απο πριν) και κανει τις απαραιτητες κινησεις κλπ και το ιδιο πραγμα ειναι και για τη φιρμα.. τα κονε τα λεφτα και τα λαδια εναν τετοιον δυσκολα να τον ¨δωσεις¨και νατους παρεις την αδεια ... παραμενει χρησιμος και επικυνδηνος

Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας