Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Rurouni Kenshin

Act 1: The Man of the Slashing Sword Goto page Previous  1, 2
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Tue Jan 24, 2006 12:09 am
Post subject:
Reply with quote

βλεπωντας και τα 4 επεισοδια, η σειρα που εδειχνε το "μακεδονια tv" ειναι η συνεχεια? ή πρωτα τα επεισοδια και μετα τα 4 ova.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Post Posted: Tue Jan 24, 2006 1:58 am
Post subject:
Reply with quote

ta 4 ovas ine i arxi tis istoria afto pou edixne to makedonia tv dld to Rouruni Kenshin Series ine i sinexia iparxoun omos 2 akoma tenies mia i opia inai kapou endiamesa tis istorias tis siras kai ena akoma ova to Seisuhen opou Dixni ta pramata pos exoun meta apo arketa xronia (apo tin sira)

Post Posted: Mon Feb 20, 2006 2:46 pm
Post subject:
Reply with quote

Υπαρχουν ενα σωρο κολλημενοι που γουσταρουν να κατεβαζουν συγκεκριμενα releases απο τα ιδια group..εγω πχ κατεβαζω μονο τα bleach των lunar και ας κανουν περισσοτερο καιρο να βγουν..εχετε σκεφτει κατι παρομοιο να συμβαινει και στη δικια σας περιπτωση?
Τωρα αν απο πλευρας χρονου σας δυσκολευει να βαζετε και αγγλικες μεταφρασεις το καταλαβαινω απλα νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο για εσας να συμπεριλαβεται και τα αγγλικα.. Whistling
Παρολα αυτα Respekt στα οσα εχετε κανει μεχρι τωρα και συνεχιστε με τον καλυτερο δυνατο τροπο.. Thumbs UP

Post Posted: Mon Feb 20, 2006 2:56 pm
Post subject:
Reply with quote

bafiaris13 wrote:
Υπαρχουν ενα σωρο κολλημενοι που γουσταρουν να κατεβαζουν συγκεκριμενα releases απο τα ιδια group..εγω πχ κατεβαζω μονο τα bleach των lunar και ας κανουν περισσοτερο καιρο να βγουν..εχετε σκεφτει κατι παρομοιο να συμβαινει και στη δικια σας περιπτωση?
Τωρα αν απο πλευρας χρονου σας δυσκολευει να βαζετε και αγγλικες μεταφρασεις το καταλαβαινω απλα νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο για εσας να συμπεριλαβεται και τα αγγλικα.. Whistling
Παρολα αυτα Respekt στα οσα εχετε κανει μεχρι τωρα και συνεχιστε με τον καλυτερο δυνατο τροπο.. Thumbs UP

Το εχουμε αναφερει επανειλημμενα, μην μας κανετε να φαινομαστε κουραστικοι παρακαλω.

Ειμαστε ΕΛΛΗΝΙΚΟ fansub group, πραγμα που σημαινει οτι υποτιτλιζουμε anime στην Ελληνικη γλωσσα. Δεν μπορω να καταλαβω ποιο προβλημα υπαρχει σαυτο και δεν μπορειτε να το καταννοησετε.

Οσον αφορα το Plawres Sanshiro, βαζουμε και αγγλικη μεταφραση, για το λογο οτι δεν εχει γινει fansub απο καμια ξενη ομαδα.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Sun Mar 05, 2006 6:33 pm
Post subject:
Reply with quote

Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε στο συγκεκριμένο επεισόδιο είναι η γραμματοσειρά που με τίποτα δεν προτείνεται για υπότιτλους, καθώς είναι πολύ "σύνθετη".

Post Posted: Tue Oct 23, 2007 3:11 pm
Post subject:
Reply with quote

xHATEBREEDx wrote:
Το εχουμε αναφερει επανειλημμενα, μην μας κανετε να φαινομαστε κουραστικοι παρακαλω.

Ειμαστε ΕΛΛΗΝΙΚΟ fansub group, πραγμα που σημαινει οτι υποτιτλιζουμε anime στην Ελληνικη γλωσσα. Δεν μπορω να καταλαβω ποιο προβλημα υπαρχει σαυτο και δεν μπορειτε να το καταννοησετε.

Ρε παιδιά έχει δίκιο. Ελληνικό fansub? Ελληνικά θα βγάζει. Τί κόλλημα με τα αγγλικά?? Εγώ προσωπικά επικροτώ την νοοτροπία του site.
Μου θυμίζει τους γιατρούς που μας κάνουν μάθημα,(φοιτητής ιατρικής είμαι) και επειδή έχουν κάνει ειδικότητα ή κάποιο μέρος ειδικότητας στο εξωτερικό "ξεχνάνε" τις ελληνικές ορολογίες και "πετάνε" στη κουβέντα ξένες λέξεις ή λένε "Πως το λέτε εδώ στη Ελλάδα".
Για όνομα μιλάμε για Ιατρική που ξεκίνησε από τον Ιπποκράτη.
Εκτός αν ήταν και αυτός από το Βirmingham οπότε πάω πάσο. big smile Laughing
Θέλω να πω όπου μπορούμε και υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιούμε ελληνικά να το κάνουμε.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

Post Posted: Tue Oct 23, 2007 3:33 pm
Post subject:
Reply with quote

Eχμ... δεν ξερω αν το καταλαβες, αλλα απαντησες σε post σχεδον 1 ετους. big smile

Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Tue Oct 23, 2007 5:26 pm
Post subject:
Reply with quote

-=S=- wrote:
Eχμ... δεν ξερω αν το καταλαβες, αλλα απαντησες σε post σχεδον 1 ετους. big smile

Και τι πειράζει?νομίζω ότι απλά ήθελα να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους animeclipse που επιμένουν ελληνικά Thumbs UP
Υ.Γ. αν είχε ανοίξει άλλο τόπικ ίσως να τ' ακουγε! Γιαυτό κάλλιο αργά παρά ποτέ Thumb 2 Up

Post Posted: Tue Oct 23, 2007 6:22 pm
Post subject:
Reply with quote

Το ξέρω αλλά παρόλα αυτά το έγραψα.
Γιατί φέτος δεν υπάρχουν άτομα που "παραπονιούνται" ότι θέλουν και τις αγγλικές μεταφράσεις?? Ολα αυτά μέχρι πέρσι?? Whistling
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Rurouni Kenshin All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum